Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için. Sizler de umarım çok güzel sonuçlar alırsınız. Sabretmek önemli bu süreçte gerçekten. Her insanda gelişim süreci farklı oluyor.
Kıskandım valla, keske benin ekimde bu kadar basarili olsaydi.
Şöyle bir şey var; dün ASMED klinikteydim. Benim sonucumun erken geliştiği söylendi ve gerçekten sabretmek gerektiğini düşünüyorum. Ben kendimi 12-15 ay civarında iyi bir sonuç görürüm diye en kötü ihtimale hazırladım. Beklediğimden gerçekten çok erken gelişti süreç. Finasteride kullanmaktan başka ekstra başka bir şey de yapmadım. "Maxis_wolf" sizin sürecinizi bilmiyorum; fakat sabretmek gerekiyor. Umarım siz de başarılı sonuç alırsınız.
Dün bu arada ben kliniğe hem kontrole hem de kepeklenme sorunumu göstermek için gittim. Daha önce randevu oluşturulmasına karşın, hocanın yoğunluğundan mı tam da emin olamamakla beraber yaklaşık 2 saat beklemek zorunda kaldım klinikte. Sonrasında video çekimini kabul ettim; Koray Hoca ile video çektik. Video bittikten sonra
ayak üstü bir konuşma geçti; asistan, hocaya kepeklenmem olduğunu söyledi. Hoca şampuan önerdi ve sonrasında ayrıldı oradan.
Saçımı detaylı kontrol etmesini bekliyordum, öyle bir şey olmadı. O kadar uzun süre bekledikten sonra, çok kısa bir şekilde kepeklenme sorunumla alakalı konuşulması açıkçası hoşuma gitmedi. Hocanın saçımı inceleyip en azından hem sorun ile hem de greftlerin kalınlaşma durumları ile ilgili bilgi vermesini beklerdim. Ben emin olmamakla birlikte şöyle düşünüyorum; asistan da kendisine sorunum ve görüşmem hakkında detaylı bilgi iletimi yapmadı sanırım. Çok hasta ve yoğunluk olabilir; ama bu kalite ve hizmet konusunda düşüş yaşatmamalı. Ekim sonrası kontrollerdeki ilgi konusuna daha önem vermeleri gerekiyor.
Yeni yıkadığım ve kepek olan saçımın fotoğraflarını buraya ekliyorum. Finasteride de kepek yapabiliyormuş. Fakat ben de bu ara fazla olmaya başladı.
Hocanın önerdiği şampuan: DERCOS Kepek Karşıtı Bakım Şampuanı (Normal ve Yağlı Saçlar için). Bunu alıp kullanmaya başlayacağım; sonuçları buradan paylaşırım.
https://www.vichy.com.tr/sac-bakimi/kepek-karsiti-bakim-sampuani-dercos/p15298.aspx