Gönderen Konu: Clinicexpert sizce nasıl firma ?  (Okunma sayısı 3064 defa)

Ertunç Çelebi

• Yeni üye
  • *
Clinicexpert sizce nasıl firma ?
« : 03 Eylül 2020, 22:56:16 »
clinicexpert saç ekimi merkezi.
clinicexpert saç ekimi yorumları ve şikayetleri:
İyi günler yaşım 26 saç ekimi için İstanbul Avrupa yakasında bu firmayı buldum yazdım vs derken beni aradılar bilgi aldılar fotoğraflarıma baktıklarında 4500 greft saç ekimi yapılcağı çok sık bi görüntü olucağu alın çizğisinin istediğim gibi çizebilceklerini belirttiler.Vip araç ile evden alınıp bırakılcağı vs bir çok ek yardımın olucağı söylendi.Fiyat olarak 4500 TL ' de anlaştık açıkcası rakam benim için uygun.Saç ekim operasyonunuda Kalem tekniği ile yapıcaklarını belirtti.Şimdi açıkcası anlattıkları görüşümü olumlu etkiledi ama siz değerli bu işin tecrübe sahibi arkadaşlarada sormak istiyorum.
Sizce bu clinic expert firmasında ekim yaptırsam memnun kalırmıyım daha önce yaptırıpda olumsuz herhangi bi sonuç ile karşılaşan oldu mu ?

Ertunç Çelebi

• Yeni üye
  • *
Ynt: Clinicexpert sizce nasıl firma ?
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2020, 23:03:40 »
Saçlarımın fotoğraflarınıda atıyorum konuya.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2020, 23:22:34 »
  Forumda   şu  anda  aktif paylaşım  yapılan konular  var   neden mecara  arıyorsun  dostum?    Forumda  konuları  takib et yorumları oku   ona göre  karar ver     

Ertunç Çelebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2020, 23:30:50 »
  Forumda   şu  anda  aktif paylaşım  yapılan konular  var   neden mecara  arıyorsun  dostum?    Forumda  konuları  takib et yorumları oku   ona göre  karar ver     
Hocam açıkcası şuan ki bütcem ile bir çok iyi firma zaten eleniyor ne kadar iyi olsada.Şuan benim için gereki olan şey firmanın sunduğu fiyat-performans sonucu.Araştırmalarıma devam ediyorum şuan bakalım.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2020, 23:41:39 »
Hocam açıkcası şuan ki bütcem ile bir çok iyi firma zaten eleniyor ne kadar iyi olsada.Şuan benim için gereki olan şey firmanın sunduğu fiyat-performans sonucu.Araştırmalarıma devam ediyorum şuan bakalım.
  saç  ekim  basit bir cerrahi  işlem değil  kötü  sonuç çok ağır  olur  psikoloji paradan  sağlık   zamanında  olursun    pirinç  giderken  evdeki  bulgurdan olma   

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2020, 00:57:58 »
Sakın bence bulaşma o fiyat aralığının az biraz fazlasına bilgehan aydın var bence oraya git.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2020, 03:29:03 »
Selam ben görüştüm orayla aktif saç Ekimi yapan bir yer değil sanırım, telefonla görüşmemiz oldu, açıkcası pek güven vermediler refarans istediğim Fotoğraf Sadece bir tane oda hiç inandırıcı değil attılar sadece ön bölgeye Ekim hiç donör bölgeninkini görmedim, maksimum greftte ekeriz dedikten sonra hemen kapattım.
Sürekli dolaşımda olan fotoğraf bu
Bana kalırsa hiç bulaşmayın daha iyi klinikler var

Ertunç Çelebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2020, 12:28:59 »
Selam ben görüştüm orayla aktif saç Ekimi yapan bir yer değil sanırım, telefonla görüşmemiz oldu, açıkcası pek güven vermediler refarans istediğim Fotoğraf Sadece bir tane oda hiç inandırıcı değil attılar sadece ön bölgeye Ekim hiç donör bölgeninkini görmedim, maksimum greftte ekeriz dedikten sonra hemen kapattım.
Hocam bana en az 10 tane fotoğraf attılar ekim ile ilgili ama tabiki babamın oğulları değil yani sonuçta eleştirilerin çoğu olumsuz bekliycem biraz daha bakalm.

Wesley94

• Full Member
« Yanıtla #8 : 05 Eylül 2020, 13:10:17 »
Ben izmirliyim,bu ekim merkezinede ektiren arkadaşım oldu izmirde başka firmalarada,benim gözlemlediğim izmirde sibel hanımdan başka sağlam bi firma yok zaten,foruma bakarsan bunuda görürsün macera arama biraz daha para biriktir saçına uygun bir yer bulup ektir.

Ertunç Çelebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 05 Eylül 2020, 14:51:24 »
Ben izmirliyim,bu ekim merkezinede ektiren arkadaşım oldu izmirde başka firmalarada,benim gözlemlediğim izmirde sibel hanımdan başka sağlam bi firma yok zaten,foruma bakarsan bunuda görürsün macera arama biraz daha para biriktir saçına uygun bir yer bulup ektir.
Firma İstanbul'da,İzmir'de değil.

Wesley94

• Full Member
« Yanıtla #10 : 05 Eylül 2020, 16:33:06 »
Firma İstanbul'da,İzmir'de değil.

cliniqhairle karıştırdım,olsun en azından izmirle ilgili bi bilgi vermiş oldum kusura bakmayın

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Eylül 2020, 16:35:11 »
Uzak durulması gereken klinikler sıralamasında ilk 10’a girer benim görüşüm.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Eylül 2020, 19:51:29 »
Söylediklerinizin aksine fazlaca aktif bir merkez.. günde 70 ekim yapan bir merkez idi pandemi öncesi.. buara 30 kara düştüğünü tahmin ediyorum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 06 Eylül 2020, 02:39:48 »
  saç  ekim  basit bir cerrahi  işlem değil  kötü  sonuç çok ağır  olur  psikoloji paradan  sağlık   zamanında  olursun    pirinç  giderken  evdeki  bulgurdan olma   

+1

Facebook Twitter Instagram