Seni benden daha iyi anlıyan biri olamaz. Hayatımın en güzel yılları saç dökülmesi sorunuyla geçti. on sekiz yaşında saçlarımda tarak kaybolurdu öyle düşün. Ne zaman ki yirmi yaşına geldim bu nalet sorun başladı. şu an otuz üç yaşındayım yani anlıyacağın en güzel yıllar saçsız geçti. ailede genetik dökülme var. genetik dökülme olayını durduramazsın. İntihar gibi saçma birşey düşünmeni önermem. Şu an tıp bu konuda ilerde saç ekimi diye muazzam bir olay var. saç ekimi olmasaydı ne olurdu hiç düşünebiliyormusun. bu saçlar seni 25 e kadar rahat götürür. beslenmene dikkat et. stres denen meletten kesinlikle uzak dur pozitif düşün, hergün yastık üstündeki saç tellerini sayarsan iki sene sonra kel olursun. takma kafana. ben aşırı stres yapardım aşırı düşünürdüm sen gibi. ama şu an bakıyorum hepsi benim zararıma olmuş. ve bilip bilmeden kafaya herşeyi sürerdim. kesinlikle bilmeden etmeden gördüğün duyduğun herşeyi kafana sürme, buna şampuan dahil losyon dahil, minox vb ürünler dahil. ilerde eğer çok açılır dökülürse saç ekimi yaparsın. tekrar diyorum saç ekimi gibi bi çare varsa senin şu an bu sorunu kafaya takıp bu sorun nedeniyle intihar demen çok yanlış birşey. emin ol herşey saç değil. öyle hastalıklar öyle sorunlar varki onları görsen her adım atışta Allah'a şükredersin.