Gönderen Konu: Asuman Hair Transplant (4.400 Greft)  (Okunma sayısı 12901 defa)

mustafad

• Jr. Member
  • **
Ynt: Asuman Hair Transplant (4.400 Greft)
« Yanıtla #60 : 22 Aralık 2020, 14:03:59 »
o kısmı telefondan zoom yapıp çekme şansınız var mı ? belki daha deneyimli olan arkadaşlar fikir verebilir size,bende sizden 2 ay gerinden geliyorum bozuk para büyüklüğünde saç çıkışı olmayan bölgeler var bendede ama sizinki daha büyük ona nazaran

Selamlar. Görüntü düne kadar bu şekildeydi.
  • Ekim Tarihi: 22.08.2020
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4400
Takviyeler:
Solgar Omega3 950 mg. / günde 1 tablet
Coraspin / günde 1 Tablet
Kerozan 5+5 / 2 gün, sabah akşam, sonraki 2 gün Xpecia Sabah akşam
Natures Supreme Biotin 5000 mg / günde 1 tablet
Propecia / 3 günde 1 tablet
Sabah akşam Alopexy Sprey
Sarımsak, keçi boynuzu pekmezi ve doğal sirke...
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 22 Aralık 2020, 14:15:34 »
Süreç nedir
Global Moderator

mustafad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 22 Aralık 2020, 14:27:29 »
Asuman Hanım dün için kontrole çağırdı. Prp yaptı, hatta içerisine mezoterapi ilacı da eklediğini söyledi. Ön taraftaki seyrek olan yerlerde saç derimin sert olduğunu, diğer tarafların normal olduğunu söyledi.
Önerdiği şekilde yani her Alopexy sprey kullanım öncesinde günde iki kez saçlarımı yıkıyordum. Yıkamalar esnasında da ekilen saçlar dökülmesin diye hassas davranıyordum, daha sert şekilde, hatta spanç gazlı bez ile masaj yaparak yıkamamı söyledi. 3 günde bir dermaroller kullanmamı önerdi. Vichy Dercos Aminexil Serum kullanmamı söyledi. Yani sabah Alopexy, akşam Vichy kullanacağım.

Bu sabah spanç gazlı bez ile masaj yaparak saçlarımı yıkadım, ama epeyce saç döküldü. Dün Asuman Hanım da prp yaparken saç derime gazlı bez ile oval hareketlerle masaj yapmıştı ki eminim dün çok daha fazla saç döküldü. Sanki bu iki günde ön taraf daha da açılmış gibi geliyor :)

Hayırlısı bakalım, 150. gün civarında daha saçlı birisi olarak fotoğraf paylaşmayı umuyorum.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2020, 20:11:24 Gönderen: mustafad »
  • Greft Miktarı 4400
Takviyeler:

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 22 Aralık 2020, 19:33:15 »
iyi güzel hoşta ben burda Asuman hocaya ekim yaptıran ve memnun olan birisi için bir eleştiride bulunmak istiyorum ; ekim yaptırmışsın gelmişsin 120. günlere bu saç bu kadar işlemle birlikte mi çıkacakmış? çıkacağı varsa her halükarda çıkıyor şunu da belirteyim alopexy spray i bıraktığın zaman saçlarında incelme yaşayaksın Asuman hoca her ne kadar ekim yapılan saçta dökülme olmaz dese de benim az bir kaybım oldu, şu an çok memnunum orası ayrı ama bu tür ilaçların saçı böyle fırça şekline getirip kalınlaştırdığını hepimiz biliyoruz kullanıldığı müddetçe

mustafad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #64 : 22 Aralık 2020, 19:56:15 »
iyi güzel hoşta ben burda Asuman hocaya ekim yaptıran ve memnun olan birisi için bir eleştiride bulunmak istiyorum ; ekim yaptırmışsın gelmişsin 120. günlere bu saç bu kadar işlemle birlikte mi çıkacakmış? çıkacağı varsa her halükarda çıkıyor şunu da belirteyim alopexy spray i bıraktığın zaman saçlarında incelme yaşayaksın Asuman hoca her ne kadar ekim yapılan saçta dökülme olmaz dese de benim az bir kaybım oldu, şu an çok memnunum orası ayrı ama bu tür ilaçların saçı böyle fırça şekline getirip kalınlaştırdığını hepimiz biliyoruz kullanıldığı müddetçe

