Gönderen Konu: Saç simülasyonu 3,5 yıl yalanı!!  (Okunma sayısı 9743 defa)

noname30

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç simülasyonu 3,5 yıl yalanı!!
« Yanıtla #15 : 26 Eylül 2020, 01:56:03 »
Saç simülasyonu uygulaması geçici yapıldığı taktirde kalıcılığı 3,5 yıl kesinlikle olmaz! Kalıcılığı en fazla 6 ay olur! Türkiye de bu işi ilk yapan kişi olarak uygulama tarafımızca ömür boyu kalıcı olarak yapılmaktadır .instagram:  Kadıköy İstanbul. bilgi için:

Şakaysa komik değil, ciddiysen çok kötü reklam.

Bana en geç 3-5 yıla kendiliğinden silinecegi bilgisi verildi Kasım 2019 da. Yaptırdığıma pişmanım ve silinmesini bekliyorum. 9 ay oldu hala silinmedi. Keske dediğin gibi 5-6 aya silinse ama öyle değil o iş.

Bu arada eğer forumdakileri trollemiyorsan cidden çok kötü reklam girişimi.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 26 Eylül 2020, 09:36:08 »
Şakaysa komik değil, ciddiysen çok kötü reklam.

Bana en geç 3-5 yıla kendiliğinden silinecegi bilgisi verildi Kasım 2019 da. Yaptırdığıma pişmanım ve silinmesini bekliyorum. 9 ay oldu hala silinmedi. Keske dediğin gibi 5-6 aya silinse ama öyle değil o iş.

Bu arada eğer forumdakileri trollemiyorsan cidden çok kötü reklam girişimi.

Pişman olma sebebinizi de yazar mısınız hocam yaptırmayı düşünen arkadaşlar icin Bilgi olsun?

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 26 Eylül 2020, 12:29:23 »
Pişman olma sebebinizi de yazar mısınız hocam yaptırmayı düşünen arkadaşlar icin Bilgi olsun?

Doğal durmuyor. Yani normal saç gibi bir görüntüsü olmadı. Fotoğraflar, önceki iletilerimde mevcut, farjli konularda başlıklara cevap yazarken atmıştım, bakmayan isteyen iletiler kısmından göz atabilir.

Ben risk almadım ve üst kısımlara yaptırmadım, sadece donor bölgeye yaptırmıştım, kazittigimda beyaz noktalar kamufle olsun diye. Ama daha kötü bi görüntü oluştu, leke şeklinde görünüyor. İyi ki tüm üst kisimlara yaptirmamisim.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 26 Eylül 2020, 17:13:01 »
Doğal durmuyor. Yani normal saç gibi bir görüntüsü olmadı. Fotoğraflar, önceki iletilerimde mevcut, farjli konularda başlıklara cevap yazarken atmıştım, bakmayan isteyen iletiler kısmından göz atabilir.

Ben risk almadım ve üst kısımlara yaptırmadım, sadece donor bölgeye yaptırmıştım, kazittigimda beyaz noktalar kamufle olsun diye. Ama daha kötü bi görüntü oluştu, leke şeklinde görünüyor. İyi ki tüm üst kisimlara yaptirmamisim.

teşekkürler.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 26 Eylül 2020, 21:55:09 »

Tüm kafaya yapıldığında daha doğal duruyor. Canlı görmüştüm.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 27 Eylül 2020, 02:17:56 »
Tüm kafaya yapıldığında daha doğal duruyor. Canlı görmüştüm.

Valla ben yaptırdığım yerde tüm kafaya yaptıran birini gördüm, konuştuk biraz. Adam kötü görünmuyor ama zaten vasat üstü bir tipi var. Yoksa kafaya bakıldığında kırmizimsi renkte nokta noktalar var. Bana göre daha doğal. Çünkü bende saçlı alanın arasındaki beyaz noktalara yapılmıştı. Adama ise hiç saç olmayan bölgeye yapılmış. Biraz daha normaldi benim duruma göre evet. Ama yine de benim yaptırmazdim tüm kafaya. Özellikle Türkiye'deki bir merkeze.

qencer

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 09 Aralık 2020, 12:26:08 »
dinotatoo adın Dinçer ve dövmecisin Dinçer=Dino Dövme tatoo soyadını hatırlamıyorum ama donanimhaberde soyadını da yazmıştın yaklaşık 6 yıl önce. bu forumda da donanimhaberde de yıllardır aynı şekilde reklamını yapmaya çalşıyorsun ama olmuyor tutmuyor . bak yalan söylüyorsun demiyorum belki de en iyisini yapan sensin. anca bunu sitelere sanki üçüncü bir kişinin ağzından anlatıyormuşcasına yapman çok komik oluyor bence. bu iş yapıyorsan ortaya somut bir şeyler koyman gerekiyor yaptığın tedavileri işlemleri görsel olarak sunman daha iyi bir reklam olacaktır bence.

takıntılı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 29 Eylül 2021, 01:24:10 »
Ben bu arkadaşa saç smilasyonu yaptırmıştım ömür boyu kalıyor dedi 3 yılda silindi ama ben pek sorun etmedim 3 yıl benim için iyi bir süre görünüm olarak bence süper olmuştu ekim yapılmış saça smilasyon yapılınca orjinal saç gibi duruyor öyle yesillenme falanda olmadı 3 sene sonra silikleşti 4. Sene hiç kalmadı

Facebook Twitter Instagram