Ayrıntılı yorumlar için teşekkürler.
Youtube'da da epey araştırdım ve burada bahsedildiği kadar çok kötü şey göremedim doğrusu. Özellikle biri 5 yıllık kullanımı düzenli videolarla desteklemiş. Sonunda bırakmış ama sebebi sıkılması. 5 yıl her gün cidden zor iş. Diğer yandan saç değil de sakaldaki sonuçları inanılmaz. Bir sürü köse denebilecek kullanıcı 6-8 ayda normal sakala sahip olmuş. Benim de sakallarda bir iki bölgede boşluk var. Saçtan artanları oraya sürmeye başladım.
Beni rahatsız eden bir durum da minoxil veya propecia uzun yıllardır bildiğim çözümler. Bunlardan özellikle uzak durdum bu zamana kadar. Bunları kullanacak olsam saç ektirmezdim hani. Önce bunları denerdim olmadı son çare olarak saç ekimi yaptırırdım. Zamanında bunları es geçip saç ektirdikten sonra bunlara mecbur kalmak ayrıca düşündürücü.
Anladığım kadarıyla 1 yıllık kullanımdan hemen herkes memnun. Hani sonradan şikayetçi olanlar bile. Yani sadece Minoxil kulansam belki ben de memnun kalacaktım. Saç ekimi üzerine kullanınca ekstra bir etkisi olacak muhtemelen. 1 yılın sonunda saç ekim merkezi saçımın fotoğraflarını yayınlayacak belki ama minoxil gibi desteklerden bahsetmeyecek. Herkes vay süper olmuş diye yorum yapacak. Yani bu işten en karlı çıkacak olan saç ekim merkezleri kesinlikle. Bu durum da ayrıca bir şüphe uyandırmıyor değil.
Henüz çok kısa bir süre oldu. Hani 1 hafta falan. Rahatsız edici bir durum oluşmadı. Kaşıntı dahil. Beysev'in de yorumlarını baz alarak en azından aldığım bu iki kutuyu bitirmeye karar verdim. 2-3 ay sonra ekilenler çıkmaya başlar zaten. O zaman ayrıca düşüneceğim. Tekrar teşekkürler.