Hocam senin gönderilerini görüyorum AGA hakkında alışılagelmişiğin dışında ve başarılı bir tedavi anlayışınız var. Kendi hikayenizi bir konu altında paylaşırsanız özellikle genç yaşta olup saçları yüzünden depresyona girenler için bir umut olur.
Herkesin saç derisinin durumu, saç tipi, saçın inceliği kalınlığı ve genetik süreci ile yaşam anlayışı çok farklı . Burada önemli olan temel sağlıklı yaşam anlayışıyla en doğru tedaviyi kişinin uzman bir doktor ve bu forum gibi yardımcı ağlarla koordineli olarak belirlemesi.
Kişinin vitamin , hormonel ve varsa diğer hastalıklarının durumu ilk olarak saptanmalı akabinde ise saçının durumu değerlendirilmeli. Buradakilerin çoğu direk çözüm istiyorlar. Örneğin saç dokulmesini önleyici şampuan önerin der biri. Yazarım vichy enerji kullan. Adamın saç derisinde ayrıca dermatit vardır ve saç derisinin güçsüz bir altyapısı vardır. Bana küfür bile edebilir . Veya bir fotoğraf paylaşır dermatit olduğunu belirtmez genetik dökülmesi vardır minoxidil övsem gidip direk bunu kullansa yine fayda yerine zararla dönüşüm alabilir. Yorum olarak yardımcı oluyorum .Ayrica kendi tedavim de düzenli olarak bazi ekleme çıkarmalarla değişkenlik gösterebiliyor. Birkaç farklı tedavi yöntemi daha deneyecem 3 ay içinde çıktılarla birlikte detaylı bir konu açmayı planlıyorum tabi istediğim gibi etki alabilirsem . Özellikle kanın vücuttan çekildiği uyku süreci öncesindeki tedavilerle ilgili denemeler yapıyorum. gün içinde alınmış yoğun su tüketimiyle bütünleşmiş vejeteryan yapıda bir beslenme düzenine ilaveten Saw palmetto dermarol temiz hava altinda düzenli uyku yeşil çay yoğurt kombini ve 1 ay için lavanta çay kürü.
Gün 24 saat 8-10 saat uyku başlangıç uyuma ve kalkış süreci. Bu dönemde doğru bir strateji uzun vadede olumlu etkiler oluşturabilir diye düşünüyorum . Kan akışının rolünü etken alarak böyle bir uygulama yapıyorum.