Gönderen Konu: ASMED | Prof. Dilek Çakır | 24 Ağustos 2020 | 3438 Graft  (Okunma sayısı 13809 defa)

eskey

• Yeni üye
  • *
hocam normal aşamalardasınız
kızarıklık şimdiye geçmiştir

Kayser Soze

• Hero Member
Durumunuz, durumumla tümüyle aynı.
Takipteyim, inşallah güzel sonuçlanır.

ImPaLa

• Hero Member
Görüntü çok güzel maşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Son durum ?
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Evet başlarda çok aktiftiniz, gelişmeleri paylaşırsanız takip edenler açısından güzel olacaktır :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Aslında ben 33. Gün paylaşım yaptım yorum gelmeyince forumu meşgul etmek istemedim o yüzden paylaşımlara ara verdim. Uygun olduğum zaman son durumu paylaşırım sizlerle.

onizuka eikichi

• Hero Member
İlk aylar sürecin başları olduğu için insanlar konuya bakıp yorum yazmayabilir ama kontrol ediyorlar mutlaka. Siz en kötü 30 günde bir konuya fotoğraf atın ki konunuz güncel kalsın. Gelişmeleri de beraber yorumlayalım :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
102. Günüm. Direkt güneş ışığı altında çektim fotoğrafı.

onizuka eikichi

• Hero Member
Çıkışlar yavaştan başlaması lazım artık. Sanıyorum şuan fotoğrafta olanlar kendi ekimden önceki saçlarınız. Alttan hafif ince saçlarda görünüyor. Özellikle 100 - 150 arası atakların hızlı geliştiği zamanlar. Tabi benim direkt açık alana ekim olduğu için daha net belli oluyordu sizin biraz daha farkedilmesi güç olur başlarda ama kalınlaştıkça saçlar görüntü mutlu etmeye başlar.

TC1923

• Full Member
Bence baya baya başlamış ekim öncesine göre güzel süreç

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kararmaların başlamış sürecin hareketli ve güzel umarım 120 de daha güzel bir görüntü olacak
Global Moderator

Takibetakip

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kızarıklık için birşey kullanıyor musun? bence bir el atılmalı gibi duruyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kızarıklık kişi cildi ile alakalı gecer zamanla
Global Moderator

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
116. Günüm cam kenarında fotoğraf.

Facebook Twitter Instagram