01.09.2020 Tarihinde 4000 greft saç ekim işlemim gerçekleşti.2300 greft vertex 1700 ön bölgeye olarak planlandı.Ön saç çizgisini saçlarımın bulunduğu yerden başlatmak istedim,önceden de alnım genişti,ince telli saçlara sahibim,mevcut saçları kullanarak daha sık ve doğal bir görüntü elde ederim diye düşündüm,Şahin hocada benimle aynı fikirdeydi.Süreç bilindiği gibi,Greftlerin alımı ve kanalların açılması Şahin hoca tarafından yapılıyor,Alınan greftlerin kanallara yerleştirilmesi Çiğdem hanım,Nihan hanım ve Buket hanım tarafından gerçekleştirildi.Yaklaşık 6,5 - 7 saat civarında sürüyor operasyon.Ergin bey tüm iletişimi sağladığınız kişi.Operasyon sırasında hiç acı hissetmedim desem yeridir,sivri sinek ısırığı kadar birşey. Bursa'dan aynı gün gidip geldim, ilk yıkama öncesi Ergin beye fotoğrafları göndereceğim,problem görmese evde ilk yıkamayı kendim yapacağım,nasıl yapacağımı anlattılar,zaten internettede birçok video izledim.Basit görünüyor.Bu konuda fikirlerinizi almak isterim.Bu kararı almamda bu forumdan çok istifade ettim,herkese teşekkür ederim.Süreci iyisiyle kötüsüyle son ana kadar paylaşacağım.Düşünceleriniz benim için çok değerli.Bu siteyi kuran katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler.