Gönderen Konu: ASMED | Prof. Dilek Çakır | 24 Ağustos 2020 | 3438 Graft  (Okunma sayısı 13841 defa)

Keloğlukel

• BU SENE KELLİK MODA :)
  • Full Member
  • İŞLEYEN DEMİR PAS TUTMAZ ÇALIŞAN KAFA SAÇ TUTMAZ.
116. gün için gelişim oldukça iyi bence, her şey yolunda görünüyor; maşallah. Güzel bir sonuç sizi bekliyor, merakla takip edeceğim. Her şey gönlünüzce olsun.  |-nazarboncugu-|

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekim olmuş hocam hayırlı olsun şimdiden .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

emekli kel

• Hero Member
 güzel gidiyor ama ekimi yavas giden arkadaslarda hızlı giden ekimlere bakıp bizimde çıkıcak olsa bu kadar hızlı giderdi demesin bu kişiden kişiye değişir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Önceki paylaşıma göre daha iyi gelişmiş saçların sürecin çok güzel

Teşekkür ederim başkan

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
116. gün için gelişim oldukça iyi bence, her şey yolunda görünüyor; maşallah. Güzel bir sonuç sizi bekliyor, merakla takip edeceğim. Her şey gönlünüzce olsun.  |-nazarboncugu-|

Elimden geldiğince güncel bir şekilde bilgi veremeye çalışacağım teşekkür ederim yorumunuz için

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Bu ekim olmuş hocam hayırlı olsun şimdiden .

Bende süreci olumlu görüyorum. Teşekkür ederim

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
güzel gidiyor ama ekimi yavas giden arkadaslarda hızlı giden ekimlere bakıp bizimde çıkıcak olsa bu kadar hızlı giderdi demesin bu kişiden kişiye değişir.

Ben bir kaç senedir bu forumu takip ediyorum saç ekimi kişiden kişiye çok değişen bir süreç. O yüzden katılıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Çıkışlar yavaştan başlaması lazım artık. Sanıyorum şuan fotoğrafta olanlar kendi ekimden önceki saçlarınız. Alttan hafif ince saçlarda görünüyor. Özellikle 100 - 150 arası atakların hızlı geliştiği zamanlar. Tabi benim direkt açık alana ekim olduğu için daha net belli oluyordu sizin biraz daha farkedilmesi güç olur başlarda ama kalınlaştıkça saçlar görüntü mutlu etmeye başlar.

Abi teşekkür ederim yorumunuz için. Okul nedeniyle biraz geç cevapladım kusura bakmayın. Aslında o saçların hepsi kendi saçlarım değildi şok dökülmeden saç kalmıştı bir miktar. 116. Gün paylaşımı yaptım son durum da o şekilde

BJKKARA

• Hero Member
Bu sonuç harika olur efsane biter maşallah güzel süreç

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Bu sonuç harika olur efsane biter maşallah güzel süreç

Teşekkür ederim yorumunuz için bende gayet olumlu bakıyorum duruma.

Muribab

• Hero Member
maşallah saç ekim sürecin çok başarılı

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
maşallah saç ekim sürecin çok başarılı

Teşekkür ederim.

Lion

• Sr. Member
Süreciniz çok başarılı ilerlemiş hocam

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Süreciniz çok başarılı ilerlemiş hocam

Teşekkür ederim bende aynı şekilde düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram