Koray Hoca yoğundur biliyorum; ama sonuçta ben de hizmet alıyorum oradan. Ben de çok yoğun ve önemli işler üzerinde çalışan birisiyim. Ve zamanımı ayarlayıp kliniğe gitmişim randevu ile. Oraya gidip 2 saat bekletildikten sonra yeterince zaman ayrılmazsa işte hoş olmuyor. Yani diyeceğim; ilgilenmesi gerekiyor ekim sonrasında da; ki hesabında paylaşılan videolarında hastalarına online olsun, fiziksel olsun zaman ayırıyor ekim öncesinde.
Koray Hoca, saçımın en az iki katı daha güzel olacağını söyledi süreç tamamlandığında. Bakalım bekleyip göreceğiz. Teşekkürler yorumların için.
Selam arkadaşlar bu yazdığım yorum ASMED klinik tarafından okunmuş. Benimle süreç boyunca ilgilenen asistan tarafıma geri dönüş yaptı geçen hafta sonu.
Bundan sonra daha dikkatli olacaklarını belirttiler, Koray Hoca'nın da bizzat özür dilediğini iletti asistan hanım. Böyle ilgilenmelerinden dolayı memnun olduğumu belirtmek isterim.
Koray Hoca bu durumdan ötürü, bana önderdiği şampuanı ve finasteride hediye olarak göndermek istemiş. Vichy Dercos şampuan ve Proscar teslim ettiler hafta sonu bana. Şampuanı kullandım ve gerçekten ilk yıkamadan itibaren kepekte gözle görülür bir azalma oldu.
Buradan tekradan hem Koray Hoca'ya hem de asistan hanıma tekrar çok teşekkür ederim. Selamlar, sevgiler.