Gönderen Konu: ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts  (Okunma sayısı 23044 defa)

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
Ynt: ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts
« Yanıtla #165 : 30 Eylül 2021, 10:30:44 »
Teşekkürler yorumlar için. Saç çıkışı olan yerlerde evet çıkış oldu; fakat seyreklik olan yerler de hiç kalınlaşmadı açıkçası dutasteride kullanmama rağmen. Yine Asmed'de ekim yaptıran @gecelerinyargıcı'nın paylaştığı fotoğraflardaki yanlardaki açıklığa çok benziyor benim de seyreklik olan yerler.  Yani bu yüzden yan kısımlar ve ön çizgiden memnuniyetsizim. Konu hakkında klinikle görüşüyorum, asistanlar yardımcı oluyorlar. İlacın etkisini görmek için birkaç ay daha beklememi istediler. Klinik yaptığı işin arkasında duruyor, revize ekim yapacaklar. Yaptıkları ekimin arkasında durdukları için iyi ki Asmed'de ekim yaptırmışım dedim.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #166 : 30 Eylül 2021, 11:09:54 »
Sizin adınıza sevindim, boşluklar küçük olduğu için revizyon kolay olacaktır. Tam anlayamadığım bir husus var. Dutasterid ile boşluk olan bölgelerde ekilen saçların mı çıkması bekleniyor yoksa önceden var olan ama minyatürleşmiş saçların kalınlaşması mı bekleniyor?
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #167 : 30 Eylül 2021, 11:20:51 »
Sizin adınıza sevindim, boşluklar küçük olduğu için revizyon kolay olacaktır. Tam anlayamadığım bir husus var. Dutasterid ile boşluk olan bölgelerde ekilen saçların mı çıkması bekleniyor yoksa önceden var olan ama minyatürleşmiş saçların kalınlaşması mı bekleniyor?

Teşekkür ederim. Benim durumumda dutasteride ile ekilen saçların kalınlaşması bekleniyor. Yani cılız saçların kalınlaşması diyelim. Şimdi üstten çekilmiş fotoğrafımda çizdiğim kısımlara sık ekim yapılmasına rağmen oradaki saç çıkısı az ve seyreklikler var. Ön çizgimde de seyreklik olan yerleri paylaşmıştım daha önce. İlaçla bir kalınlaşma görmedim ben, kalınlaşsa bile çizdiğim kısımda seyreklik olacaktır.
ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15919.0

Instagram: https://www.instagram.com/my.hairtransplant/

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #168 : 01 Ekim 2021, 20:37:28 »
Ekimin bence başarılı senin revize kırmayıp yapıyorlar sanırım çok daha güzel ve yoğun olur sonuç hayırlı olsun kardeşim ne zaman? 15 ay dolunca yapıyorlar 2 ekim genelde

Soulfly

• Sr. Member
« Yanıtla #169 : 24 Şubat 2022, 23:44:09 »
Nasıl gidiyor dostum?

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #170 : 07 Aralık 2022, 22:46:39 »
Ekimin bence başarılı senin revize kırmayıp yapıyorlar sanırım çok daha güzel ve yoğun olur sonuç hayırlı olsun kardeşim ne zaman? 15 ay dolunca yapıyorlar 2 ekim genelde

Nasıl gidiyor dostum?

Buraya uzun zamandır girmiyordum. Revize ekim sürecinde çektiğim fotoğrafları da, bi ara burada paylaşacağım.
29 Kasım 2021'de oldu revize ekim benim. 1 yılı geçti.

Sonuç olarak normal şimdilik; ama orta kısımlarda incelmeler hissediyorum. Bu biraz rahatsız ediyor ne yalan söyleyeyim; ama saçımda dökülme oluyor olabilir.
onizuka eikichi'nin de dediği gibi illa ki incelmeler olacak sanırım. Asmed'teki hasta danışmanımla bir konuşacağım bakalım. Finasteride kullanmayı bıraktım, bayağı oldu bırakalı. Testosteron filan düşük çıkmıştı, depresyon hissettim, bıraktım o sıra.

onizuka eikichi hocam senin saçlar da çok iyi maşallah. Sen ara ara bırakıp devam mı ediyorsun finasteride acaba? Nasıl bir yol izliyorsun?
Ben de bu incelmeler kalınlaşsın istiyorum. Ama çok kararsız kaldım kullanmak ya da kullanmamakta. Karaciğer ve böbrekleri yoruyor dediğin gibi. Saçlar kalınlaşsın derken, sağlıktan olmak da istemem.