Bu soruyu bana değil de senin de saç ekimini yapan Asuman Hanım'a sorman daha mantıklı olmaz mı? Ben saç ekimi aşamalarından, Asuman Hanım'ın yaptığı işi sadece ticari olarak görmeyipte müşterisi ile gerektiği gibi ilgilenmesinden dolayı memnun kaldım. Sonuç odaklı bakacak olursak şuanki durumumdan ben de memnun değilim, fakat şunu da eksik ya da hatalı yaptı diyebileceğim bir şey olmadı. Durum böyleyken neden karalayayım? Eyvallah, Alopexy vb şeylere de keyfimizden değil, mecburen katlanıyoruz.
  • Greft Miktarı 4400
Takviyeler:

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 22 Aralık 2020, 20:55:44 »
Öncelikle hayırlı olsun ekiminiz asuman hanımda ekim yaptırmış 10 ayı geride bırakmış biri olarak bence o bölgeden saç çıkacak diğer bölgelere göre belki az bi seyrek olabilir ama çıkacaktır kökler derinin altında sonuçta geçmiş olsun

mustafad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 22 Aralık 2020, 21:09:43 »
Öncelikle hayırlı olsun ekiminiz asuman hanımda ekim yaptırmış 10 ayı geride bırakmış biri olarak bence o bölgeden saç çıkacak diğer bölgelere göre belki az bi seyrek olabilir ama çıkacaktır kökler derinin altında sonuçta geçmiş olsun

Allah razı olsun. Asuman Hanım'ın söylediğine göre de çıkacakmış, hayırlısı bakalım. Maşallah senin saçların çok güzel olmuş hocam, seninkine yakın olsa razıyım :) Teşekkürler
  • Greft Miktarı 4400
Takviyeler:

kartal_123

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 22 Aralık 2020, 21:30:40 »
Allah razı olsun. Asuman Hanım'ın söylediğine göre de çıkacakmış, hayırlısı bakalım. Maşallah senin saçların çok güzel olmuş hocam, seninkine yakın olsa razıyım :) Teşekkürler

Teşekkürler, inşAllah istediğiniz sonuca ulaşırsınız :)

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 23 Aralık 2020, 00:45:35 »

Bu soruyu bana değil de senin de saç ekimini yapan Asuman Hanım'a sorman daha mantıklı olmaz mı? Ben saç ekimi aşamalarından, Asuman Hanım'ın yaptığı işi sadece ticari olarak görmeyipte müşterisi ile gerektiği gibi ilgilenmesinden dolayı memnun kaldım. Sonuç odaklı bakacak olursak şuanki durumumdan ben de memnun değilim, fakat şunu da eksik ya da hatalı yaptı diyebileceğim bir şey olmadı. Durum böyleyken neden karalayayım? Eyvallah, Alopexy vb şeylere de keyfimizden değil, mecburen katlanıyoruz.

