Herkese merhaba
Bu foruma 3 yıldır üyeyim, ara sıra girip tecrübe ettikleriniz konuları bende takipte kaldım. Herkes için faydalı adeta ansiklopedi gibi Bir yer burası. Çok fazla uzatıp vaktinizi almaktansa özetle şunları söyleyebilirim; Ekim yaptıran iki arkadaşımın 12. Ayını Gördükten sonra Kendi ekimimi de burada Yapmaya karar verdim. Randevü alındı Eda Hn. Karşıladı. Serkan bey çizgiyi belirledi ve var olan saçlarına zarar vermemek için dhi ekim yapılmasını uygun gördü. Ve ekledi; saçların ince telli donör alanı yormadan 3200 saç, 400 de sakaldan alabiliriz dedi, gitti. (Yoğunluktan)
Benim o an aklımdan geçen ya tamam ya devam idi. Birazdan Eda Hn. Mın bana dönüp ne zaman ekim yapalım diyeceğini sezebiliyordum. Çünkü Bu işten cayacaksam O an olmalıydı. Kendimi biliyorum, o anda tamam şu tarih uygun olur demesem ekimi başka bahara erteleyeceğim kendimi tanıyorum aynen böyle olacaktı. Ve Eda Hn. Bana bakıp beklediğim soruyu sorunca (24.08.20)en yakın ne zaman olabilir dedim ? İşte o an 28 Ağustos a en önden bilet almış oldum.
Tedirgindim zor bir karardı, insan hayatı boyunca bu tarz karaları her an almıyor.
Ertesi gün kan testi yapıldı ekim ücreti ödendi. Ekim günü vip araç ile evden alınıp Koç üni. Hastanesinde Ekimi yapacak olan ekipten Tuğçe Hn. karşıladı Sırası ile ilgili belgeler imzalanarak Ve sedasyona hazırlanarak ekim alanına gittik şerife Hn. Saçlarımı traş etti. Ekip şefi İbrahim bey idi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Tam anlamıyla kusursuz bi ilgi alaka var. Baştan sona. Sekan bey geldi çizgiyi yeniden belirledi ve diğer hastalara gitti. İbrahim bey e eşlik eden hemşirelere de buradan teşekkür ederim. Yani arkadaşlar çok bi iddiam yok sonuçta malzeme ortada ama gene de önceki halime nazaran daha iyi olacağını düşünüyorum.