Gönderen Konu: ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts  (Okunma sayısı 23031 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts
« Yanıtla #150 : 06 Eylül 2021, 19:55:41 »
Boşluk olan bölgelerde ince saçlarınız mı var, yoksa hiç saç çıkışı yok mu o bölgelerde? Çünkü attığınız fotoğraflar da ve çekilen video da ekim olan bölgenin çok başarılı olduğu gözüküyor. Eğer ince saçlar varsa muhtemelen finasteride etki etmiyorsa, dutasteride üzerinden fayda alma ihtimaliniz var. Zaten önceki yorumlarda siz de belirtmişsiniz, zannediyorum halen takviyeler ile saçlarınızda gelişme olabileceğini düşünüyorsunuz. Kendi ekim olmayan ince saçlarımdan takviyeler ile aldığım sonuca baktığımda, eğer sizinde ekim bölgenizde ince saçlarınız varsa bu beklentinizin yanlış olduğunu söyleyemem. Bence bir süre daha gözlemleyin saçlarınızdaki gelişimi. Hatta ben 8. aylarda böyle bir durumu hissedip, merkeze danışmadan 1 aylık minoxil kullanmış ve mutlu olmuştum. Bu seçeneği de araştırabilirsiniz. Asmed standartlarını zaten siz de şahit olmuşsunuzdur. Sorun gördükleri nokta da mühadele ederler ama zannediyorum sizin takviyeler ile rahatsız olduğunuz bölgeyi çözebileceğinizi düşünmüş Koray Hoca. Saç ekiminin "bencesi" de yoktur bence! Beklenti kişi ile alakalı bir durumdur. Bu yüzden yorum yapan arkadaşlar bu durumun bilinci ile yorum yapması daha doğru olacaktır.

Yine de kişisel düşüncem forumun admini insanlara gerçekten çok yardımcı oluyor. Bazen forumdan kaynaklı problemler yaşadığını düşünüyorum. O yüzden mesaj editlerini kişisel algılamayın lütfen. Bir çok insanın saç problemi bu site sayesinde çözülüyor. Admin gerçekten insanlara karşı oldukça ilgili. O kadar konuya yetişmeye çalışıyor ki kolay değil bence yaptığı iş.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 06 Eylül 2021, 20:01:30 »
Açıklama yapıldı zaten mesaj da atıldı arkadaşa başka sitelerin linkini paylaşma bu foruma ait olayan konuyu burada paylaşma dedik. Ama anlatamadık:) onun dışında konu ve yazılanlar ile bir alalası yok. Ekime gelince çok başarılı bir sonuç.

Link verildiyse editlenmesi normal.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 06 Eylül 2021, 20:06:35 »

Merhaba. Öncelikle bu boşlukları ben buradan paylaştım. Süreç nasıl gelişecek bilmediğim için beklemeyi tercih ettim. Bu görselleri de asistanlarla paylaştım. Asistanlar bana çok güzel ekim, hiç sıkıntı yok şeklinde de dönüş yaptılar. İlk saç ekimim olduğu için süreç böyledir heralde diyerekten bekledim. Normalde saçımı uzun kullanıyorum. Bir gün saçımı kısa kestirince çevremdekiler boşlukları fark etti ve ben bu sorunu asistanlara daha çok dile getirmeye başladım. Tabi ki yine ekimin çok iyi olduğunu vs söylediler ama ben ısrar ettim randevu alıp klinikle görüşmek için. 1 yıl olunca gelin dediler. Bekledim 1 yıl oldu ve gittim. Orada beni karşılayan asistan da yine saçımın çok iyi olduğunu, ekimin çok başarılı olduğunu söyledi. Yani sorunu ben biliyorum, anlatamıyorum insanlara. En sonunda Koray Hoca gördü ve boşluklar olduğunu, finasteride'in bende çok işe yaramdığını; bu boşlukların ilerde problem yaratacağını belirtti. Ve bana dutasteride kullanmamı önerdi ve saçımı dove sabunlar yıkamamı istedi. Belki asistanları daha önce ikna etseydim görüşmeye; dutasteride daha erken başlardım ve faydasını daha erken görürdüm. Ama yoğunluk, süreç böyle diyerek anca 1 yıl olunca görüşebildim. Ben neden memnun olmadığımı burada da anlattım aslında.

Mükemmelliyetçilikten çok bir kısımdaki saçlar daha seyrek ve ince olunca frontal bölge hoş gözükmüyor. Bu sadece rahatsızlığım, eğer ilaçla o kısımlar kalınlaşırsa zaten problemim kalmaz.

Hocam bu kısa saçlı boşluk olan fotolarda bahsediyorum . Onları paylaşabilirsiniz . 10.ay fotonuzda bir kusur göremedim ben hatta çok iyi gözüküyor . Yanlış anlamayın ben size ekiminiz güzel olmuş siz mukemmelliyetci birisiniz demiyorum sadece rahatsız olduğunuz kısmı anlamaya çalışıyorum bunun dışında ilaçla kalınlaşması beklenen saçlar Ekim saçı mi mevcut saç mı onu anlamadım .

