Gönderen Konu: Uzm. Dr. Gamze Torin Menteşoğlu Şikayet (DHI Saç Ekimi) İllegal  (Okunma sayısı 8969 defa)

aliyev_az

• Yeni üye
  • *
Geçmiş olsun    sonuç  ne oldu

Sonuç kötü psikolojik sorunlar yaşamaktayız. Şikayetçiyiz

Çok geçmiş olsun kardeşim. Son durumu da paylaşır mısın? Saçların ne durumda şu an?

altta resim olarak paylaşıyorum tesekkur ederim

Resmen baştan savma bir ekim yapılmış. Deneme tahtası yapmışlar, geçmiş olsun kardeş. Hakkını ara.

sağlık bakanlığı bunları araştırıyor sizden de destek bekliyorum
Geçmiş olsun bu nasıl saçma bir ön çizgidir ya
Yurt dışından gelen insanları mafedip gönderiyorlar daha sonra bu ülkeye Turist gelmez işlerini düzgün yapan insanlara da gelmez safi zararlar bu ülkeye

Bu ön çizgiyi yapanın daha sonra isveçclinicte çalışmasına pek şaşırmadım
bu doktor ve eşi güzel Türkiyeyi böyle rezil ediyor bir de utanmadan instagramdan ego yapıyor rezil.
Çöp adam bile çizemeyen insanlar ön çizgi tasarlıyor. Allah aşkına yapamıyorsanız insanları rezil etmeyin forumdan bir kaç arkadaş gönderelim küçük bir ücret karşılığı planlamalarınızı yapsınlar

Yurt dışından bir kardeşimiz güvenmiş gelmiş ülkemize rezil etmissiniz yazık

Saç ekimi estetik bir işlem bu kadar ayağa düşmemeli ve bu insanlar turistler le muhattap oluyor.

Her şey bir yana eğtim veriyor eğtim alması gereken insanlar bu daha da acı

Bu nedir yaa?
daha çok insan görsün bunların gerçek yüzünü devlete emsal olsun lütfen.
Sonra ülkeye turist gelmiyor nasıl gelsin?
azerbaycan news kanallarında yayına çıkacağız bunların gerçek yüzlerini ve dolandırıcı olduklarını tüm dünya öğrenecek!!
Saç ekiminde dünya lideri Türkiye bu unvanını kaybettmeye  az kaldı   böyle    giderse      Türkiye’nin adını ‘kara listeye’ yazdırabilir    işi  bilende yapıyor  işi  bilmeyenlerde yapıyor   görüldüğü  gibi  ..Türkiye, estetik amaçlı operasyonlar için ülkemize gelen yabancıların yaklaşık yüzde 60’ memnun  değil  Maalesef buna rağmen azımsanmayacak sayıda hemşire, sağlık memuru hatta turizmci, hasta simsarları bile saç ekimi yapıyor.    İşini  doğru düzgün    yapan insanlar da  mağdur  olacak   işini doğru düzgün  yapmayan  insanlar  yüzünden  ..
Doktor Gamze Menteşoğlu gibi insanlar olduğu süreçe Güzel Türkiye her Zaman kaybedecek! Behman Menteşoğlu Azerbaycan vatanşlarını dolandırarak böyle devam etsin ama er yada Geç bu Millet hesab soracak!!

aliyev_az

• Yeni üye
  • *
SON DURUM BUDUR ARKADAŞ

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayatında hiç saç ekmişliğim yok ama yeminle bundan daha güzel ve sık ekim yaparım. Gerçekten facia. Yazık günah. Çok geçmiş olsun.

aliyev_az

• Yeni üye
  • *
Hayatında hiç saç ekmişliğim yok ama yeminle bundan daha güzel ve sık ekim yaparım. Gerçekten facia. Yazık günah. Çok geçmiş olsun.

çox sağ ol.  google şərhlərini oxuyun. gamze mentesoglu ilə bağlı şikayətlər var.

İstanbul İsveç Klinikasında şuan hekimlik yapmakta. Dikkatli olun

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
Sağlık Bakanlığı ne iş yapar anlamıyorum tamam covid var ama covid yokkende bu işler hep yalan yanlış yapılıyordu isveç klinik geçen youtube a bbir video atmış iyi diye attıkları video daki arkadaşın ekimi berbattı sinek pislik yeri bulur hesabı kadın da yerini bulmuş..maalesef bizim ülkede sorun büyük bir ahlaki çöküntü olmasıdır yeminle ben kimseye güvenemiyorum..azeri kardeşime geçmiş olsun diliyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Bu saç  ekim sektör  olan yalan dolan   hiç bir sektörde  yok     

aslanoglu

• Full Member
Geçmiş olsun.son 2 resme dikkat edin. Birisinde hatun slitle kanal açıyor, diğer resimde göstermelik bir dhi kalemi var. Bunlar sana Dhi diye yutturup, FUE yapmışlar Yani sahtekarlık en baştan başlamış,Ön çizgi de rezil zaten. Hatun kanal açarken diğerleride eğitim alıyor heralde.

