Gönderen Konu: ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts  (Okunma sayısı 23019 defa)

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
Ynt: ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts
« Yanıtla #120 : 17 Haziran 2021, 21:36:07 »
Harika ötesi bir sonuç, bu saç ekimi değil başka bir şey ama merkezin kalitesi kadar saç kalitesi de burada faktörlerden biri. Mükemmel bir saç kalitesi zaten ortada, canlı ve kalın saç telleri.

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #121 : 06 Ağustos 2021, 15:39:50 »
İyi akşamlar herkese. Bugün itibariyle saç ekimi yaptıralı yaklaşık 8 ay oldu. Birkaç foto paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum. Frontal bölgede boşluklar var biraz, fotolarda görebilirsiniz. Buralar henüz dolmadı; 8 aydan sonrasında da pek fazla bir fark olur mu bilemiyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?  ???

Bir de frontal bölgenin sağ ve soldaki kısımları böyle kıvır kıvır olmaya başladı ve saçımın önü hiç şekil almıyor neredeyse; fotoda da görülebilir bu durum. Saçın tam anlamıyla şekil alması için ne kadar daha beklemek gerek acaba? Yorum yapabilirseniz sevinirim. :)

Herkese yorumları için tek tek teşekkür ederim. Bugün kliniğe kontrole gittim. 1 yıl oldu yaklaşık. Ön bölgedeki seyreklikler ve kaşıntı ile ilgili bilgi almak için gittim.

Alıntıladığım gönderide paylaştığım fotoğraflarda seyreklikler gözüküyor.  Koray Hoca da bunların ilerde problem olacağını söyledi. Finasterid'in çok da bana etki etmediğini belirtti. Bu yüzden Avodart kullanacağım finasterid ile birlikle. Bir gün Dutasterid bir gün Finasterid etken maddesini kullanacağım. Saçlarımı da Dove sabunla yıkayacağım bundan sonra.

Saçımın ön kısmını uzun kullandığım için şu anda seyreklik çok belli olmuyor Koray Hoca'nın da dediği gibi; umarım o kısımlar kalınlaşıp gürleşir bu süreçte.
ASMED | Dr. KORAY ERDOĞAN | 12 Ağustos 2020 | 3535 Grafts
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15919.0

Instagram: https://www.instagram.com/my.hairtransplant/

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #122 : 06 Ağustos 2021, 16:33:47 »
Yaptırabiliyorsanız revize yaptırın hocam. İlaçlara bağımlı kalmayın, böyle ufak seyreklikler için. Ki saç kesimi modelniiz ile de tolere edilebilir bence. Benim düşüncem bu şekilde.

Haaa ben de ekim yaptırdım ikinci ayı doldurdum. Finas kullaıyorum ama benim durum ile sizinki arasında dağlar kadar fark var. Zamanında avodaet kullanmış, ufak tefek yanetkileri tolere edebilmişken, aylardır kulak çınlamasıyla cebelleşiyorum, finasta bu durum yoktu halbuki, avodarta geçince başladığını düşnüyprum. Sizde hiç negatifliği olmaz bilemem etkilemek istemem ama bence çok ağır ilaç. Uyarmak istedim. Bir de finas yeterli gelmiyor diye düşünüp doz arttırmak istediniz sanıyorum ama nereye kadar?

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 06 Ağustos 2021, 16:40:12 »
Sonuç açık alana göre süper neyine revize yapılsın

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #124 : 06 Ağustos 2021, 16:54:47 »
Yaptırabiliyorsanız revize yaptırın hocam. İlaçlara bağımlı kalmayın, böyle ufak seyreklikler için. Ki saç kesimi modelniiz ile de tolere edilebilir bence. Benim düşüncem bu şekilde.

Haaa ben de ekim yaptırdım ikinci ayı doldurdum. Finas kullaıyorum ama benim durum ile sizinki arasında dağlar kadar fark var. Zamanında avodaet kullanmış, ufak tefek yanetkileri tolere edebilmişken, aylardır kulak çınlamasıyla cebelleşiyorum, finasta bu durum yoktu halbuki, avodarta geçince başladığını düşnüyprum. Sizde hiç negatifliği olmaz bilemem etkilemek istemem ama bence çok ağır ilaç. Uyarmak istedim. Bir de finas yeterli gelmiyor diye düşünüp doz arttırmak istediniz sanıyorum ama nereye kadar?

