Gönderen Konu: ASMED | Prof. Dilek Çakır | 24 Ağustos 2020 | 3438 Graft  (Okunma sayısı 13793 defa)

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Merhabalar,

Asmed'de ekimim 24 Ağustos da gerçekleşti. Klinik hakkında konuşmam gerekirse tamamen hasta memnuniyetini sağlamak amacıyla kurulmuş bir merkez. Bu forum üzerinden tüm Asmed çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum.

23 Ağustos 2020 :

Korona ve gerekli sağlık testlerinden geçtikten sonra. Mükemmel işleyen bir sistemin içinde ön görüşme süreci aşamalarını gerçekleştirdik. 23 yaşında olduğum ve finasteride kullanmak istemediğim için Alp Bey tepe bölgesine ekim yapmayı mantıklı görmedi. Bende Asmedin profesyonelliğine güvenerek ve bu forum sayesinde iki aşamalı planlamanın daha mantıklı olduğunu görerek bu teklifi kabul ettim. Ardından Alp Beyin taslak olarak çizdiği ön çizgiyi Dilek Hanım belirginleştirdi. Asmedin ön çizgilerini çok beğeniyordum ve kendi ön çizgim de çok hoşuma gitti. Biraz agresif bir ön çizgi isterdim ancak donör bölgeyi düzgün kullanmak adına bu lüksten fedakarlık ettim. Süreç bittikten sonra eve uğurlandım.

24 Ağustos 2020 :

Ekim günü 3438 graft bir ekim gerçekleşti. Ekimi yorumlamam gerekirse genel anlamda konforluydu. Dikkat çekmek istediğim nokta şudur Asmed donör bölgeden alım yapmakta gerçekten kusursuz. Şuan 3. günümde olmama rağmen acı, yanma kaşıntı gibi semptomlarım yok. Ayrıca iz kalma konusunda da bir sorun olmayacağına eminim. Alım yapan ve ekim yapan hemşirelerin ismini hatırlayamıyorum ancak hepsine tek tek teşekkür ederim.

25 Ağustos 2020 :

Ekimden sonraki günü risk almamak adına klinikte geçirmeyi tercih ettim. Odalar gayet konforlu, temiz yemeklerde bir o kadar güzeldi. İlk yıkamam gerçekleşti gereken tüm ürünler klinik tarafından şahsıma verildi ve tüm yapamam gerekenler titizlikle anlatıldı. Ardından eve uğurlandım. Arabamla Ankara'ya herhangi bir sorun yaşamadan geldim.

Bundan Sonraki Planlamam:

Öncelikli olarak ilk ekimimin sonlanmasını bekleyeceğim. Koray Bey ile yaptığımız online konsültasyonda saçlarımın babamın saç dökülme paternine bire bir benzediğini söyledi. Bende bu durumun daha fazla ilerlemeyeceğini birebir aynı olacağını tahmin ediyorum ve umuyorum. Dolayısıyla ilerleyen zamanlarda ikinci bir tepe ve orta bölge ekimi beni beklemekte. Burda en önem verdiğim nokta donör kapasitemi düzgün bir şekilde kullanabilmek çünkü yaşımın oldukça genç olduğunun farkındayım.

Graft : 3438
Ratio : 1.93 Hair/Graft

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Donör bölge:

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Geçmiş olsun   planlama  güzel   inşallah  sonuçta  güzel olur.

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Geçmiş olsun   planlama  güzel   inşallah  sonuçta  güzel olur.

Teşekkür ederim. Umarım güzel olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz planlamanız çok güzel ön çizgi estetik ekim sıkı hayırlı olsun
Global Moderator

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun saç ekiminiz planlamanız çok güzel ön çizgi estetik ekim sıkı hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim. Size böyle bir forum oluşturup insanlara yardım ettiniğiniz ayrıca teşekkür ederim. Bu sorunu yaşayanlar için burası çok güzel bir kaynak.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim. Size böyle bir forum oluşturup insanlara yardım ettiniğiniz ayrıca teşekkür ederim. Bu sorunu yaşayanlar için burası çok güzel bir kaynak.

Saol kardeşim umarım mutlu olursun👍
Global Moderator

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Saol kardeşim umarım mutlu olursun👍

Size bir kaç mesaj gönderdim ama ulaşamadım. Ulaşıp bir kaç soru sorma şansım var mı ?

CooLStyLe

• Sr. Member
Hayırlı olsun üstad. Ekimin benimki ile neredeyse aynı diyebilirim planlama ve ön çizgimiz çok benziyor. Umarım şoklu hali bana benzemez :))
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun üstad. Ekimin benimki ile neredeyse aynı diyebilirim planlama ve ön çizgimiz çok benziyor. Umarım şoklu hali bana benzemez :))

Abi teşekkür ederim. Gerçekten benziyor ekimler. Şoka karşı boynumuz kıldan ince :)

designer

• Full Member
Geçmiş olsun. Ön çizginiz çok iyi görünüyor, umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Asmed / Koray Erdoğan - 5524 Grafts - 25 Temmuz 2020

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15504.0

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Geçmiş olsun. Ön çizginiz çok iyi görünüyor, umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

Çok teşekkür ederim umarım öyle olur :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsınız. Planlama oldukça başarılı görünüyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç alırsınız. Planlama oldukça başarılı görünüyor.

Teşekkür ederim. Planlamamı beğenmeniz mutlu etti :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Size bir kaç mesaj gönderdim ama ulaşamadım. Ulaşıp bir kaç soru sorma şansım var mı ?

Bakıcaö dostum 240. Mesaj var sırayla :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram