Çok satması onu masum yapar mı peki hocam? Ben çok merak ediyorum bu finasteride'i. Yani herkes farklı telden konuşuyor.
Bu firmalar kimya şirketleri tek ürüne bağlı değiller onlar için tehlikeli ise üretimini keserler misal Merc bir çok ilaç ve ham madde üreticisi hatta elekronik sigaranın likit üretiminde ki vg, pg kârı muhtemelen Proscar, Propecia'dan fazladır eğer bu şikayetler anlatılan boyutta ise DSÖ bu hammaddeyi ya yasaklar ya da kırmızı reçete gibi ulaşılmasını zorlaştırırdı diye düşünüyorum.
Prostat hastaları bu ilacı ne kadar süre kullanıyorlar bilgin var mı? Ömür boyu mu yoksa belirli bir süre mi?
Kullanan yakınım yok prostat rahatsızlığı seviye seviyedir ve prostat ömür boyu büyür yaşlı hastalığı aslında bu 50 yaş altında görülme oranı yarıdan az rahatsızlığın seviyesine göre ilaç tedavileri en son da cerrahi yollar kullanılıyor.
Ben bu sitede ki korku hikayelerinin çoğuna inanmıyorum bana göre asıl sorulması gereken sorular sağlıklı prostata sahip bir bireyi nasıl etkiler? Artan östrojen nasıl dengelenir gibi teknik sorular adamlar yok göz kapağım düştü, elmacık kemiğim eridi ki bunların hepsi de 2 ayda oldu diyen bile var, biz de iki ay da daha en ufak etki gören üye yok neredeyse.