Saç Ekimi Sonuçları
Allah şifa versin inşallah istediğin sonucu alırsın şuan gayet iyi görünüyor.
3. ayı doldurduk
Alıntı yapılan: mr.nobody - 10 Haziran 2017, 01:21:463. ayı doldurdukçıkışların olduğunu gözlemleyebiliyorum, eski saçlarımı öne taradığım için anlaşılmıyor, bu sebeple sabretmek daha kolay saçların çıkış sürecine girmiş ..150.güne kadar sabret ...çıkışlar kişiden kişiye değişiyor.. saçlarım çıkmadı psikolojisine kapılma
Alıntı yapılan: Müdür - 10 Haziran 2017, 01:29:01Alıntı yapılan: mr.nobody - 10 Haziran 2017, 01:21:463. ayı doldurduksaçların çıkış sürecine girmiş ..150.güne kadar sabret ...çıkışlar kişiden kişiye değişiyor.. saçlarım çıkmadı psikolojisine kapılma
Alıntı yapılan: mr.nobody - 10 Haziran 2017, 01:21:463. ayı doldurduksaçların çıkış sürecine girmiş ..150.güne kadar sabret ...çıkışlar kişiden kişiye değişiyor.. saçlarım çıkmadı psikolojisine kapılma
Merhaba;12.06.2017 Pazartesi günü saçımı ektirdim. Uygulamadan ve bana karşı davranıştan son derece memnun kaldım.bugün 3. gün ve ağrı vb. bir şikayetim yok. sadece insanlar bir garip bakıyor. ilerleyen günlerde gelişmeleri tekrardan yazarım.
Kızarıklık tamamen düzelmiş. Merakla bekliyoruz.