Gönderen Konu: Fitcare kullananlar yeşillendirebilir mi?  (Okunma sayısı 10463 defa)

abidingub

• Full Member
Fitcare kullananlar yeşillendirebilir mi?
« : 03 Eylül 2020, 23:28:19 »
Merhaba fitcare diye bir ilaca denk geldim ilaç minoxidil tarzı kullanıma sahip fakat daha çok saç çıkardığını,yan etkisi olmadığını iddia ediyorlar.Tübitak onaylı hatta oytun erbaş’ın da onayladığına dair ilaçla alakalı video var çoğunluğunun bitkisel olduğunu söylüyorlar,attıkları fotoğraflarda değişim inanılmaz ve bırakınca dökülmeyeceğini iddia ediyorlar ama kullanandan çok satış yapabilen elemanlara denk geldim haliyle ticari amaçla konuşan insanlara güvenesim gelmiyor internette çevresinde kullanan ya da kendisi kullanmış kimse var mı? Yorumlarınızı merak ediyorum

Herryc

• Yeni üye
  • *
Ynt: Fitcare kullananlar yeşillendirebilir mi?
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2020, 17:00:01 »
Merhaba, 3 aydır aktif olarak kullanıyorum isim gereği günde bir sefer kullanabiliyordum. Daha yeni sabah akşam kullanmaya başladım.  Saçları güçleştiriyor evet tepe kısmını tamamen kapattı şakak bölgesine ekim yapmış ve başarı oranını yakalayamamış biriyim. O bölge ve orta bölgelerde sarı ince tüyler var. Saç hizasında uzadı fakat kalınlaşmadi daha 3 ve 4 . Ay önemli diyorlar bu ayları takiben bu sarı tüyleride bahsederim.  Genel olarak sorun gözükmüyor gibi asiri seyrekti dipler gözüküyordu saclar dolgunlasti dermaroller ile maximum verim deniliyor. Kullanmak önemli.  Başka bir arkadaşımda komple çıkarmıştı ona özenerek kullanıyorum.zaten şirketin politikası reklam yapmak değil başkası kullanıp sana önermesi.  Kullanan kişilere bulunduğun bölgede varsa iletişime geç bu şekilde güven kazanabilirsin bu ilaçlara.  Bu arada pazarlayan veya umut veren biri değilim.  Iyi forumlar

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2020, 21:40:17 »
Merhaba, 3 aydır aktif olarak kullanıyorum isim gereği günde bir sefer kullanabiliyordum. Daha yeni sabah akşam kullanmaya başladım.  Saçları güçleştiriyor evet tepe kısmını tamamen kapattı şakak bölgesine ekim yapmış ve başarı oranını yakalayamamış biriyim. O bölge ve orta bölgelerde sarı ince tüyler var. Saç hizasında uzadı fakat kalınlaşmadi daha 3 ve 4 . Ay önemli diyorlar bu ayları takiben bu sarı tüyleride bahsederim.  Genel olarak sorun gözükmüyor gibi asiri seyrekti dipler gözüküyordu saclar dolgunlasti dermaroller ile maximum verim deniliyor. Kullanmak önemli.  Başka bir arkadaşımda komple çıkarmıştı ona özenerek kullanıyorum.zaten şirketin politikası reklam yapmak değil başkası kullanıp sana önermesi.  Kullanan kişilere bulunduğun bölgede varsa iletişime geç bu şekilde güven kazanabilirsin bu ilaçlara.  Bu arada pazarlayan veya umut veren biri değilim.  Iyi forumlar
Öncesi sonrası fotoğraflarınız var mı hocam?

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2020, 22:38:56 »
Ilk iki resim öncesi hepsini ek olarak gönderiyorum. Karartma falan yok hocam. Yakın ve uzak çekimler her 15 günde bir aynı ışık altında fotograflandiriyordum. Telefon kırıldı malesef. Bundan sonra ki sürece düzenli ekleme yaparak bilgilendiririm.

