Gönderen Konu: Kadınlarda Saç Ekimi  (Okunma sayısı 4833 defa)

darkboom06

• Yeni üye
  • *
Ynt: Kadınlarda Saç Ekimi
« Yanıtla #15 : 10 Eylül 2020, 15:01:01 »
Merhaba ben de  saç ekimini dusunen  bir bayanım. Koray beye takılmayın hiç bir kadın hastayı kabul etmiyor, ve herkese muhtemelen size söylediği şeyi söylüyor . Benzer şey bana da söylendi. Hakan bey herkesi kabul ediyor. Ankara'da olduğum için Sibel hanımla hiç görüşmedim. Yurt dışında çok güzel kadın saç ekimi örnekleri var ama nedense saç ekiminde dünya da birinci olduğunu iddia eden tr de bunu görmek mümkün değil. Maxwell hair var Instagram da inanılmaz kadın saç ekimleri var.neyse  Umarım istediğin gibi bir Ekim olur sağlıcakla...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 18 Aralık 2020, 09:35:47 »
Merhaba ben de  saç ekimini dusunen  bir bayanım. Koray beye takılmayın hiç bir kadın hastayı kabul etmiyor, ve herkese muhtemelen size söylediği şeyi söylüyor . Benzer şey bana da söylendi. Hakan bey herkesi kabul ediyor. Ankara'da olduğum için Sibel hanımla hiç görüşmedim. Yurt dışında çok güzel kadın saç ekimi örnekleri var ama nedense saç ekiminde dünya da birinci olduğunu iddia eden tr de bunu görmek mümkün değil. Maxwell hair var Instagram da inanılmaz kadın saç ekimleri var.neyse  Umarım istediğin gibi bir Ekim olur sağlıcakla...

ne yaptırınız saç ektirdiniz mi ? evet koray hoca kadınlara saç ekmiyor
Global Moderator

darkboom06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 19 Şubat 2021, 15:59:48 »
ne yaptırınız saç ektirdiniz mi ? evet koray hoca kadınlara saç ekmiyor

Benim arkadastaki gibi yoğun bir dokulmem yok. sadece sakaklar açık  yada gittikçe azalan bebek saçlarına sahip o bolge.genetik bir durum
 Annem ve kardeşim de de durum aynı ama benim saçlarım kıvırcık ve ince telli sıkıntıda bu yüzden, ki saklayamiyorum açıklığı.  Artık yoğun şekilde kadınlarda Ekim yaptırıyor. Örneklerin artmasını ve  yaşımin biraz daha ilerlemesini bekliyorum.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 19 Şubat 2021, 17:04:01 »
Offf ya Allah yardım etsin nasıl dayandın ?
Benim yaşım 20 bir iki tel görünce moralim altüst oluyor

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 21 Şubat 2021, 15:50:27 »
Hayatınız boyunca belki de bir kere saç ektireceksiniz . Bence tamamen tıraş olmaya değer . Zaten düzenli beslenme ile saç çok çabuk uzar . Ben olsam tıraşlı da olsa ektiririm .
Durumunuza çok üzüldüm .
Ben 20 yaşındayım bir iki tel elimde görsem moralim alt üst oluyor sizin nasıl acı çektiğiniz anladım .çok zor inşallah mutlu olursunuz

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 21 Şubat 2021, 16:03:15 »
Kime ektirirsiniz bilmiyorum ama traşsız ekim işine girmeyin bence. Daha önce de dezavantajlarını yazdık. Ekecek kişilerin işini zorlaştırıyor, greftleri oturtmakta sıkıntı çekiliyor, ayrıca açık alan tespiti tam olarak yapılamıyor. Sürekli ekim esnasında saçınızı oraya buraya yatırmak zorunda kalacaklar. Bunları göz önünde bulundurun.

Facebook Twitter Instagram