Gönderen Konu: ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts  (Okunma sayısı 23029 defa)

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
Ynt: ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts
« Yanıtla #136 : 31 Ağustos 2021, 12:16:59 »
. Bir gün Dutasterid bir gün Finasterid ...bu kadar akide sekeri bile yesen zarari olur kardesim.tamam allah daha cok versin sacin guzel olmus ama o dht denilen lanet hormon.aslinda cok onemli bir hormon.yasinda gec bence sal artik ilac isini sadece tavsiye yoksa yazik olur.tamam sac super ama neyse artik bir dusun derim.

Teşekkür ederim yorumun için. Ben de ilaç kullanmak istemiyorum; ama şu anda bir yan etki görmedim. Belli bir süre gözlemleyeceğim, bir etki olmazsa saçlarımın kalınlaşmasına, bırakacağım ve klinikte ne yapılabilir konusunda görüşeceğim. Saçımı da kısa kestirdim; etki ederse gözlemlemek için. DHT'nin ne kadar önemli bir etken maddesi olduğunu biliyorum, bunla alakalı pubmed'de vs. makaleler okudum. Biraz daha kullandıktan sonra bu ilaçları, artık keseceğim.

Şu anda daha önceki fotoğraflarda görünen üzere, frontal bölgede seyreklikler var. Bu da beni rahatsız ediyor. Bakalım süreç nasıl gelişecek. Burayı da güncelleyeceğim gelişmelerden haberdar edeceğim.
ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15919.0

Instagram: https://www.instagram.com/my.hairtransplant/

Adem Berber

• Full Member
« Yanıtla #137 : 31 Ağustos 2021, 12:45:46 »
Saçınız güzel olmuş tebrik ederim. Fakat, bazı arkadaşlar çok abartmış. Şık bir saçınızın olması gayet normal çünkü sadece şakak bölümünde saçlarınız yokmuş.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #138 : 31 Ağustos 2021, 15:08:40 »
Bence çok güzel sonuç almışsınız. Saç ekimi ile 18 yaşınızdaki saç sıklığına ulaşmak mümkün değil, bir sıklaştırma ekimi ile sizi rahatsız eden boşlukları doldurtabilirsiniz ama donör bölgedeki greftleri ileride olası bir dökülme durumu için saklamak bana daha mantıklı geliyor.
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2021, 08:37:05 Gönderen: Korkusuz Korkak »
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #139 : 06 Eylül 2021, 12:25:39 »
Bence çok güzel sonuç almışsınız. Saç ekimi ile 18 yaşınızdaki saç sıklığına ulaşmak mümkün değil, bir sıklaştırma ekimi ile sizi rahatsız eden boşlukları doldurtabilirsiniz ama donör bölgedeki greftleri ileride olası bir dökülme durumu için saklamak bana daha mantıklı geliyor.

merhaba. 18 yaşındaki saç sıklığıma ulaşmayı beklemiyorum zaten. Buradaki sorun asimetrik boşluklar olması, sonuçta ekim homojen yapıldı ve oradaki saçlardan bazıları çıkmamış ve kalınlaşmamış. Bu durum da doğal olarak düşündürüyor. Koray Hoca da ilerde sıkıntı yaratabilir dedi. Bu bahsettiğim bölge ekim yapılan bölge ve düzgün bir saç çıkması beklenir oradan. Kendi saçım olan kısım dökülse ona yapacak bir şey yok zaten. O yüzden bu şekilde devam ederse, klinikle görüşeceğim ne yapılacağı konusunda.

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #140 : 06 Eylül 2021, 13:42:58 »
Herkese selamlar.
10. ay sonuçlarımı paylaşayım buradan da.

Sonucunuz harika bir saç ekimi ile daha ne olsun güle güle tarayın.

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #141 : 06 Eylül 2021, 14:25:53 »
Sonucunuz harika bir saç ekimi ile daha ne olsun güle güle tarayın.

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkürler. Saç ekimi ile daha ne olsun gibi yorum yapıcı değil ne yazık ki. Sonuçta Koray Hoca da seyreklikler olduğunu gördü kabul etti ve bu durumun problem olacağını belirtti

« Son Düzenleme: 06 Eylül 2021, 15:08:45 Gönderen: Hintell »

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 06 Eylül 2021, 14:37:13 »
Son zamanlarda Asmed'de ekim yaptıran bir kaç kişinin paylaşımları sizin sonucunuza göre çok geriden geldiği için sizin saçlarınız benim gözüme iyi göründü açıkçası. Herkesin saç yapısı farklı olduğu için sonucu da birbirinden farklı oluyor. Ödenen ücreti de dikkate alarak şahsi fikrim belirttiğiniz boşluklar dolmaz ise ücretsiz revizyon yapılması yönündedir.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 06 Eylül 2021, 18:41:19 »
Öncelikle merhaba , sanırım Instagram hesabından paylaşım yapıp siteyi eleştiren sizsiniz . Ben de izin verirseniz sizi eleştirmek istiyorum . ( Instagram hesabı size aitse değilse kusura bakma ) Paylaştığımız fotolarda bir kusur vs gözükmüyor hatta Asmedin çok iyi ekimlerinden biri gibi duruyor ve ben de geçmiş sayfalarda iyi yorum yapmışım . Foto açılarında bir kusur mevcut değil ve sizin de o dönemde bir sikayetinizi göremedim . Madem bu asimetrik boşluklar vardı bunları neden açıkça fotolarda paylasmadiniz ?

Yani siz memnuniyetsizliginizi dile getiriyorsunuz ama tam olarak neden memnun olmadığınızı anlatamiyorsunuz ...

Instagram hesabından yapmış olduğunuz eleştiri doğruysa yazdiklariniz hakaret , forum kurallarına uygunsuz bir yazı olmamasına rağmen degistirilmisse yanlış yapılmış . Mutlaka açıklama gelecektir .

Sizden ricam memnun olmadığınız ve Koray hocanın kabul etti dediğiniz açıklığı paylaşmanız .

Bu arada bu kadar kaliteli donor ve az açıklık için bir sorun varsa bunu ilaçlara bağlamak çok mantıklı gelmiyor bana .

Mukemmelliyetci olmanız konusunda size hak veriyorum çünkü en pahalı ve kaliteli yerlerden birine gitmissiniz .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #144 : 06 Eylül 2021, 19:06:21 »
İyi akşamlar herkese. Bugün itibariyle saç ekimi yaptıralı yaklaşık 8 ay oldu. Birkaç foto paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum. Frontal bölgede boşluklar var biraz, fotolarda görebilirsiniz. Buralar henüz dolmadı; 8 aydan sonrasında da pek fazla bir fark olur mu bilemiyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?  ???

Bir de frontal bölgenin sağ ve soldaki kısımları böyle kıvır kıvır olmaya başladı ve saçımın önü hiç şekil almıyor neredeyse; fotoda da görülebilir bu durum. Saçın tam anlamıyla şekil alması için ne kadar daha beklemek gerek acaba? Yorum yapabilirseniz sevinirim. :)

Öncelikle merhaba , sanırım Instagram hesabından paylaşım yapıp siteyi eleştiren sizsiniz . Ben de izin verirseniz sizi eleştirmek istiyorum . ( Instagram hesabı size aitse değilse kusura bakma ) Paylaştığımız fotolarda bir kusur vs gözükmüyor hatta Asmedin çok iyi ekimlerinden biri gibi duruyor ve ben de geçmiş sayfalarda iyi yorum yapmışım . Foto açılarında bir kusur mevcut değil ve sizin de o dönemde bir sikayetinizi göremedim . Madem bu asimetrik boşluklar vardı bunları neden açıkça fotolarda paylasmadiniz ?

Yani siz memnuniyetsizliginizi dile getiriyorsunuz ama tam olarak neden memnun olmadığınızı anlatamiyorsunuz ...

Instagram hesabından yapmış olduğunuz eleştiri doğruysa yazdiklariniz hakaret , forum kurallarına uygunsuz bir yazı olmamasına rağmen degistirilmisse yanlış yapılmış . Mutlaka açıklama gelecektir .

Sizden ricam memnun olmadığınız ve Koray hocanın kabul etti dediğiniz açıklığı paylaşmanız .

Bu arada bu kadar kaliteli donor ve az açıklık için bir sorun varsa bunu ilaçlara bağlamak çok mantıklı gelmiyor bana .

Mukemmelliyetci olmanız konusunda size hak veriyorum çünkü en pahalı ve kaliteli yerlerden birine gitmissiniz .

Merhaba. Öncelikle bu boşlukları ben buradan paylaştım. Süreç nasıl gelişecek bilmediğim için beklemeyi tercih ettim. Bu görselleri de asistanlarla paylaştım. Asistanlar bana çok güzel ekim, hiç sıkıntı yok şeklinde de dönüş yaptılar. İlk saç ekimim olduğu için süreç böyledir heralde diyerekten bekledim. Normalde saçımı uzun kullanıyorum. Bir gün saçımı kısa kestirince çevremdekiler boşlukları fark etti ve ben bu sorunu asistanlara daha çok dile getirmeye başladım. Tabi ki yine ekimin çok iyi olduğunu vs söylediler ama ben ısrar ettim randevu alıp klinikle görüşmek için. 1 yıl olunca gelin dediler. Bekledim 1 yıl oldu ve gittim. Orada beni karşılayan asistan da yine saçımın çok iyi olduğunu, ekimin çok başarılı olduğunu söyledi. Yani sorunu ben biliyorum, anlatamıyorum insanlara. En sonunda Koray Hoca gördü ve boşluklar olduğunu, finasteride'in bende çok işe yaramdığını; bu boşlukların ilerde problem yaratacağını belirtti. Ve bana dutasteride kullanmamı önerdi ve saçımı dove sabunlar yıkamamı istedi. Belki asistanları daha önce ikna etseydim görüşmeye; dutasteride daha erken başlardım ve faydasını daha erken görürdüm. Ama yoğunluk, süreç böyle diyerek anca 1 yıl olunca görüşebildim. Ben neden memnun olmadığımı burada da anlattım aslında.

Mükemmelliyetçilikten çok bir kısımdaki saçlar daha seyrek ve ince olunca frontal bölge hoş gözükmüyor. Bu sadece rahatsızlığım, eğer ilaçla o kısımlar kalınlaşırsa zaten problemim kalmaz.

« Son Düzenleme: 06 Eylül 2021, 19:36:48 Gönderen: Hintell »

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 06 Eylül 2021, 19:18:54 »
Herkese selamlar.
10. ay sonuçlarımı paylaşayım buradan da.

abooow sen acilen bir psikiyatriye git yada ekonomik durumunu düxelt veyahut bundan sonra ayağını yorganına göre uzat birader.bence sen kaldıramayacağın yükün altına girmişsin verdiğin para çok ağır gelmiş olmalı  psikolojin bozulmuş resmen.
 sanki protez saç yaptırdında  aradaki boşlukları falan kafaya takmışsın  ;D valla ben boşluk falan görmedim altı üstü saç ektirmişsin 3500 greft kadar ve ekilenlerinde hepsi çıkmış görünüyor.çok para verdin diye  çıkan iki greftin yanında  bir tanesi bedavaya çıkmıyor  ;D

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #146 : 06 Eylül 2021, 19:22:35 »
abooow sen acilen bir psikiyatriye git yada ekonomik durumunu düxelt veyahut bundan sonra ayağını yorganına göre uzat birader.bence sen kaldıramayacağın yükün altına girmişsin verdiğin para çok ağır gelmiş olmalı  psikolojin bozulmuş resmen.
 sanki protez saç yaptırdında  aradaki boşlukları falan kafaya takmışsın  ;D valla ben boşluk falan görmedim altı üstü saç ektirmişsin 3500 greft kadar ve ekilenlerinde hepsi çıkmış görünüyor.çok para verdin diye  çıkan iki greftin yanında  bir tanesi bedavaya çıkmıyor  ;D

Danışıklı dövüş mü yapıyorsunuz arkadaşlar. Psikoloğa ihtiyacı olan biri varsa o da sensin.
Koray Hocadan daha iyi bir saç ekimcisin heralde ki, boşluk vs görmemişsin. Bravo sana!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 06 Eylül 2021, 19:42:14 »
Saçını kısa kestirince Her saç ekiminde boşluklar olabilir çünkü saçı gür gösteren çoklu greftlerdir ve saç uzayınca yoğunlaşır kısalınca çoklu greftler işlevini kaybeder.

sonucunun çok başarılı gerisi sen ve merkezi ilgilendirir.
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2021, 20:02:13 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 06 Eylül 2021, 19:46:29 »

Açıklama yapıldı zaten mesaj da atıldı arkadaşa başka sitelerin linkini paylaşma bu foruma ait olayan konuyu burada paylaşma dedik. Ama anlatamadık:) onun dışında konu ve yazılanlar ile bir alalası yok. Ekime gelince çok başarılı bir sonuç.
Global Moderator

Rezzak

• Full Member
« Yanıtla #149 : 06 Eylül 2021, 19:49:37 »
Bence sonuç Süper ben çok beğendim saç tellerinizde baya kaliteliymis hayırlı olsun hocam

Facebook Twitter Instagram