Valla hintell abi inanki benimde diyebileceğim bişey yok bi burukluk oldu içimde çünkü bu şaç konusunda laf söz etmesini en son beklediğim kişilerde söylenince zamanında bi hevesle ektirdim bende sonuç belki uzayınca saçlar bi nebzede olsa iyi olur belki diyerek kendimi avutuyorum bende bekleyip görücem
Abi dhi yöntemiyle sakaldan alınıp ön kısma ekim oluyormu belki bu sefer düzgün bi yerde yaptırınca saç çizgisi iyi olur yanlarıda kapatma firsatım olur olursa mümkünse tabi yorumunu yorumlarınızı bekliyorum abilerim
Hocam öncelikle ekimin hayırlı olsun , nekroz olan kısımlar için geçmiş olsun . On cizgini ben de beğenmedim . Nekrozun içtiğiniz sigara ile bir alakası yok . Öyle bir durum olsa bütün merkezler saç çıkana kadar sigara icmeme taaahutnamesi ister hastadan .
Alıntı yaptığım mesajinizdan anladığım kadarıyla saç ekim işinde çok fazla bilginiz yok gibi . Öncelikle sakaldan alınan kökler on kısma ekilmez ve dhi yöntemi alım değil kökleri yerleştirme yöntemidir ve reklamlarda anlatıldığı gibi bir yöntem değildir . Foruma biraz vakit ayırın bunu zaten anlarsınız .
Öncelikle Ekim yapılmış ve bitmiş sabırla sonucu bekleyin , sonrasında nekroz olan kısımlara ve ön çizgiye merkezinizden ücretsiz bir revizyon veya belirli bir para iadesi isteyin . Başka yerde yaptırma düşünceniz varsa Saçlarınız çıkana kadar geçecek süreçte iyice araştırın ve revizyon yaptıracağınız yeri belirleyin .
Karamsarlığa kapılmayın forumda yüzlerce nekroz vakası gördük olan olmuş artık . Geçmiş olsun ...