Merhabalar,
Asmed'de ekimim 24 Ağustos da gerçekleşti. Klinik hakkında konuşmam gerekirse tamamen hasta memnuniyetini sağlamak amacıyla kurulmuş bir merkez. Bu forum üzerinden tüm Asmed çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum.
23 Ağustos 2020 :
Korona ve gerekli sağlık testlerinden geçtikten sonra. Mükemmel işleyen bir sistemin içinde ön görüşme süreci aşamalarını gerçekleştirdik. 23 yaşında olduğum ve finasteride kullanmak istemediğim için Alp Bey tepe bölgesine ekim yapmayı mantıklı görmedi. Bende Asmedin profesyonelliğine güvenerek ve bu forum sayesinde iki aşamalı planlamanın daha mantıklı olduğunu görerek bu teklifi kabul ettim. Ardından Alp Beyin taslak olarak çizdiği ön çizgiyi Dilek Hanım belirginleştirdi. Asmedin ön çizgilerini çok beğeniyordum ve kendi ön çizgim de çok hoşuma gitti. Biraz agresif bir ön çizgi isterdim ancak donör bölgeyi düzgün kullanmak adına bu lüksten fedakarlık ettim. Süreç bittikten sonra eve uğurlandım.
24 Ağustos 2020 :
Ekim günü 3438 graft bir ekim gerçekleşti. Ekimi yorumlamam gerekirse genel anlamda konforluydu. Dikkat çekmek istediğim nokta şudur Asmed donör bölgeden alım yapmakta gerçekten kusursuz. Şuan 3. günümde olmama rağmen acı, yanma kaşıntı gibi semptomlarım yok. Ayrıca iz kalma konusunda da bir sorun olmayacağına eminim. Alım yapan ve ekim yapan hemşirelerin ismini hatırlayamıyorum ancak hepsine tek tek teşekkür ederim.
25 Ağustos 2020 :
Ekimden sonraki günü risk almamak adına klinikte geçirmeyi tercih ettim. Odalar gayet konforlu, temiz yemeklerde bir o kadar güzeldi. İlk yıkamam gerçekleşti gereken tüm ürünler klinik tarafından şahsıma verildi ve tüm yapamam gerekenler titizlikle anlatıldı. Ardından eve uğurlandım. Arabamla Ankara'ya herhangi bir sorun yaşamadan geldim.
Bundan Sonraki Planlamam:
Öncelikli olarak ilk ekimimin sonlanmasını bekleyeceğim. Koray Bey ile yaptığımız online konsültasyonda saçlarımın babamın saç dökülme paternine bire bir benzediğini söyledi. Bende bu durumun daha fazla ilerlemeyeceğini birebir aynı olacağını tahmin ediyorum ve umuyorum. Dolayısıyla ilerleyen zamanlarda ikinci bir tepe ve orta bölge ekimi beni beklemekte. Burda en önem verdiğim nokta donör kapasitemi düzgün bir şekilde kullanabilmek çünkü yaşımın oldukça genç olduğunun farkındayım.
Graft : 3438
Ratio : 1.93 Hair/Graft
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.