İyi akşamlar herkese. Bugün itibariyle saç ekimi yaptıralı yaklaşık 8 ay oldu. Birkaç foto paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum. Frontal bölgede boşluklar var biraz, fotolarda görebilirsiniz. Buralar henüz dolmadı; 8 aydan sonrasında da pek fazla bir fark olur mu bilemiyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Bir de frontal bölgenin sağ ve soldaki kısımları böyle kıvır kıvır olmaya başladı ve saçımın önü hiç şekil almıyor neredeyse; fotoda da görülebilir bu durum. Saçın tam anlamıyla şekil alması için ne kadar daha beklemek gerek acaba? Yorum yapabilirseniz sevinirim.
Öncelikle merhaba , sanırım Instagram hesabından paylaşım yapıp siteyi eleştiren sizsiniz . Ben de izin verirseniz sizi eleştirmek istiyorum . ( Instagram hesabı size aitse değilse kusura bakma ) Paylaştığımız fotolarda bir kusur vs gözükmüyor hatta Asmedin çok iyi ekimlerinden biri gibi duruyor ve ben de geçmiş sayfalarda iyi yorum yapmışım . Foto açılarında bir kusur mevcut değil ve sizin de o dönemde bir sikayetinizi göremedim . Madem bu asimetrik boşluklar vardı bunları neden açıkça fotolarda paylasmadiniz ?
Yani siz memnuniyetsizliginizi dile getiriyorsunuz ama tam olarak neden memnun olmadığınızı anlatamiyorsunuz ...
Instagram hesabından yapmış olduğunuz eleştiri doğruysa yazdiklariniz hakaret , forum kurallarına uygunsuz bir yazı olmamasına rağmen degistirilmisse yanlış yapılmış . Mutlaka açıklama gelecektir .
Sizden ricam memnun olmadığınız ve Koray hocanın kabul etti dediğiniz açıklığı paylaşmanız .
Bu arada bu kadar kaliteli donor ve az açıklık için bir sorun varsa bunu ilaçlara bağlamak çok mantıklı gelmiyor bana .
Mukemmelliyetci olmanız konusunda size hak veriyorum çünkü en pahalı ve kaliteli yerlerden birine gitmissiniz .
Merhaba. Öncelikle bu boşlukları ben buradan paylaştım. Süreç nasıl gelişecek bilmediğim için beklemeyi tercih ettim. Bu görselleri de asistanlarla paylaştım. Asistanlar bana çok güzel ekim, hiç sıkıntı yok şeklinde de dönüş yaptılar. İlk saç ekimim olduğu için süreç böyledir heralde diyerekten bekledim. Normalde saçımı uzun kullanıyorum. Bir gün saçımı kısa kestirince çevremdekiler boşlukları fark etti ve ben bu sorunu asistanlara daha çok dile getirmeye başladım. Tabi ki yine ekimin çok iyi olduğunu vs söylediler ama ben ısrar ettim randevu alıp klinikle görüşmek için. 1 yıl olunca gelin dediler. Bekledim 1 yıl oldu ve gittim. Orada beni karşılayan asistan da yine saçımın çok iyi olduğunu, ekimin çok başarılı olduğunu söyledi. Yani sorunu ben biliyorum, anlatamıyorum insanlara. En sonunda Koray Hoca gördü ve boşluklar olduğunu, finasteride'in bende çok işe yaramdığını; bu boşlukların ilerde problem yaratacağını belirtti. Ve bana dutasteride kullanmamı önerdi ve saçımı dove sabunlar yıkamamı istedi. Belki asistanları daha önce ikna etseydim görüşmeye; dutasteride daha erken başlardım ve faydasını daha erken görürdüm. Ama yoğunluk, süreç böyle diyerek anca 1 yıl olunca görüşebildim. Ben neden memnun olmadığımı burada da anlattım aslında.
Mükemmelliyetçilikten çok bir kısımdaki saçlar daha seyrek ve ince olunca frontal bölge hoş gözükmüyor. Bu sadece rahatsızlığım, eğer ilaçla o kısımlar kalınlaşırsa zaten problemim kalmaz.