Asuman Hanım, finasterid ve minoxil gibi ilaçları kullanmayı mecbur kılıyor mu?
Ben ikinci ekimimi yaptıracağım. İlk ekim benim için hüsran olmuştu. O evrede minoxil, procapil, finasterid vs bir çok ilaç kullandım. Hatta yurt dışından minoxil maddesini getirtip kendimiz solüsyon yapmıştık.
Ekimin sonucunun iyi olmasının veya olmamasının bunlara bağlı olmadığını düşünüyorum. Tekrar bu ilaçları kullanmak istemiyorum. Vitamin hapları hariç.
Bu solüsyonların mevcut saçların dökülmesini bir mühlet geciktirmek ve ekilen saçlara geçici olarak hacim kazandırmaktan başka bir faydası olmadığını düşünüyorum. Bu düşüncemi destekleyen kullanım senaryosunu uzun süre test ettim. Bu sebeple ilaçlardan kesin surette uzak durmak istiyorum. Asuman Hanım ilaçları bizim keyfiyetimize mi bırakmış yoksa bir kullanım programı hazırlayıp zorunlu mu tutmuş? Sonuç kötü olursa kullanmamak bahane mi olacak? Sayın @hintell yorumunuzu beklerim.
Saç ekiminiz hakkında ise maşallah demek istiyorum. Son attıklarınız önceki attıklarınıza göre biraz hacimsiz. Evet bu konuda haklısınız.
Dht etksi olabilir mi acaba? Bunu sadece kafa derisi bölgesinde azaltmak için alternatif yollar denediniz mi?