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2020, 23:16:06 »
Ilk iki resim öncesi hepsini ek olarak gönderiyorum. Karartma falan yok hocam. Yakın ve uzak çekimler her 15 günde bir aynı ışık altında fotograflandiriyordum. Telefon kırıldı malesef. Bundan sonra ki sürece düzenli ekleme yaparak bilgilendiririm.
Yan etki vs oldu mu? Yanında bir şey kullandınız mı?Bıraktınız mı devam mı ediyorsunuz?Bırakınca dökülüyor mu?

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2020, 23:37:32 »
Şu ana kadar yan etkisi olmadı. 3. Ayıma yeni başladım, 5 ay daha devam etmeyi düşünüyorum.  Yanında herhangi bir ilaç vs kullanmadım. Zeytinyağlı sabun kullanıp soğuk suyla yıkadıktan sonra durulayıp dermaroller ile birlikte bu ilacı kullandım o kadar. Günde tek sefer yapıp gün boyu saçımı yıkamıyordum.  Önerilen sabah akşam 5 fıs losyonun deride kalma süresi  4 7 saat .
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2020, 23:52:03 Gönderen: Yasin Sar? »

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #6 : 12 Eylül 2020, 23:57:33 »
Şu ana kadar yan etkisi olmadı. 3. Ayıma yeni başladım, 5 ay daha devam etmeyi düşünüyorum.  Yanında herhangi bir ilaç vs kullanmadım. Zeytinyağlı sabun kullanıp soğuk suyla yıkadıktan sonra durulayıp dermaroller ile birlikte bu ilacı kullandım o kadar. Günde tek sefer yapıp gün boyu saçımı yıkamıyordum.  Önerilen sabah akşam 5 fıs losyonun deride kalma süresi  4 7 saat .
Şakaklar için saç çıkardı mı hocam?birde ürünü nerden temin ettiniz güvenilir mi her yerde satışçısı var yalan mı gerçek mi anlayamıyoruz.

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 13 Eylül 2020, 00:08:48 »
Şakaklar için %50 oran veriyorlar. Ben sakaklara ekim yaptırdığım için bu uzun sürebilir dediler neşter izinden dolayı fakat arkadaşımda çıkmıştı. Yaşının genç olması veya sakaklarin döküleli 1 sene olmasından mı kaynaklı bilmiyorum. Artık o biraz şans cevremde iki kişi kullandı şakaklar gelmişti.

losyon alana bayilik veriyorlar hocam ondan dolayı satıcısı çok artıyor olabilir. Fiyat 250 tl ben instagram üzerinden sipariş veriyorum. Burada link vermem ne kadr doğru olur bilmiyorum. Orjinal kutunun kapağında bandrol bulunuyor. Içeriği hediyeli ve fitcare el çantası ile gönderiliyor. 
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2020, 09:33:47 Gönderen: Yasin Sar? »

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Eylül 2020, 01:31:06 »
İçeriği procapil olan bir sprey fitcare yani bir espirisi yok evocapil alın dermarollerdan spnra kullanın en kötü aynı etkiyi alırsınız hatta bence daha güvenilir olduğu için evocapil daha güzel etki eder boşuna paranızı kaptırmayın böyle içeriği gizli ve çok etkili bir şeymiş gibi gösterilen merdivenaltı ilaçlara itibar etmeyiniz.

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 13 Eylül 2020, 09:07:10 »
Bilmiyorum hasan hocam ben yan etkisini görmediğim sürece devam etmeyi düşünüyorum . Mavi su kullanmadım fakat umarım mavi su gibi alkol aspirin karıştırılıp gonderilmiyordur.

Edit sitesinde icerigi hakkında ekteki gibi bir bilgi verilmiş. Bu konuda bizi aydınlatacak sitede uzman biri varsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2020, 09:26:45 Gönderen: Yasin Sar? »

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 13 Eylül 2020, 23:29:17 »
Fiyatı 300 lira şaka gibi :)) üstelik 50 ml yazık günah vallaha nereye kadar 300 lira vericeksin ki

