Gönderen Konu: yaş 18 genetik dökülme  (Okunma sayısı 1970 defa)

Jeu

• Hero Member
Ynt: yaş 18 genetik dökülme
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2020, 22:55:40 »
18 yaşında çok agresif bi dökülme yaşamışsın senin de dediğin gibi ailen full nw7 muhtemelen sende nw 7 olacaksın 5 6 seneye

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2020, 23:07:42 »
Bir cildiyeci yada üroloğa görünsen iyi olur en kötüsü tahlillerine bakarlar belki ona göre bir önerileri olur.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2020, 23:23:51 »
Hiç bir yere görünmene gerek yok, bu saçı sigirli değnek bile kurtaramaz. Şimdiden vücut yap ve kazıt, insanlar alışsın seni öyle görmeye

Ahmet28

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2020, 00:08:02 »
Aynı şeyin laciverti. Bence üzülme benden daha şanslısın. 19 yaşımda çok güzel saçlarım vardı ama ilk o zaman başladı dökülme yavaş yavaş işkence edercesine seyreldi. 26 da artık dayanamadım yanlara ektirdim. Keşke 18 de başlasa da 22-23 e kadar tertemiz olsaydı da işime baksaydım. Şimdi işin yoksa düzeltme ekimi sıklaştırma ekimi falan uğraş dur.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2020, 03:19:02 »
Hiç bir yere görünmene gerek yok, bu saçı sigirli değnek bile kurtaramaz. Şimdiden vücut yap ve kazıt, insanlar alışsın seni öyle görmeye
arkadaşın moralını bozma sende saç yok diye herkese olumsuz yorum yapıyorsun, bence kardeşim sen doktora görün en mantıklısı o kadar gençsin ki, belki bir ilaçla tedaviyle dökülmeyi daha ileriki yaşlara taşır.
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2020, 13:14:59 Gönderen: Emay21 »

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2020, 08:30:22 »
senin psikologa gitmeni tavsiye ederim çünkü herkesin yorumuna olumsuz ve moralini bozacak şeyler yazıyorsun kendinde saç yok diye milletinde moralini bozma

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2020, 14:46:21 »
senin psikologa gitmeni tavsiye ederim çünkü herkesin yorumuna olumsuz ve moralini bozacak şeyler yazıyorsun kendinde saç yok diye milletinde moralini bozma
psikologta çözüm bulamaz bu arkadaşa.

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 01 Eylül 2020, 15:23:49 »
Kel123 açık açık neredeyse her konuda insanlarla alay ediyor

Bir konudada konu açan kişiye kirpi Sonic filminde başrol oyna yazmış şimdi geçmiş mesajlarına baktım da

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2020, 23:29:03 »
Kel123 açık açık neredeyse her konuda insanlarla alay ediyor

Bir konudada konu açan kişiye kirpi Sonic filminde başrol oyna yazmış şimdi geçmiş mesajlarına baktım da
gerçekten mi 😒 adama bak ya bazen iyi yorum yapıyor bazen yapmıyor ama genç olan arkadaşların moralını bozmasına sinirlendim, adam kel kalacak yöntem bulacağına adamın psikolojisini bozuyor, zamanında onunkini de bozmuşlar

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 02 Eylül 2020, 00:23:33 »
gerçekten mi 😒 adama bak ya bazen iyi yorum yapıyor bazen yapmıyor ama genç olan arkadaşların moralını bozmasına sinirlendim, adam kel kalacak yöntem bulacağına adamın psikolojisini bozuyor, zamanında onunkini de bozmuşlar

+1

prometeus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 02 Eylül 2020, 14:56:55 »
dökülme çok hızlı gerçekleşmiş genetik dökülme bu kadar hızlı olmaz diye düşünüyorum vitamin eksikliği yaşıyor olabilir misiniz ?

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Eylül 2020, 15:14:20 »
Yaşın erken kardeşim şimdilik beklemelisin.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 03 Eylül 2020, 02:23:08 »
Söyleme tarzı yanlış ama bu saçı kurtarmak zor agresif tedavi için yaşı da genç arkadaşın.Masaj iğneleme ve topikal minoxil kullanacak mecbur onun dışında bitkisel karışımlarla da elinden geldiğince tutacak.Kel123 ise monoton bir hayat yaşıyor olsa gerek burada insanları uzerek,kırarak hayatını renklendiriyor takılmamak takmamak lazım :)
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #14 : 03 Eylül 2020, 02:49:06 »
Söyleme tarzı yanlış ama bu saçı kurtarmak zor agresif tedavi için yaşı da genç arkadaşın.Masaj iğneleme ve topikal minoxil kullanacak mecbur onun dışında bitkisel karışımlarla da elinden geldiğince tutacak.Kel123 ise monoton bir hayat yaşıyor olsa gerek burada insanları uzerek,kırarak hayatını renklendiriyor takılmamak takmamak lazım :)
kesinlikle takmamak gerek de bazen çok doğru söylüyor ama üslup ters, bu arkadaşın normalini bozmaya değmez genç arkadaş tedavilerle belki olanı korur demek doğru.

Facebook Twitter Instagram