Kısa saç konusunda Hintell haklı kısa kesince seyrek gözükecektir . Hatta yasanan  yangın vakalarında Koray hocaya ektiren bir oyuncu abimizin kısa sacla seyreklikleri görülmüştü bu normal bir durum .

Sizin bahsettiğiniz boşluk bu açıdan önemli.

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

kaanpeker

• Full Member
« Yanıtla #153 : 06 Eylül 2021, 23:00:24 »
Harika sonuç çok doğal ve sık olmuş

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #154 : 07 Eylül 2021, 08:17:49 »
Boşluk olan bölgelerde ince saçlarınız mı var, yoksa hiç saç çıkışı yok mu o bölgelerde? Çünkü attığınız fotoğraflar da ve çekilen video da ekim olan bölgenin çok başarılı olduğu gözüküyor. Eğer ince saçlar varsa muhtemelen finasteride etki etmiyorsa, dutasteride üzerinden fayda alma ihtimaliniz var. Zaten önceki yorumlarda siz de belirtmişsiniz, zannediyorum halen takviyeler ile saçlarınızda gelişme olabileceğini düşünüyorsunuz. Kendi ekim olmayan ince saçlarımdan takviyeler ile aldığım sonuca baktığımda, eğer sizinde ekim bölgenizde ince saçlarınız varsa bu beklentinizin yanlış olduğunu söyleyemem. Bence bir süre daha gözlemleyin saçlarınızdaki gelişimi. Hatta ben 8. aylarda böyle bir durumu hissedip, merkeze danışmadan 1 aylık minoxil kullanmış ve mutlu olmuştum. Bu seçeneği de araştırabilirsiniz. Asmed standartlarını zaten siz de şahit olmuşsunuzdur. Sorun gördükleri nokta da mühadele ederler ama zannediyorum sizin takviyeler ile rahatsız olduğunuz bölgeyi çözebileceğinizi düşünmüş Koray Hoca. Saç ekiminin "bencesi" de yoktur bence! Beklenti kişi ile alakalı bir durumdur. Bu yüzden yorum yapan arkadaşlar bu durumun bilinci ile yorum yapması daha doğru olacaktır.

Yine de kişisel düşüncem forumun admini insanlara gerçekten çok yardımcı oluyor. Bazen forumdan kaynaklı problemler yaşadığını düşünüyorum. O yüzden mesaj editlerini kişisel algılamayın lütfen. Bir çok insanın saç problemi bu site sayesinde çözülüyor. Admin gerçekten insanlara karşı oldukça ilgili. O kadar konuya yetişmeye çalışıyor ki kolay değil bence yaptığı iş.

Merhaba. Boşluk olan bölgelerde saç çıkışı var ama ince diğer ekim yapılan kısımlara göre. Evet dutasteride daha etkili, şimdilik yan etki görmedim. Belli bir süre bekleyip gözlemleyeceğim. Detaylı fotoğrafları çekip paylaşırım buradan.

Evet admin yardımcı oluyor o konuda hakkını yemeyeyim.
ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15919.0

Instagram: https://www.instagram.com/my.hairtransplant/

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #155 : 07 Eylül 2021, 08:20:03 »

Hocam bu kısa saçlı boşluk olan fotolarda bahsediyorum . Onları paylaşabilirsiniz . 10.ay fotonuzda bir kusur göremedim ben hatta çok iyi gözüküyor . Yanlış anlamayın ben size ekiminiz güzel olmuş siz mukemmelliyetci birisiniz demiyorum sadece rahatsız olduğunuz kısmı anlamaya çalışıyorum bunun dışında ilaçla kalınlaşması beklenen saçlar Ekim saçı mi mevcut saç mı onu anlamadım .

Kısa saç konusunda Hintell haklı kısa kesince seyrek gözükecektir . Hatta yasanan  yangın vakalarında Koray hocaya ektiren bir oyuncu abimizin kısa sacla seyreklikleri görülmüştü bu normal bir durum .

Sizin bahsettiğiniz boşluk bu açıdan önemli.

Seyreklik olan yer ekim bölgesi. Saç çıkışı var o kısımda tabi de daha ince diğer yerlere göre. Detaylı fotoğraflarını çeker atarım buradan

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 07 Eylül 2021, 09:50:01 »
Seyreklik olan yer ekim bölgesi. Saç çıkışı var o kısımda tabi de daha ince diğer yerlere göre. Detaylı fotoğraflarını çeker atarım buradan

Teşekkür ederim bekliyoruz

byemrahozd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #157 : 07 Eylül 2021, 12:05:32 »
Biraz seyrelttir nazar değmesin maşallah kardeşim :)
  • Ekim Tarihi: 06.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Zekeriya Kul
  • Greft Miktarı 3140