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 14 Eylül 2020, 01:42:35 »
Güncel fiyatı 250 tl 300 tl ye nerde buldunuz bilmiyorum. Saçlar istediğim seviyede gelmiş olsa kademeli azaltıp 4 ayda bir kutu yenilerim. Ki 1 sene sonra kademeli bırakmalarda sac dokulmesi olmaz deniliyor. Ben işimi garantiye alayım. Saç ekimi işine tekrar girmem sac ektirecegime kel gezerim. Acısı çok  :D
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2020, 01:51:14 Gönderen: Yasin Sar? »

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #12 : 14 Eylül 2020, 03:20:02 »
Güncel fiyatı 250 tl 300 tl ye nerde buldunuz bilmiyorum. Saçlar istediğim seviyede gelmiş olsa kademeli azaltıp 4 ayda bir kutu yenilerim. Ki 1 sene sonra kademeli bırakmalarda sac dokulmesi olmaz deniliyor. Ben işimi garantiye alayım. Saç ekimi işine tekrar girmem sac ektirecegime kel gezerim. Acısı çok  :D
Bunlar hayâl  satmaktır yavaş yavaş bırakınca yıkım olmazmış falan bıraktığın an da kazanımlar kaybolmaya başlayacak ama 3 hafta ama 3 ay. Hatta bırakmasan dahi kazanımlar gerileyecektir zamanla pik noktasında ki halin kalmayacak devam etsen bile. Tamamen müşterilerin duymak isteyeceği şeyleri söyleyip 1 sene kullansam yeter diye düşündürtüyor ve satabiliyor bu fiyata.  Fiyatı  korkunç 250 ne demek ya Tr de üretilen bir ürün bir de, dolar ve euro ile gelen Rogaine den bile pahalı. Bunu bilin sonra ilerde hayal kırıklığı yaşamayın.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Herryc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 14 Eylül 2020, 08:39:07 »
Bunlar hayâl  satmaktır yavaş yavaş bırakınca yıkım olmazmış falan bıraktığın an da kazanımlar kaybolmaya başlayacak ama 3 hafta ama 3 ay. Hatta bırakmasan dahi kazanımlar gerileyecektir zamanla pik noktasında ki halin kalmayacak devam etsen bile. Tamamen müşterilerin duymak isteyeceği şeyleri söyleyip 1 sene kullansam yeter diye düşündürtüyor ve satabiliyor bu fiyata.  Fiyatı  korkunç 250 ne demek ya Tr de üretilen bir ürün bir de, dolar ve euro ile gelen Rogaine den bile pahalı. Bunu bilin sonra ilerde hayal kırıklığı yaşamayın.

Belki de dediginiz gibi denemeden bilemem. Hayal kırıklığı da olabilir sonunda. Bu zamana kadar hiç bir ilaç kullanmamış biriyim hap dâhil güven veren piyasada başka ilaç görmedim.   Fiyatı beni çok taktirmiyor sadece sonu nasıl bitecek onu merak ediyorum. Kullanip süreci tamamlamadan ilacı kötüleyemem fakat sürecin sonunda olumsuzluk yaşarsam alınmaması gereken bir ilaç olduğunu forumda belirtirim .  Forumun basında da dedigim gibi umut veren biri değilim. |-onayisareti-|

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 14 Eylül 2020, 08:55:02 »

Belki de dediginiz gibi denemeden bilemem. Hayal kırıklığı da olabilir sonunda. Bu zamana kadar hiç bir ilaç kullanmamış biriyim hap dâhil güven veren piyasada başka ilaç görmedim.   Fiyatı beni çok taktirmiyor sadece sonu nasıl bitecek onu merak ediyorum. Kullanip süreci tamamlamadan ilacı kötüleyemem fakat sürecin sonunda olumsuzluk yaşarsam alınmaması gereken bir ilaç olduğunu forumda belirtirim .  Forumun basında da dedigim gibi umut veren biri değilim. |-onayisareti-|
Ya şimdi AGA tediavileri süreklilik isteyen tedavilerdir. Yani saça bir tedavi uygulayıp zamanla azaltmakta belki sorun olmayabilir ancak bırakmak saçı geriyor götürür kesinlikle eğer gitmiyorsa demek ki dökülme zaten o kadarmış demektir.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Facebook Twitter Instagram