Merhaba arkadaşlar 11.03.2017 tarihinde saç ekimi için randevu aldım ve ekim işlemi gerçekleşti.Ekimin bittigi ilk an ve donör alanin ilk hali(pansuman açıldıktan sonra).4250 greftlik bir operasyon yapildi sekiz saatten fazla sürdü şu an durum bu arkadaşlar yorumlarınizi bekliyorum.Ekim yapan personel ve Bilgehan Yildirim ekim gunu gayet ilgili ve sıcak davranmakla kalmayıp operasyon sonrasi için kartvizitini vererek iletişimde kalmamı bir sorun olursa kendisine direk ulaşmamıda rica ederek guvenli ve mutlu bir şekilde ordan ayrılmamı sağladı hatta benimle ekimden önce gorusmeyi saglayan sekreter hanımda ertesi gün izinli olduğunu ve yine Bilgehan Beyin numarasini bana vererek ondan bilgi alabilecegimi iletti bu beni dahada mutlu etti.Neden Bilgehan bey derseniz ekim ile ilgili bir kac yer ile daha görüstüm ama asla instagram vs gibi sitelerde kendilerini ön planda gosterenle karşılaşmadım hatta sekreterlerle görüştüm bir tanesinde ancak Bilgehan Bey ben muayeneye gittiğimde ekimdeydi sekreter hanim 15 dk sonra gorusebilecegimi soyledi gorusmedede bana acikca benim sacima ne yapilabilir ne yapilamaz gibi bilgileri iletti açık konuşması benim için yeterliydi bende ekim icin tarih belirtip geleceğimi ilettim ve şu anda bekliyorum sonucu umarim hep boyle devam eder 😊😊