Saç Ekimi Sonuçları
Uğraşma bunlara ulaşman zor bizim imkanlarımız da, madem böyle bir şeye merak saldın bunu yap. Bu abimizi ben de takip ediyorum 1.5 yıldır, bunu finasterid ile yapabilirsin daha önce oral kullanıp yan etki mı yaşadınız?
Tek eksik RU58841. Bunu kullananlar vardı forumda ya da setipiprant kullanan. Uğraşırım uğraşmasına sorun değil de. Finasterid veya dutasterid bunlar ön bölgelerde zayıflar yaş ilerledikçe etkileri sıfıra yakın bile olabiliyor. O yüzden şimdiden topikal anti androjen ile desteklemek istiyorum.
Yaşlanana kadar kullanmayı mı planlıyorsun ki ? Varsın ön gerilesin zaten ekim olmadan düzgün bir ön çizgi bence zor, ayrıca oral veya likit veya her nasıl alınırsa alınsın istersen damar yoluyla al ben yan etkisiz bir anti androjen tedavisi olduğuna inanmıyorum çalışma mekanizmasına ters. Fakat yan etkilerin şiddeti ve boyutu herkes de farklılık gösteriyor. Gerekli spor ve takviyeler ile minimuma indirebilen kişiler de var cinsel yan etkilerden korunmayı başaran, ama 0 yan etki olması için kişinin vücudunda ortalamanın çok üstü Dht salınımı gerekiyor bu da çok görülen birşey değil ki Tek yan etki cinsel fonksiyonlar da değil, çoğumuzun vücuttaki Dht salınımı normal fakat Dht ye duyarlıyız. Yani oral yol ile aynı etkiyi görüp aynı yan etkiyi görmemeyi planlıyorsan bence bu pek mümkün değil. Eğer uzun soluklu kullanırsan mutlaka konu aç forumu da bilgilendir süreçten. Bol şans.
Arkadaşlar ru58841 bugün sipariş verdim eğer bir problem olmaz ise 10 güne kadar elimde deneyimlerimi paylaşacağım Bekliyor olacağım. Büyüme uyarıcı ile karıştıracak mısın ? Yoksa kendin mi çözeceksin ?
Ru androjen blokeri değildir, reseptör bloklar. Yarılanma ömrü kısa olduğu için sisteme nerdeyse karışmıyor bile göle maya çalmak gibi. Çalışma mekanizması testesterondan daha hızlı bir şekilde reseptörlere bağlanmasıyla oluşuyor. Siparişimizi verdik deneyimlerinizi aktarırız inşallah arkadaşlar.
Ru androjen blokeri değildir reseptör bloklar. Yarılanma ömrü kısa olduğu için sisteme nerdeyse karışmıyor bile göle maya çalmak gibi. Çalışma mekanizması testesterondan daha hızlı bir şekilde reseptörlere bağlanmasıyla oluşuyor. Siparişimizi verdik deneyimlerinizi aktarırız inşallah arkadaşlar.
nikmik peki bu adamın yaptığ şey hakkında ne düşünüyorsun ? Bu adam stemoxydine tretin ve ru kullanıyor. Ben tretin yerine keto kullanacağım. Bir de bu alım nasıl oluyor ? İlla toplu alıma gerek yok değil mi ? Satıcıyla konuşuyoruz ve pazarlık yapıp alıyoruz.
Bu arkadaşın saçının genetik dökülmeye maruz kaldığı kanaatinde değilim sadece topikalle şu an bahsettiği etkenle bu kadar koruması namumkun.Gencliginde oral avodart kullansa bu denli koruması çok zor