Revize ekim konusunu konuşmadım. Klinik revize ekimi uygun görürse, yaptırmak isterim seyrek kalan kısımlara.
Doz konusuna da gelirsek; ben kendi kafama göre doz artırmadım. Bunu Koray Hoca kontrolden sonra önerdi. Bir gün dutasteride bir gün finasteride olarak kullanacağım bu süreçte. Bir gelişme göremezsem revize ekim isteme konusunda klinik ile görüşürüm.

m1511

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #125 : 06 Ağustos 2021, 17:05:45 »

harika sonuç kardeşim. maşallah. az açıklığa güçlü donör ve yüksek ortalaman var şanlısın valla.

zamanında ben de avodart kullanmayı düşündüm ama forumda sen mi yazmıştın bilmiyorum kulak çınlaması yan etkisini görünce vaz geçtim. zaten kulağımda sürekli bir çınlama var daha kötü yapar mı diye. katılıyorum sana mümkün olduğunca az ilaç kullanmakta fayda var. böbrekleri daha bu yaşlarda çok yormamak lazım.

Soulfly

• Sr. Member
« Yanıtla #126 : 06 Ağustos 2021, 17:43:19 »
Revize ekim konusunu konuşmadım. Klinik revize ekimi uygun görürse, yaptırmak isterim seyrek kalan kısımlara.
Doz konusuna da gelirsek; ben kendi kafama göre doz artırmadım. Bunu Koray Hoca kontrolden sonra önerdi. Bir gün dutasteride bir gün finasteride olarak kullanacağım bu süreçte. Bir gelişme göremezsem revize ekim isteme konusunda klinik ile görüşürüm.

bu ekim açık alana göre baya başarılı bir sonuç revize olmayan saça yapılır dostum :) yani ikinci bir sıklaştırma ekimine girer iş
sonuç çok güzel güle güle tara

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 06 Ağustos 2021, 18:15:04 »
sonucun çok başarılı ve doğal güle güle tara maşallah
Global Moderator

myhairtransplant

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #128 : 07 Ağustos 2021, 01:31:07 »
bu ekim açık alana göre baya başarılı bir sonuç revize olmayan saça yapılır dostum :) yani ikinci bir sıklaştırma ekimine girer iş
sonuç çok güzel güle güle tara

Aslında taktir Koray Hoca'nın. Kendisi revize yapmayı uygun görürse yapar; revize sadece olmayan saça yapılır diye bir kural yok. Eğer asimetrik bir şekilde seyreklikler olursa bu beni cidden mutsuz eder ve sonuçtan memnun kalmam. Şu anlık, ilaçları kullanıp gözlemleyeceğim gelişimi.

Lion

• Sr. Member
« Yanıtla #129 : 26 Ağustos 2021, 17:28:13 »
bence harika sonuç mutlu günlerinizde tarayın

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #130 : 26 Ağustos 2021, 17:43:55 »
saçlar kaliteli zaten. bu saçı hangi klinik ekse kör değilseler tabi, o alanı rahat kapatır. sıradan saçın belki 2 katı kadar kalın. ekim başarılı olduğu sürece bu saç ile tüm kafa bile kapanır.

ama nihayetinde harika bir sonuç
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

sensin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #131 : 26 Ağustos 2021, 17:44:47 »
saçlar kaliteli zaten. bu saçı hangi klinik ekse kör değilseler tabi, o alanı rahat kapatır. sıradan saçın belki 2 katı kadar kalın. ekim başarılı olduğu sürece bu saç ile tüm kafa bile kapanır.

ama nihayetinde harika bir sonuç

bu kadar kaliteli doğal zor hocam herkesin harcı değil

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #132 : 26 Ağustos 2021, 18:40:07 »
bu kadar kaliteli doğal zor hocam herkesin harcı değil

bu kadar olur demek istemedim. kapanırdı demek istedim. ama dediğiniz doğru. sonuç ekim gibi değil. çok doğal duruyor
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #133 : 26 Ağustos 2021, 23:52:39 »
Maşallah kardeşim

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 27 Ağustos 2021, 00:31:29 »
. Bir gün Dutasterid bir gün Finasterid ...bu kadar akide sekeri bile yesen zarari olur kardesim.tamam allah daha cok versin sacin guzel olmus ama o dht denilen lanet hormon.aslinda cok onemli bir hormon.yasinda gec bence sal artik ilac isini sadece tavsiye yoksa yazik olur.tamam sac super ama neyse artik bir dusun derim.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram