Düzenli kullananlarda dahi arada böyle gerilemeler oluyor sonra toparlıyor diye mesajlar okuyorum. Yani bence kullananları maalesef "rezil de ediyor, vezir de". Dikkat edin forumda yalnızca minoksidil kullanıp memnun olanların dökülmesi ya nw2 ya da nw3 aileden gelen genetik dökülmeleri agresif değil ki bazı insanlarda döngü de olmayabiliyor. Öyle insanlar için büyük nimet minoksidil. Ama sizin gibi geniş açıklıklarda kullananlar yanında genelde antiandrojen de kullanıyorlar. Ama sizin durumunuzda ne yalan söyleyeyim bende düzenli antiandrojen kullanmazdım ama minoksidil de kullanmazdım. Biraz yalancı baharı da yaşatabiliyor minoksidil.
Şimdi siz ne düşünüyorsunuz mevcut durumunuzla ile alakalı? Merkez ile görüştünüz mü? Ya da herhangi bir takviye kullanımına nasıl bakıyorsunuz?
Hocam, forumda bilgili olduğunu düşündüğüm, yorumlarına, tavsiyelerine ve fikirlerine güvendiğim kişilerdensiniz, öncelikle vakit ayırıp fikir doğurttugunuz icin teşekkür ederim.
Minox konusunda söylediklerinize katılıyorum, az bir açıklık olduğunda denenebilir ve uzun vade sürdürülebilir bir ilaç belki de. Ama artısı eksisi düşünüldüğünde, şekil 1-A ( beni) düşündüğümüzde, tecrübeli ekimcilerin , kendi ekimini daha iyi göstermesini sağlamak adına bile, önermemesi gerekiyor diye düşünüyorum artık. Aklıma, tartışmasız iyi ekimcilerden Asmed geldi, şöyle bir göz attım ektirenlere ve zihnimi yokladıgımda, merkezin minox önermedigini gördüm.
Merkezle görüştüm ' çok iyi görünüyor maşallah ' ' dökülme normal' dedi. Ben durumun öyle olmadığını ısrarla aylar önce de söylemiştim. Kan testi yaptırın sonuçlara bakalım dediler en son.
Bi kutu xpecia aldım 1 ay kadar önce onu kullanıyorum sabah akşam. Sanki çok az da olsa iyi bi etki etti gibi.
Sizin saç ekim sürecinizi de okumak isterim lakin bulamadım. Özelden ya da buradan yazarsanız, takviye konusunda feyz almam gereken şeyleri uygularım.