aliyev_az

• Yeni üye
  • *
Sağlık Bakanlığı ne iş yapar anlamıyorum tamam covid var ama covid yokkende bu işler hep yalan yanlış yapılıyordu isveç klinik geçen youtube a bbir video atmış iyi diye attıkları video daki arkadaşın ekimi berbattı sinek pislik yeri bulur hesabı kadın da yerini bulmuş..maalesef bizim ülkede sorun büyük bir ahlaki çöküntü olmasıdır yeminle ben kimseye güvenemiyorum..azeri kardeşime geçmiş olsun diliyorum.

Bu saç  ekim sektör  olan yalan dolan   hiç bir sektörde  yok     

Geçmiş olsun.son 2 resme dikkat edin. Birisinde hatun slitle kanal açıyor, diğer resimde göstermelik bir dhi kalemi var. Bunlar sana Dhi diye yutturup, FUE yapmışlar Yani sahtekarlık en baştan başlamış,Ön çizgi de rezil zaten. Hatun kanal açarken diğerleride eğitim alıyor heralde.

video cektim izleyin lutfen

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Evet benimde dikkatimi çekmişti

Sanırım dhı beceremedikleri için slitle kanal açıp inplanter penle yerleştiriyorlar

Keep gibi kullanayım demişler:)
Global Moderator

barbaross

• Sr. Member
Milli eğitim müdürlüğü kime neden 50 bin liralık ceza kesmiş hiç bir şey anlamadım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Adamın Türkçesi çok düzgün kullanmışlar adamı ve kardeşinide seminerde kobay olarak kullanıp mafetmişler kafasını  kendisini böyle anlatıyor videoda

Kardeşinizi böyle bir seminerde saç ekimine sokmanız çok yanlış olmuş.
Bunlar normalde düzgün ekim yapamıyor seminerde nasıl yapsınlar workshop. Vs
Ne biliyolarda ne öğretiyorlar çok merak ediyorum:)

Anladığım kadarı ile Türkiye de bu sekilde seminer izni olmadıkları için yurt dışı üzerinden geliyormuş gibi göstermişler doğruysa.

Kısaca devletimizin yasaklarını delme yolunu bulup bu adamı da kandırmışlar kullanmışlar alacağı para varmış onuda cebe indirmişler Adamın anlattığı bu.

« Son Düzenleme: 18 Eylül 2020, 12:29:08 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

aliyev_az

• Yeni üye
  • *
Selamlar sevgili arkadaşlar, Türkçe kullanımına özen göstermekteyim, teşekkür ederim.

Türkiye'de izinsiz eğitim faaliyetleri nedeniyle ofisleri milli eğitim müdürlüğü ve valilik tarafından kapatıldı bu doktorun. Kendisi ise şirketi Azerbaycan'da göstererek hem vergi kaçırmak hemde, yurtdışı firmasıyız süsü vermeye çalıştı.

Bu yasa dışı olayların olduğunu biz ise sonradan öğrendik.

Saygılarımla, Teşekkür ederim.

Emil Aliyev

aliyev_az

• Yeni üye
  • *
youtube videosu Türklere yasaklandı. Vimeoya yükledim

froytabi

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
burası nasıl bir ekim ortamı ya resmen korkunç.10 m2 oda da belki 5 kişi ekim yapmaya çalışıyor,malzemeler pencere eşiğinde duruyor,tıbbi cihaz yetersiz,ölü gibi yatan dayı,rezalet detaylar bunlar.merkez demeye bile dilim varmıyor bunlar denetimli mi ya?azerbaycanlı dostum geçmiş olsun ve umarım mağduriyetin hakkıyla çözülmüştür ama hiç mi araştırmıyorsunuz be kardeşim fiyatlar mı cazip geliyor.hafife alınacak bir iş değil ki bu ölme ihtimalin bile var o ortamda ve sana o durumda kim müdahale edecek ne ile edecek.ben bunları gördükten sonra ekimini ön çizgini falan geçtim dostum.
-60 gün Xpecia(şuan Perfectil)
-120den itibaren Rogaine Foam %5
-Biotin 5000
-D3K2
-Dax Supergro

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
Ön çizgi biraz daha doğal olabilirdi.  Planlama olmamış haliba

Facebook Twitter Instagram