Gönderen Konu: Clinicexpert sizce nasıl firma ?  (Okunma sayısı 3071 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Clinicexpert sizce nasıl firma ?
« Yanıtla #15 : 06 Eylül 2020, 04:40:33 »
Söylediklerinizin aksine fazlaca aktif bir merkez.. günde 70 ekim yapan bir merkez idi pandemi öncesi.. buara 30 kara düştüğünü tahmin ediyorum.
Ustad yanlsin olmasin. 70 ekip dedigin cok ciddi bir rakam. 70 ameliyathane ve en az ekim basi 5-6 kisilik ekip dersek 350-400 kisilik bir olusumdan bahsediyoruz ki Tr de ben boyle buyuk bir sac ekim merkezinin varligina inanamiyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 06 Eylül 2020, 21:15:49 »
Ustad yanlsin olmasin. 70 ekip dedigin cok ciddi bir rakam. 70 ameliyathane ve en az ekim basi 5-6 kisilik ekip dersek 350-400 kisilik bir olusumdan bahsediyoruz ki Tr de ben boyle buyuk bir sac ekim merkezinin varligina inanamiyorum

Yanlış bilgi hemen düzeltiyorum... pandemi öncesi ortalama 70 max 90+görmüş... şuanda pandemiden sebep min 18 imiş
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 21:22:26 Gönderen: sloocer »

Fikri

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 06 Eylül 2020, 22:55:43 »
Söylediklerinizin aksine fazlaca aktif bir merkez.. günde 70 ekim yapan bir merkez idi pandemi öncesi.. buara 30 kara düştüğünü tahmin ediyorum.

merhaba, her bir ekimin ortalama 6-8 saat surdugunu ve bunun icinde 4-6 kisilik bir ekip gerektigini varsayarsak, bir merkezin gunde 70 ekim veya 30 ekim yapabilmesi icin sanirim en az 150-200 kisinin sabahtan aksama kadar sac ekimi yapmasi lazim orada. Eger bir merkez dediginiz gibi gunde 70 ekim veya 30 ekim yaptigini iddia ediyorsa bence o merkezin onunden dahi gecmemek lazim. Bunu niye soyledim; benim operasyon 9 saate yakin surdu ve doktor dahil toplam 5 kisi calisti. O ortami gordukten sonra gunde 70 ekim, 30 ekim soylemleri inandirici gelmiyor.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #18 : 07 Eylül 2020, 01:26:43 »
günde 70 Ekim yapıyorlar türkiye'nin en büyük mezbahanesi olmasın orası 70 Ekim ne abi öyle orada sağlık hijyen kuralınları müşteriyle ilgilenme nasıl olacak ki. Abartmışlar sanki, ayrıca günde 70 Ekim yapan yer de neden Türkiye’nin en büyük saç Ekim forumlarında birine rast gelmedik.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 07 Eylül 2020, 01:36:50 »
Uzak durun.

aslanoglu

• Full Member
« Yanıtla #20 : 10 Eylül 2020, 22:36:17 »
Yanlış bilgi hemen düzeltiyorum... pandemi öncesi ortalama 70 max 90+görmüş... şuanda pandemiden sebep min 18 imiş
günde 70- 90 o ne abi ya. sıra almak için torpil lazım galiba :-[

saçekimikullanıcı

• Full Member
« Yanıtla #21 : 12 Eylül 2020, 18:40:32 »
Hocam bu saç ekim olayı çok ciddi bir iş. Yaşın genç kötü bir durum olursa çok pişman olursun. Sonsuz sayıda greft yok, donör kısıtlı ve bu kısıtlı donör ile iyi sonuç alacak ekim yerleri araştırmalısın. Gerekirse bir kaç sene bekle para biriktir daha iyi bir yere git, hem o süre boyunca araştırırsın hem de yaş olarak iyi bir yaşta ekim yapmış olursun. Bu işte çok mağdur var. Forumu düzenli takip edersen koca koca insanlar ağlayacak duruma gelmiş olanlar var.
  • Ekim Tarihi: 19-20 Eylül 2024
  • Ekim Merkezi ismi ASMED-DR.KORAY ERDOĞAN
  • Greft Miktarı 5112
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finasterid 1 mg, A-E-C-D Vitamini ve Çinko
Finasterid 1 mg, A-E-C-D Vitamini ve Çinko

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Eylül 2020, 12:11:14 »
Global Moderator

RomeoBXL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 08 Kasım 2020, 18:29:28 »
Selam ben görüştüm orayla aktif saç Ekimi yapan bir yer değil sanırım, telefonla görüşmemiz oldu, açıkcası pek güven vermediler refarans istediğim Fotoğraf Sadece bir tane oda hiç inandırıcı değil attılar sadece ön bölgeye Ekim hiç donör bölgeninkini görmedim, maksimum greftte ekeriz dedikten sonra hemen kapattım.
Sürekli dolaşımda olan fotoğraf bu
Bana kalırsa hiç bulaşmayın daha iyi klinikler var

Dostum daha clinicexpertte çalıştım ve bu fotoğraf o zaman orda çalışan şöföre ait ona saç ekimi yaptılar ve onu kullanıyolar

Menzur 33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 09 Kasım 2020, 23:25:51 »
Kesinlikle tavsiye etmem bir arkadaşın dediği gibi uzak durun ben orada ekim yaptırdım hiç memnun değilim sık ekim olsun diye chio yani kalem tekniği ile ekim yaptılar ama sonuç seyrek saçlar uzak durun uzak durun

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 10 Kasım 2020, 01:04:54 »
Anlamadığım günlük bukadar müşteriyi nasıl buluyorlar?. Baya güçlü bir reklamları olması lazım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Kasım 2020, 01:17:16 »
Anlamadığım günlük bukadar müşteriyi nasıl buluyorlar?. Baya güçlü bir reklamları olması lazım.

günlük çok yüklü bir para ile reklam giriyorlar
Global Moderator

Belcikali

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 10 Kasım 2020, 20:18:48 »
Merkez değil fabrika.
Başında ki doktor değil fabrika sahibi. CEO
50% indirim yapan merkezden ne beklenir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 10 Kasım 2020, 20:22:58 »
İhale iş yapan fason konfeksiyonlar ya da diş labaratuarları gibi amaç para sonuç değil olmuş olmamış önemli değil
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram