Gönderen Konu: finasteride ve yan etkileri  (Okunma sayısı 12734 defa)

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
finasteride ve yan etkileri
« : 04 Eylül 2015, 23:08:43 »
Arkardaslar ekimden sonra propec baslamak istiyorum. Ama okadar magdur olan gørdumki bugunlerde internette, ilaci bonzai ilan edecekler nerdeyse. Baya korku basti beni. Hic baslamasimmi acaba?

Biraktiktan sonra devam eden ereksiyon.

Gøgus buyumesi

Testislerde kücülme

Kisirlik

:-\

Hasan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: finasteride ve yan etkileri
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2015, 00:16:22 »
10 yıldır kullanıyorum, ömür boyu devam edebilirm en ufak bi sorunum yok. Kişiye göre değişebilir tabi 10 yıldır düzenli spor da yapıyorum.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2015, 00:29:47 »
Ben bi 0,5le basliyayim diyorum. Ama iste korkuyorum biraz :/

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2015, 00:35:34 »
hocam bunu kullanmadan önce yan etkisinin olup olmayacağını ön gören bir test yok mu?direkt başlamak yerine bi danışsan doktora ve sorsan analiz var mı yok mu diye.ne olur ne olmaz.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2015, 00:38:03 »
2 defa kullandım belirli aralıklarla, birinde yan görmedim..Diğerinde ciddi yan etkiler gördüm ve bırakmak durumunda kaldım..

Vücutta yağlanma, inanılmaz ağır bir uyku, cinsel isteksizlik ve ereksiyon problemi..Acayip biri olmuştum..

Ancak bıraktıktan sonra 3 ay içinde her şey normale döndü..Yan etkileri kalıcı değil..Ancak yağlanma, göğüs büyümesi gibi problemler olursa bunları da aşman gerekiyor.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2015, 00:46:23 »
9-10 sene ønce proscarla denemistim. Ama bølmeyi tam beceremiyordum. Ne kadar bølunse kar diyip aliyordum yani 2mgde oluyordu 3mgde. Ereksiyon direk sifira inmisti. Birakmistim ozaman
Simdi prope cia orjinal alip 0.5mgle denemek istiyorum. Acaba gene ereksiyon sorunum olurmu acaba?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2015, 01:16:27 »
Bazı araştırmalar vardı..0.2 mg 1 mg ile aynı etki veriyor diye.

0.5 mg saça aynı etkiyi verip, yan etkiyi düşürebilir..Deneyebilirsiniz..Yan etki yapmazsa devam edersiniz. Ancak psikolojik olarak ilaca başlamayı yenemezseniz, yan etki görmeseniz dahi görüyormuş hissine kapılabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 01:21:29 Gönderen: İron-Maiden »
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2015, 02:24:43 »
Magdur okadar cokki . Insan ister istemez korkuyor. Insallah bisey olmaz hocam :)

Xyor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Eylül 2015, 10:38:48 »
proscar 1/4 e bölerek her gün birtane kullan.  Bana ekim yaptırdığım doktor verdi.  Yan etki kişiden kişiye değişir üstad sen kullan baktın yan etki yapıyor bırakırsın.

1/4 de ne kadar etki ederki acaba bende bunu merak ediyorum. acaba 2/4 mü yapsam veya 3/4
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 10:40:31 Gönderen: Xyor »

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Eylül 2015, 14:43:29 »
Hocam 1.25 aliyorsun zaten. Hic yükseltme. Sonra pisman olursun bak. Saka olmaz bu hormon ilaclariylan

poseidon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Eylül 2015, 02:11:00 »
hocam sıkıntı yaptı bende de...1 bucuk ay kullandım sonrasında malum cinsel yan etkileri herkes tarafından bilinen ,görünce bırakma kararı aldım...

hilmi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Eylül 2015, 04:15:52 »
arkadaşlar dht blocker olarak sawpalmetto kullanayım diyorum.. sizce nasıl fikir ?

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Şubat 2017, 13:28:08 »
Ben Finas  kullaniyorum!!  5  Aydir  Goguslerde  buyume  yapti.  Birazda  unutkanlik  Cinsel isdekde  biraz  azalma oluyor.  Ama  isdeyince   Cinsellik bir sorun yok. Kullanmadan  once  Goguslerinizi  kontrol edin!!  Gogsunuz  biraz  Yagli  buyukse bu ilacla  biraz  daha   buyuyecekdir.  Finas   DHT   yi %70  Engelleyerek  Kafa  derisine  gidisini onluyor.  Zaten Kel olan  insanlarin Kafa   Derisine  bakinca  parlar,   Yagli gorunur.  isde  bu  parlaklik  ve   Yaglilik   DHT   dir. Ayni  Yag gibi  veya Ter  gibi  Kafanin  en ince  Derisinden  Kan  dolasimi  yardimi  ile   Vucut  disari  atiyor.  Neden Kafaninin en   ust  bolgesinden?  Cunku  burdaki  var olan  Deri    insan  Vucudunun  en  ince  olan  Derisidir .  Bu  anlattiklarimi    bana  unlu  bir Alman  Cilt  Dokduru  1987  de  soylemisdi. Meger hepside  gercekmis.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Şubat 2017, 21:11:22 »
Arkadaslar ben proscara basladim 3 ay oldu saclarim cok cansizlastı inanilmaz dokulmeye basladi bu ara kel kaldim kalacagim nerdeyse kullanmadan once bu cansiz sönuk bir goruntu yoktu bu neden olur aceba uzun sureli kullanan arkadaslar bende mi bir terslik var

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 24 Şubat 2019, 00:14:22 »
Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum 3. günden itibaren yarısını kırıp içmeye başladım bugün 10. gün aşağılar acayip ağrımaya başladı ve sanırım bırakmak zorunda kalacağım.

Facebook Twitter Instagram