Boşluk olan bölgelerde ince saçlarınız mı var, yoksa hiç saç çıkışı yok mu o bölgelerde? Çünkü attığınız fotoğraflar da ve çekilen video da ekim olan bölgenin çok başarılı olduğu gözüküyor. Eğer ince saçlar varsa muhtemelen finasteride etki etmiyorsa, dutasteride üzerinden fayda alma ihtimaliniz var. Zaten önceki yorumlarda siz de belirtmişsiniz, zannediyorum halen takviyeler ile saçlarınızda gelişme olabileceğini düşünüyorsunuz. Kendi ekim olmayan ince saçlarımdan takviyeler ile aldığım sonuca baktığımda, eğer sizinde ekim bölgenizde ince saçlarınız varsa bu beklentinizin yanlış olduğunu söyleyemem. Bence bir süre daha gözlemleyin saçlarınızdaki gelişimi. Hatta ben 8. aylarda böyle bir durumu hissedip, merkeze danışmadan 1 aylık minoxil kullanmış ve mutlu olmuştum. Bu seçeneği de araştırabilirsiniz. Asmed standartlarını zaten siz de şahit olmuşsunuzdur. Sorun gördükleri nokta da mühadele ederler ama zannediyorum sizin takviyeler ile rahatsız olduğunuz bölgeyi çözebileceğinizi düşünmüş Koray Hoca. Saç ekiminin "bencesi" de yoktur bence! Beklenti kişi ile alakalı bir durumdur. Bu yüzden yorum yapan arkadaşlar bu durumun bilinci ile yorum yapması daha doğru olacaktır.
Yine de kişisel düşüncem forumun admini insanlara gerçekten çok yardımcı oluyor. Bazen forumdan kaynaklı problemler yaşadığını düşünüyorum. O yüzden mesaj editlerini kişisel algılamayın lütfen. Bir çok insanın saç problemi bu site sayesinde çözülüyor. Admin gerçekten insanlara karşı oldukça ilgili. O kadar konuya yetişmeye çalışıyor ki kolay değil bence yaptığı iş.