Gönderen Konu: MUTTALİP KESERLE ÖN GÖRÜŞME SONUCU  (Okunma sayısı 5550 defa)

rıdvan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
MUTTALİP KESERLE ÖN GÖRÜŞME SONUCU
« : 14 Mart 2017, 18:19:44 »
ARKADAŞLAR BUGUN KESER HOCAYLA ÖN GÖRÜŞME YAPTIK ASLINDA GUVENDIGIM TEK KISI BU ISIN DUAYENI DIEBILIRIM AMA GEL GELELIM HER EKIMI KABUL ETMIYO BENDEN ORNEK VERECEK OLURSAM   DÖNOR ALANIM ZAYIF DEDİ FARKNDAYIM AMA KESER HOCA RESMEN ÖLDÜRDÜ EN FAZLA 1500 GREFT ALABILIRIZ DEDI AMA ACIKLIK ICIN 2500 GREFT YETERLI DEDI SIZCE NE YAPMALIYIM SİZCE  DÖNORU ADAM EDEBILIRMIYIM EKİME MÜSAİT Bİ HALE GETİREBİLİRMİYİM YAPMAM GRREKEN KULLANMAM GEREKEN İLAÇ VARMIDIR YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM

janker85

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: MUTTALİP KESERLE ÖN GÖRÜŞME SONUCU
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2017, 18:39:08 »
Hoca sana türkçe sunu demek istemis eski saçlarına kavusturamam demiş takip ettigim kadariyla bu hoca cok garantici yani ekim yaptigi kisinin lise zamanindaki saclarina kavusturmak istiyor yoksa sacin ekilir ama muttalip hoca ekmez

rıdvan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2017, 18:42:17 »
Evet fazlasını ekmıyo en fazla 1500 dedı şakaklara fazla gırılmeden ekerım dedı pekı benım dönor alanım ıcın kullanabılecegım bı ılac varmı

janker85

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2017, 18:50:20 »
Kardesim ilac muamma yani onun yan etkisi bunun bu etkisi derken kafalar karisik ben minoxil kullandim ama onuda birakinca ayni yerden devam ediyor dokulme uzun sureli kullanimda ne olur onuda bilmiyorum şakak ekimide riskli verteks bolgesi gibi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2017, 20:17:19 »
koray hoca ilede bı görüş derım en az 4000 cok rahat alır diye düşünüyorum
Global Moderator

rıdvan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2017, 20:36:20 »
Koray hocada cok degerlı bı hoca mutlaka ama istanbul olması benı gerı adım attırıyor bakalım tlf yada maıl de sansımı denıycem onun fıkrı ne olacak pekı seyreklık ıcın kullanabılecegım ılac varmıdır herkez bır takım ılaclar kullanıyo bende etkılı olurmu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2017, 22:00:10 »
Koray hocada cok degerlı bı hoca mutlaka ama istanbul olması benı gerı adım attırıyor bakalım tlf yada maıl de sansımı denıycem onun fıkrı ne olacak pekı seyreklık ıcın kullanabılecegım ılac varmıdır herkez bır takım ılaclar kullanıyo bende etkılı olurmu
  fınasterıd ..
Global Moderator

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Mart 2017, 22:07:31 »
abi ekimi kendisimi yapiyormus? bize biraz detaylari anlatabilirmisin?

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Mart 2017, 22:10:05 »
peki donor olarak sakaldan düsünüyormusun?

ms29

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Mart 2017, 22:18:51 »
kaç para istiyor  bu hoca   dönör işini de ona sorsaydın

rıdvan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Mart 2017, 23:34:15 »
Hinttell finasted işe yararmı yanı ekım ıcın beklememe  degermi zaman benım ıcın onemlı degıl bı kac erteleyebılırm  sakal için pek sıcak bakmıyo bende pek taraftar degılım acıkcası janerio ekımı evet kendısı yapıyormuş butun detayları ıle zaten nerdeyse haftada bir ekım alıyo oyle bı kac ekımı aynı gun yapmıyo ms29 sana gelınce fiyat savit 3.5 euro

rıdvan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Mart 2017, 23:36:50 »
Ms29 keser hocayı nerdeyse 1 yıldır takıp edıyorum oyle yuksek greftlerın ekımı ıle pek ılgılenmıyo acıkcası herseyı kendı soylesın ıstedım bırde genetık dokulme degıl dedı sadece ama bı kaç gune tkrr gorusmeye gıdıcem bı kac tahlıl sonrası

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Mart 2017, 00:26:22 »
Hinttell finasted işe yararmı yanı ekım ıcın beklememe  degermi zaman benım ıcın onemlı degıl bı kac erteleyebılırm  sakal için pek sıcak bakmıyo bende pek taraftar degılım acıkcası janerio ekımı evet kendısı yapıyormuş butun detayları ıle zaten nerdeyse haftada bir ekım alıyo oyle bı kac ekımı aynı gun yapmıyo ms29 sana gelınce fiyat savit 3.5 euro
keser hoca genetik dökülme degil demıs fınas genetık dokulme olan kısılerde kullanılır
tahlıl yaptırın bır vıtamın eksıklıgımı dıye  keser hoca yüksek greft ekım yapmıyor senın alanında 4000 greft aşşagısı senı mutlu etmez
oyüzden dedıgım gıbı koray hoca ıle bır gorus bakalım o ölçümlerini yapıp doner alanın ıcın ne dıyecek  zaten orda ekım oncesı gereklı butun testler yapılıyor .. tabı sız bu kan degerlerınızı bır ölçtürün

vitamin b12
TSM
MEMOGRAM
DEMİR
DEMİR BAGLAMA
AST
ALT
FT4
TESTETERON

BU TESTLERI YAPTIRMANIZ GEREK  YADA uzman bır doktorla görüşün zaten bu testlerı verıcektır
« Son Düzenleme: 15 Mart 2017, 00:38:05 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Mart 2017, 07:03:11 »
muttalip kibrit kutusu kadar alanları ekio durumun çok iyise git koray erdoğana senin sorunu halleder olanı korumak onemli yoksa saçın ekimle hallolur
saçları ekmeydi dersin

rıdvan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Mart 2017, 11:55:20 »
Kibrit kutusu tespıtı ıyıydı 😅😅 durumum ne kotu ne ıyı cok şükür ayırdıgım butcem yılların bırıkıntısı korku başa bela dıger yerler de tabıkı iyi ekımcıler ama pişmanlık duymk ıstemıyorum sadece sırada koray hoca bar bakalım o ne dıyecek

Facebook Twitter Instagram