Geçmiş olsun sonuç ne oldu
Sonuç kötü psikolojik sorunlar yaşamaktayız. Şikayetçiyiz
Çok geçmiş olsun kardeşim. Son durumu da paylaşır mısın? Saçların ne durumda şu an?
altta resim olarak paylaşıyorum tesekkur ederim
Resmen baştan savma bir ekim yapılmış. Deneme tahtası yapmışlar, geçmiş olsun kardeş. Hakkını ara.
sağlık bakanlığı bunları araştırıyor sizden de destek bekliyorum
Geçmiş olsun bu nasıl saçma bir ön çizgidir ya
Yurt dışından gelen insanları mafedip gönderiyorlar daha sonra bu ülkeye Turist gelmez işlerini düzgün yapan insanlara da gelmez safi zararlar bu ülkeye
Bu ön çizgiyi yapanın daha sonra isveçclinicte çalışmasına pek şaşırmadım
bu doktor ve eşi güzel Türkiyeyi böyle rezil ediyor bir de utanmadan instagramdan ego yapıyor rezil.
Çöp adam bile çizemeyen insanlar ön çizgi tasarlıyor. Allah aşkına yapamıyorsanız insanları rezil etmeyin forumdan bir kaç arkadaş gönderelim küçük bir ücret karşılığı planlamalarınızı yapsınlar
Yurt dışından bir kardeşimiz güvenmiş gelmiş ülkemize rezil etmissiniz yazık
Saç ekimi estetik bir işlem bu kadar ayağa düşmemeli ve bu insanlar turistler le muhattap oluyor.
Her şey bir yana eğtim veriyor eğtim alması gereken insanlar bu daha da acı
Bu nedir yaa?
daha çok insan görsün bunların gerçek yüzünü devlete emsal olsun lütfen.
Sonra ülkeye turist gelmiyor nasıl gelsin?
azerbaycan news kanallarında yayına çıkacağız bunların gerçek yüzlerini ve dolandırıcı olduklarını tüm dünya öğrenecek!!
Saç ekiminde dünya lideri Türkiye bu unvanını kaybettmeye az kaldı böyle giderse Türkiye’nin adını ‘kara listeye’ yazdırabilir işi bilende yapıyor işi bilmeyenlerde yapıyor görüldüğü gibi ..Türkiye, estetik amaçlı operasyonlar için ülkemize gelen yabancıların yaklaşık yüzde 60’ memnun değil Maalesef buna rağmen azımsanmayacak sayıda hemşire, sağlık memuru hatta turizmci, hasta simsarları bile saç ekimi yapıyor. İşini doğru düzgün yapan insanlar da mağdur olacak işini doğru düzgün yapmayan insanlar yüzünden ..
Doktor Gamze Menteşoğlu gibi insanlar olduğu süreçe Güzel Türkiye her Zaman kaybedecek! Behman Menteşoğlu Azerbaycan vatanşlarını dolandırarak böyle devam etsin ama er yada Geç bu Millet hesab soracak!!