Gönderen Konu: ASMED | Prof. Dilek Çakır | 24 Ağustos 2020 | 3438 Graft  (Okunma sayısı 13797 defa)

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Merhabalar, ekim sonrası 5.gün ve 5. yıkamamı öğlen yaptım. Çatlaklar biraz fazla gibi görünüyor. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Bepanthol'u sürerken biraz bol kullanın derinin emmesi için de bekleyin. Yıkarken de kalıntı bırakmamaya çalışın. Bir problem yok, olacak o çatlaklar. Gerilen deri yüzünden oluşuyor, kabuk altında görmediğiniz ödem de var. Belki daha da artabilir kabuklar. Korkmayın...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Bepanthol'u sürerken biraz bol kullanın derinin emmesi için de bekleyin. Yıkarken de kalıntı bırakmamaya çalışın. Bir problem yok, olacak o çatlaklar. Gerilen deri yüzünden oluşuyor, kabuk altında görmediğiniz ödem de var. Belki daha da artabilir kabuklar. Korkmayın...

Üstad çok teşekkür ederim. Genel kabuk durumu nasıl eksik veya yanlış yaptığım bir şey var mı sizce.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Bir sorun yok normal gözüküyor kabuklanma. 4 - 5 gün sonra dökülme kıvamına gelir kabuklar görüntü o zaman güzel oluyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Bir sorun yok normal gözüküyor kabuklanma. 4 - 5 gün sonra dökülme kıvamına gelir kabuklar görüntü o zaman güzel oluyor.

Üstad teşekkür ederim ilgin için :)

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
7. Günden selamlar. Kabukların durumu böyle. Sizce işaretlediğim yerde bir problem var mı ?

Siddhartha

• Hero Member
Bir problem gorunmuyor
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bir problem yok kurumus kabuk.
Global Moderator

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Bir problem yok kurumus kabuk.

Teşekkür ederim :)

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
9. Günden selamlar yarından itibaren kabukları yavaş yavaş dökmeye başlayacağım. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Cihandoğan

• Hero Member
Çok rahat dökersin kabukları

whosaç

• Yeni üye
  • *
HOCAM KAÇA EKTİRDİN? (TL BAZINDA)

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Çok rahat dökersin kabukları

Teşekkür ederim :)