Gönderen Konu: Hakan Doğanay Yanık izine sakal ekimi  (Okunma sayısı 3961 defa)

Boogeyman

• Sr. Member
Ynt: Hakan Doğanay Yanık izine sakal ekimi
« Yanıtla #15 : 18 Mayıs 2021, 13:12:43 »
Çok iyi sonuç hayırlı olsun

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 18 Mayıs 2021, 13:19:45 »
Harika bir sonuç büyük başarı böyle bir vakaya güle güle kullanın.

aslanoglu

• Full Member
« Yanıtla #17 : 18 Mayıs 2021, 20:35:29 »
Kim bilir yıllarca hangi psikolojiyle yaşadın, belki de eski görüntünden dolayı dolayı insanlardan kaçtın. Hakan Doğanay 'ın yaptığı bu iş bir estetik işi değil belkide insanı hayata yeniden bağlama girişimi. Adınıza gerçekten sevindim. Tebrikler.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 18 Mayıs 2021, 20:40:43 »
Hakan Hoca gerçekten sakal ekimi konusunda çok başarılı. Sizin adınıza da çok başarılı bir sonuç alınmış. Değişim gerçekten çok güzel.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 18 Mayıs 2021, 20:50:48 »
Çok çok güzel sonuç. Yüzünüz hep gülsün. Hakan Doğanay’ın sakal ekimlerini oldukça beğeniyorum. Ancak bu ekimde elini taşın altına koymaktan çekinmemesi ayrıca takdir edilesi... Hakkını vermek gerek.

Luffy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 19 Mayıs 2021, 11:20:50 »
Sayın arkadaşlar daha öncesinde bir kaç yerle konuştum bu durumda Ekim yapabileceklerini söylediler. Daha sonrasında hakan hocayla görüştüğümde yanık yere sakal ekiminin zorluklarını anlattı. Bunu piyasada yapabilecek 3 kişi var dedi. Birisi benim hocam Ekim yapmayı bıraktı diğeri arkadaşım ama o da 50 60 bin liradan aşağı istemez dedi. Saolsun muhabbeti de kendide çok hoş bir insan olduğu için biraz fiyat konusunda yardım etti. Öğretmenim ve Mesleğim gereği hep göz önünde olan bir insanım ve bazen çocukların tepkileri çok saf duygularla bile olsa zoruma gidiyordum. Ama Allah'a şükür artık çocuklardan tepki gelmez oldu. Ve en çok buna sevindim. biraz agresif bir yapıda olduğum için büyükler verecgim tepkilerden çekindikleri için tepki veremiyorlardi. Ama küçükler öyle değildi. Allah'a Şükür çok memnun kaldım. Ekimi yaptirali yaklaşık 9 ay oldu. Hakan hocanın söylemiyle yanık yerde tam etki en az 2 sene sonra ortaya çıkar demişti. 2 sene sonra nasıl olur onu artık ben bile düşünemiyorum.

kaanpeker

• Full Member
« Yanıtla #21 : 19 Mayıs 2021, 18:30:10 »
harika çok başarılı resmen bir insanı Tekrar hayata mutlu bir birey olarak Bağlamış Hakan doğanay

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 19 Mayıs 2021, 19:55:47 »
Hayırlı olsun süper olmuş masallah.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 19 Mayıs 2021, 20:56:16 »
Senin adına gerçekten çok sevindim. Ekim aralığında kısa bir görüşmemiz olmuştu, hatırlarsın herhalde. Yemek molasındaydı. Harika olmuş. Hayırlı olsun maşallah.

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #24 : 21 Mayıs 2021, 10:18:56 »
Beterin de beteri varmış. Ben eskiden köseliğimi dert ediyirordum  Seninki daha büyük dertmiş. maaşallah süper olmuş güle güle kullan.. Benim sakallarda çok iyi  1 yil oldu. Foto atarim yakinda |-nazarboncugu-|

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Mayıs 2021, 11:35:39 »
Maşallah harika olmuş özellikle yanık türü derilerden bu sekilde sonuç almak çok zordur greftler zor beslenir deri çok serttir çıkış yapmaz çok fre verir ama siz de çok başarılı sonuçlanmış ekim çok başarılı.

reyes

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 21 Mayıs 2021, 11:47:06 »
super sonuc!
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

Luffy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 25 Mayıs 2021, 08:28:45 »
Senin adına gerçekten çok sevindim. Ekim aralığında kısa bir görüşmemiz olmuştu, hatırlarsın herhalde. Yemek molasındaydı. Harika olmuş. Hayırlı olsun maşallah.

Teşekkürler reis inşallah senin saçlarda güzel olmuştur.

bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 28 Mayıs 2021, 11:21:39 »
Hakan hoca harika bir insandır karakterinin dışında çok başarılı bir doktordur gene bir insanı hayata bağlamış harika olmuş

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 28 Mayıs 2021, 13:13:01 »
Harika sonuc, cok basarili
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram