Herkese merhabalar,
Öncelikle siteyi kuran ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Ben ilk saç ekimimi 2014-2015 yıllarında yaptırmıştım böyle bir site hatırlamıyorum o zamanlar. 2. ektirişimde 1 haftada karar aldım ve genellikle bu site yardımcı oldu kararlarıma. Bu nedenle başta Hintell hocam olmak üzere herkese teşekkürü borç bilirim.
İlk ekimi yaptırdıktan 1 ay sonra askere gitmiştim, yine de saçlar o dönem için beni memnun etmişti ama son 3 yıldır wertex ve orta bölgeler dökülünce yeniden ektirme gereksinimi oluştu.İlk ekim yaptırdığım yerin adını paylaşmayacağım. Bu sefer daha önce iki tanıdığıma ekim yapan ve sonuçlarını beğendiğim Dr. Alp Aslan'da karar kıldım.
Ekime gelirsek teknoloji mi değişti anlamadım benim kafam hemen hemen hiç şişmedi bu sefer, öncekinde davul gibi olmuştu. Şu an 2. gündeyim hiç ağrım olmadı temiz gidiyor gibi şimdilik. Önceden ekimi yapılan ön bölgeyi Alp hoca beğenmediği için yarım santim öne kendi ön çizgi çekti.Orta ve wertexe de ekim yaptılar.
Sizlere çok sorum olacak çünkü her yerde farklı bilgiler mevcut, bu süreci birlikte yaşarken bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İlk olarak öncesi ve sonrası resimlerini ekliyorum ki ilk yorumlarınızı yapabilesiniz diye. S)onrasında sorularım olacak sizlere. (Donör bölge resimlerini bilerek çektirmedim etkileniyorum diye yatarken psikolojik olarak etkiliyor uyutmuyor.
Şu an en büyük isteğim saçlarımın güzel bir şekilde çıkması. 12 aylık bir süreçte inşallah hep beraber şahit oluruz.
Teşekkürler.