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #158 : 13 Eylül 2021, 08:41:25 »
Açıklık fotoğrafları bunlar.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #159 : 13 Eylül 2021, 13:09:34 »
Merhaba, üst bölgedeki açıklık için bir şey diyemiyorum çünkü saçları ayırıp ışık altında resim çekince ekim yaptıranların %90 ında göremeye alıştığım bir durum, tartışılabilir. Ön saç çizgisi bir revizyon ister. Hazır oraya müdahale edilirken de üs bölümdeki boşluklar da kapatılır. Daha önce paylaştığınız resimlerde boşluklar görünmediği için memnun olmamanıza şaşırmıştım. Şimdi size daha çok hak verdim.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #160 : 13 Eylül 2021, 14:15:19 »
Merhaba, üst bölgedeki açıklık için bir şey diyemiyorum çünkü saçları ayırıp ışık altında resim çekince ekim yaptıranların %90 ında göremeye alıştığım bir durum, tartışılabilir. Ön saç çizgisi bir revizyon ister. Hazır oraya müdahale edilirken de üs bölümdeki boşluklar da kapatılır. Daha önce paylaştığınız resimlerde boşluklar görünmediği için memnun olmamanıza şaşırmıştım. Şimdi size daha çok hak verdim.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

çellini

• Full Member
« Yanıtla #161 : 13 Eylül 2021, 14:49:26 »
BU NET VE ÜST AÇIDAN BAKILDIĞINDA SEYREK GÖRÜNÜYOR BENCE REVİZYON GEREKLİ

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 13 Eylül 2021, 15:11:13 »
Son fotoğraflardan sonra özellikle sağ tarafınıza ( ön bölge ) bir revizyon gerekebilir.  Orta kısım tam sınıra denk geliyor ekim bölgesi mi tam anlayamadım birde saçları o şekilde ayırınca genelde o şekilde durur. Sonuçta Koray erdoğan boşluk var dediyse vardır.

İşte bahsettiğim buydu fotolarda detay olunca insanlar sana hak veriyor . Genel fikrim bu ekim çok başarısız değil kesinlikle ama bir revizyon olması da lazım . Bu saç kalitesi ve donör ile revizyona gitmemeliydi ...

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #163 : 13 Eylül 2021, 21:16:56 »
Yani kişisel tecrübelerime dayanarak yazıyorum bunu, o boş olan yerlerin ilaç ile saçlı hale geleceğini şu nokta da düşünmüyorum. Orta hatta ekim kısmı da olsa ışık altında boşluklar olması normal. 2000 greft ön ve temple alanlarına ekilmişse, geri kalan 1500 greft orta hatta sıklaştırma olarak ekilmiştir. Haliyle ana saç sıklığına yakın bir ekimi tek ekimle yakalayamacakları için, bu greft sayıları ile ışık altında taranmayan saçlar seyrek gözükmesi bence normaldir. Yine de aynı merkezde, yakın zamanlarda ve aynı doktora ekim yaptırmış birisi olarak ben saç ekiminizi oldukça başarılı buluyorum. Mamafih önceden dediğim gibi saç ekiminin de beklentinin "bencesi" yoktur :). Sonuçta saçlarınızı siz kullanıyorsunuz ve memnun olmadığınız noktaları dile getirmeniz oldukça normal. Ama yine de söylemeliyim saç ekimi mükemmel ya da kusursuz bir işlem değil! Çok detaylı fotoğraflar atıldığında bir çok başarılı görünen ekimlerde de böyle kusurların olabileceğini düşünüyorum. Açıklığınıza göre çok güzel bir çıkış oranı yakalanmış. Zaten taradığınızda saçlarınızı çok güzel gözüküyor. Bilemiyorum benim görüşlerim bunlar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 13 Eylül 2021, 21:40:10 »
Yani kişisel tecrübelerime dayanarak yazıyorum bunu, o boş olan yerlerin ilaç ile saçlı hale geleceğini şu nokta da düşünmüyorum. Orta hatta ekim kısmı da olsa ışık altında boşluklar olması normal. 2000 greft ön ve temple alanlarına ekilmişse, geri kalan 1500 greft orta hatta sıklaştırma olarak ekilmiştir. Haliyle ana saç sıklığına yakın bir ekimi tek ekimle yakalayamacakları için, bu greft sayıları ile ışık altında taranmayan saçlar seyrek gözükmesi bence normaldir. Yine de aynı merkezde, yakın zamanlarda ve aynı doktora ekim yaptırmış birisi olarak ben saç ekiminizi oldukça başarılı buluyorum. Mamafih önceden dediğim gibi saç ekiminin de beklentinin "bencesi" yoktur :). Sonuçta saçlarınızı siz kullanıyorsunuz ve memnun olmadığınız noktaları dile getirmeniz oldukça normal. Ama yine de söylemeliyim saç ekimi mükemmel ya da kusursuz bir işlem değil! Çok detaylı fotoğraflar atıldığında bir çok başarılı görünen ekimlerde de böyle kusurların olabileceğini düşünüyorum. Açıklığınıza göre çok güzel bir çıkış oranı yakalanmış. Zaten taradığınızda saçlarınızı çok güzel gözüküyor. Bilemiyorum benim görüşlerim bunlar.

|-onayisareti-|

Facebook Twitter Instagram