Şimdi sakin ol. Senin yaşındayken saçımın durumu tam olarak buydu. Benim de babam 23 yaşında kel kalmış direkt. Ben 21 yasindayim evet yanlarda biraz açıklık var konuma bakabilirsin. Benim dökülmem 14 yaşında başladı. Ulan taş çatlasın 20 de kelim diyordum 21 oldim hâlâ var saçım. Yillardir yastığımda 10larca saçla uyaniyorum sabah. Yedigim yemeklerde hep saçım çıkar. Elimi atsam 5 tane gelir. Banyo yaparken ağzım saç doluyor. Konuma girip bak. Şu an 21 yaşındayım finanstereid başladım. Hâlâ kullanmak için erken ama ben kullanmayi sectim. Sakın sen kıllanma.
22 yaşını bekle. Şu an çok erken korkma kel kalmayacaksin. Saçlarına bakinca benimkileri gördüm. Bekle. Minoxil de kullanma. Ben kullanmıştım geçenlerde bıraktım. 18 yaşında da kullanmıştım 6 ay kadar. Sonra bıraktım gereksiz bir ilaç. Psikoljini daha fazla bozar. Her sabah akşam saçına sürüyorsun. Sürekli aklında saçının döküldüğü. Boşa stres.
Sana yapman gerekeni söylüyorum. Hiçbir sey. Belki iğneleme ve masaj yapabilirsin. Korkma kel kalmayacaksin 20 lerinde de çok saçın olacak. 22-24 yaş arasi finanstereide başlarsın en az 30 a kadar saç problemin olmaz. Sonra zaten donör bölgen çok güçlü olduğu için başarılı bir ekim gerceklestirirsin. Bir daha saç problemin olmaz. Ben de senin gibi intihari çok düşündüm 18 lerimdeyken. Korkma hayatin güzel olacak. Gir konumu incele.