asuman hanım a soracak bir şey yok ki yazdıklarımı anlayamadın sanırım, ben sadece önerdiği şeyleri eleştiriyorum ticari amaçlı yanaşıyor vs demiyorum, tabi ki her ekim başarılı olacak diye bir kaide yok ama ben senin şu imzandaki takviyelerin yarısını bile kullanmadım ekimimi inceleyebilirsin çıkacak saç çıkıyor zaten inşallah senin sonucun benimkinden daha iyi olur sadece şu aşamada sana önerdiği şeyler bana pek samimi gelmedi bunca takviyeye rağmen bunu dile getirdim

mustafad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #69 : 23 Aralık 2020, 02:01:43 »
asuman hanım a soracak bir şey yok ki yazdıklarımı anlayamadın sanırım, ben sadece önerdiği şeyleri eleştiriyorum ticari amaçlı yanaşıyor vs demiyorum, tabi ki her ekim başarılı olacak diye bir kaide yok ama ben senin şu imzandaki takviyelerin yarısını bile kullanmadım ekimimi inceleyebilirsin çıkacak saç çıkıyor zaten inşallah senin sonucun benimkinden daha iyi olur sadece şu aşamada sana önerdiği şeyler bana pek samimi gelmedi bunca takviyeye rağmen bunu dile getirdim

"iyi güzel hoşta ben burda Asuman hocaya ekim yaptıran ve memnun olan birisi için bir eleştiride bulunmak istiyorum" bu şekilde beni eleştiriyorsun. "...birisi olarak bir eleştiride bulunmak..." deseydin eleştirdiğin kişi ben olmayabilirdim. Her neyse dostum, aktarmak istediğini bu mesajınla daha iyi anladım.

Maalesef ben de mevcut durumumdan fazlasıyla muzdaribim. Resmen ecza deposu gibi dolaşıyorum. Bana söylenen herşeyi harfiyen uyguladım. Asuman Hanım ön görüşmede aynen şu cümleleri kurdu "merak etmeyin saç dipleriniz görünmez. Emin olun sizin saç ekiminiz de forumda çok konuşulacak, çok güzel olacak" şeklinde cümleler kurduğu için ben de iyice heveslenmiştim. Fakat maalesef durum bu.  :)
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2020, 12:48:08 Gönderen: mustafad »
  • Greft Miktarı 4400
Takviyeler:

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 23 Aralık 2020, 03:29:09 »
120 güne göre çok güzel sonuç almışsın hocam
ekim öncesine bakılırsa ön taraf tamamen kelmiş.
Ufak bir alanı 1 cm kare bile değil ıslatıp açıp burda mağdur edebiyatı yapmak çok acaip olmuş cidden.

mustafad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 23 Aralık 2020, 03:47:32 »
120 güne göre çok güzel sonuç almışsın hocam
ekim öncesine bakılırsa ön taraf tamamen kelmiş.
Ufak bir alanı 1 cm kare bile değil ıslatıp açıp burda mağdur edebiyatı yapmak çok acaip olmuş cidden.

Aynen, ekim öncesinde tamamen keldi, bak bu tespitin doğru. Fakat son cümlelerinde güzel espri yaptın. Saçlar ıslak değil, minoksil bile yok. Yikadiktan yaklaşık 1 saat sonra çekildi fotoğraflar.  O küçük açık alanı kastetmiyorum, fotoğraftaki bölge genel olarak açık, yaklaşık 5 cm2. Sadece az miktarda uzun saç teli var. Geriye kalan yerler  yoğun.  Ekimi yapan kişi de aynı şeyi söylüyor. Ben saç ekimi merkezinden memnunum. Mağdur edilmedim ki edebiyatını yapayım. Bilmem anlatabildim mi?
  • Greft Miktarı 4400
Takviyeler:

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 23 Aralık 2020, 03:58:18 »
Aynen, ekim öncesinde tamamen keldi, bak bu tespitin doğru. Fakat son cümlelerinde güzel espri yaptın. Saçlar ıslak değil, minoksil bile yok. Yikadiktan yaklaşık 1 saat sonra çekildi fotoğraflar.  O küçük açık alanı kastetmiyorum, fotoğraftaki bölge genel olarak açık, yaklaşık 5 cm2. Sadece az miktarda uzun saç teli var. Geriye kalan yerler  yoğun.  Ekimi yapan kişi de aynı şeyi söylüyor. Ben saç ekimi merkezinden memnunum. Mağdur edilmedim ki edebiyatını yapayım. Bilmem anlatabildim mi?

Hocam ben ilk defa forumda tamamen kel alandan 120 günde bu kadar saçı çıkan birinin böyle moralsiz yorumları ile karşılaşıyorum.
Şaşırdım doğrusu  :) bu yüzden yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
O bahsettiğin bölge küçük bir alan ve inan bana bir kaç ay sonra hafif diğer yerlere göre zayıf kalsada dışardan farkedilecek bir durumda olacağını sanmıyorum.
O bölgeye rağmen ben çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum forumu biraz gezin 120 de olupta tamamen saçsız alandan kimin bu kadar saçı çıkmış bir bakın isterseniz  :)

mustafad

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #73 : 23 Aralık 2020, 04:12:07 »
Hocam ben ilk defa forumda tamamen kel alandan 120 günde bu kadar saçı çıkan birinin böyle moralsiz yorumları ile karşılaşıyorum.
Şaşırdım doğrusu  :) bu yüzden yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
O bahsettiğin bölge küçük bir alan ve inan bana bir kaç ay sonra hafif diğer yerlere göre zayıf kalsada dışardan farkedilecek bir durumda olacağını sanmıyorum.
O bölgeye rağmen ben çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum forumu biraz gezin 120 de olupta tamamen saçsız alandan kimin bu kadar saçı çıkmış bir bakın isterseniz  :)

Estağfurullah hocam, kusura bakmalık bir durum yok. Asuman Hanım fotoğrafları gördüğünde kontrole çağırdı, o bölgenin geri kaldığını söyledi. Prp yaparken de bahsi geçen alanda diğer alanlara kıyasla bir sertlik olduğunu söyledi. Kendisi 4.ayda genel olarak daha iyi bir sonuç beklediğini ama sürecin biraz yavaş ilerlediğini söyledi. Açıkçası ben de biraz daha yoğun olmasını bekliyordum. Formda eski olduğunuz için muhtemelen Vichy serumu da biliyorsunuzdur. Velhasıl bunlar doğal olarak insanın canını biraz sıkıyor. Ama konumu eğer baştan okusaydiniz mağdur edebiyatı yapmak gibi bir niyetim olmadığını da anlardınız.
  • Greft Miktarı 4400
Takviyeler:

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 23 Aralık 2020, 04:25:07 »
Estağfurullah hocam, kusura bakmalık bir durum yok. Asuman Hanım fotoğrafları gördüğünde kontrole çağırdı, o bölgenin geri kaldığını söyledi. Prp yaparken de bahsi geçen alanda diğer alanlara kıyasla bir sertlik olduğunu söyledi. Kendisi 4.ayda genel olarak daha iyi bir sonuç beklediğini ama sürecin biraz yavaş ilerlediğini söyledi. Açıkçası ben de biraz daha yoğun olmasını bekliyordum. Formda eski olduğunuz için muhtemelen Vichy serumu da biliyorsunuzdur. Velhasıl bunlar doğal olarak insanın canını biraz sıkıyor. Ama konumu eğer baştan okusaydiniz mağdur edebiyatı yapmak gibi bir niyetim olmadığını da anlardınız.

En kötü ihtimalle süreç bittikten sonra orası dolmazsa ufak bir revizyonla halledilir.
Bence olumlu düşün hocam kritik eşiği atlatmışsın o bölge için kesin olmasada geri kalan alanlarda çok güzel sonuç alacaksın gibi duruyor.
Saç ekimi bazen öyle berbat sonuçlara  gebe oluyorki şu açık alan için gelinen son durum ufak bir sorun olsa bile bence olumlu çünkü o bölgede hiç saçınız yokmuş bu tür ekimler en zorudur.
Vichy serum yıllar önce kullandım bence kullanıp hiç zorlamayın olumlu bir sonuç alacağınızı sanmıyorum .

Facebook Twitter Instagram