Rica ederim. Biliyorum evet ama kullanmazsam saçlarım dökülüyor. Arada bırakmayı deniyorum dökülmeler oluyor. Size ama şunu söyleyebilirim kısa süreli finasterid kullanımında yan etki yaşama durumunu olabilmekle bu oran çok yüksek olmayacağını kendi deneyimlerimden edindiğim çıkarıma göre fazla olmayacağını düşünüyorum. Forum da kısa sürede yan etki yaşadıklarını iddia edenleri de gördüm ama bu oran çok fazla değildi. Sanırım biraz uzun çöp, kısa çöp misali. Seçme şansım olsa aslında bende kullanmak istemezdim bu ilacı ama şimdilik bir sorun yaşamıyorum. Beni de yan etki yaşamadığım için aslında kafamı en çok bahsettiğiniz durum düşündürüyor. Karaciğer ve böbrekleri yormayacağını bilsem çok daha rahat kullanırım ama bir noktadan sonra bende bırakırım diye düşünüyorum. Ne zaman hayat kaliteme etki ettiğini düşünürsem kullanmam. Şuana kadar samimi söylüyorum beni çok rahatsız eden bir durumla karşılaşmadım. Ama yaşayanları da forumdan okuduğum kadarıyla gördüm. O yüzden doktor kontrolü olmadan kullanımı gerçekten tam bir soru işareti.

ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15919.0

Instagram: https://www.instagram.com/my.hairtransplant/

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #171 : 08 Aralık 2022, 00:13:52 »
Buraya uzun zamandır girmiyordum. Revize ekim sürecinde çektiğim fotoğrafları da, bi ara burada paylaşacağım.
29 Kasım 2021'de oldu revize ekim benim. 1 yılı geçti.

Sonuç olarak normal şimdilik; ama orta kısımlarda incelmeler hissediyorum. Bu biraz rahatsız ediyor ne yalan söyleyeyim; ama saçımda dökülme oluyor olabilir.
onizuka eikichi'nin de dediği gibi illa ki incelmeler olacak sanırım. Asmed'teki hasta danışmanımla bir konuşacağım bakalım. Finasteride kullanmayı bıraktım, bayağı oldu bırakalı. Testosteron filan düşük çıkmıştı, depresyon hissettim, bıraktım o sıra.

onizuka eikichi hocam senin saçlar da çok iyi maşallah. Sen ara ara bırakıp devam mı ediyorsun finasteride acaba? Nasıl bir yol izliyorsun?
Ben de bu incelmeler kalınlaşsın istiyorum. Ama çok kararsız kaldım kullanmak ya da kullanmamakta. Karaciğer ve böbrekleri yoruyor dediğin gibi. Saçlar kalınlaşsın derken, sağlıktan olmak da istemem.

Selamlar tekrardan hoşgeldiniz,

Öncelikle revize ekiminiz hayırlı olsun. Ben açıkcası finasterid kullanırken ne zaman yan etki yaşamamak adına 6 ay kullandıktan sonra bir süre kesiyorum. Ne zaman saç diplerimde yanmalar başlıyor o süre ilerlemeden tekrardan ilacı kullanmaya devam ediyorum. Özellikle böbrek sancısı gibi sırtıma hafif ağrılar bindiğinde aldığım vitaminlere kadar tüm takviyeleri kesiyorum. Ta ki saç diplerimde yanmalar tekrardan başlayana kadar bu sürede 0 takviye kullanıyorum. Arada alternatif tedavileri çok araştırdım ama aklıma yatan bir tedavi bulamadım. Yoksa aklımda 6 ay kullanıp, 6 ay alternatif bir tedavi uygulamak var. Tamamen bırakıldığında saç dökülmesi devam eden birisi için saç ekimi kısa süreli mutluluktan öteye gidemiyor. Eğer kafanızda alternatif tedavi yöntemleri varsa, dutasterid mezoterapisi ve saç botoksunu isterseniz araştırın. Bende diyorum en azından aylık dutasterid mezoterapisi olası dökülme hızını ayda %35 - 40 lara kadar düşürse, yine agresif dökülmesi olmayan birisi için bu oran üzmez diye düşünüyorum. Ama açıkcası güvendiğim bir yer olmadığı için hiç denemedim bu tedavileri. Uzun lafın kısası tamamen bırakırsanız saçlarınızı dökülmeler olur. Hızlı dökülmeyeceğini düşünüyorsanız ileri de bir ekimi daha göze alarak takviye kullanmamakta bir seçenek. Ama aileden benim gibi nw 6 - 7 patentine sahip dökülmeniz varsa uzun solukta tedavisiz saç ekimi gerçekten anlamsız oluyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Anlakn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 08 Aralık 2022, 01:25:52 »
Gecmis olsun.Ben ekimi ve sonucu begendim.Bu sonuca rahmen revizeye gidilmesi bunun merkez tarafindan kabul edilmesi takdirlik birsey.

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 08 Aralık 2022, 03:19:27 »
Adamlar olmuş saça revizyon yapıyor bizimki de bize cevap bile vermiyor
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 08 Aralık 2022, 14:32:52 »
Forumu unutmayıp paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim, müsait bir zamanınızda resimlerinizi merakla bekliyorum.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #175 : 10 Aralık 2022, 20:33:14 »
 ıncelen yerleri masajla beslesen.ya hormonu baskılıcan ya kökü hormona karsı guclu yapıcan saçı kan besler gerisi faso fiso masajla dolaşımı hızlandırsan gunde 5 dk oval hareketlerle
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram