Gönderen Konu: İstanbul hairline kötü saç ekimi  (Okunma sayısı 8376 defa)

Qwerasdf

• Yeni üye
  • *
Ynt: İstanbul hairline kötü saç ekimi
« Yanıtla #46 : 29 Ağustos 2020, 00:11:24 »

Valla hintell abi inanki benimde diyebileceğim bişey yok bi burukluk oldu içimde çünkü bu şaç konusunda laf söz etmesini en son beklediğim kişilerde söylenince zamanında bi hevesle ektirdim bende sonuç belki uzayınca saçlar bi nebzede olsa iyi olur belki diyerek kendimi avutuyorum bende bekleyip görücem
Abi dhi yöntemiyle sakaldan alınıp ön kısma ekim oluyormu belki bu sefer düzgün bi yerde yaptırınca saç çizgisi iyi olur yanlarıda kapatma firsatım olur olursa mümkünse tabi yorumunu yorumlarınızı bekliyorum abilerim
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2020, 13:40:07 Gönderen: Hintell »

Qwerasdf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 29 Ağustos 2020, 00:28:51 »
Valla hintell abi inanki benimde diyebileceğim bişey yok bi burukluk oldu içimde çünkü bu şaç konusunda laf söz etmesini en son beklediğim kişilerde söylenince zamanında bi hevesle ektirdim bende sonuç belki uzayınca saçlar bi nebzede olsa iyi olur belki diyerek kendimi avutuyorum bende bekleyip görücem
Abi dhi yöntemiyle sakaldan alınıp ön kısma ekim oluyormu belki bu sefer düzgün bi yerde yaptırınca saç çizgisi iyi olur yanlarıda kapatma firsatım olur olursa mümkünse tabi yorumunu yorumlarınızı bekliyorum abilerim

Abilerim bu yaralara iyi gelecek merhem krem varmı bildiğiniz en etkili olan bilen varsa yazabilirmisiniz doktor sadece augmentin kullan dedi ama destek olarak kremde kullansam iyi olmazmı sizce şimdiden Allah razı olsun hepinizden
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2020, 13:41:22 Gönderen: Hintell »

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Ynt: Bu nedir sizce
« Yanıtla #48 : 29 Ağustos 2020, 00:58:56 »
kardeşim sıgara felan hıkaye ya ben ekım gununden berı ac karnına tok karnına ıcıyorum sırf sıgara ıcıyor dıye sac cıkmıcaksa bahaneyi sıgara atıyorlar ınanma oyle seylere
kesinlikle haklı ama aç karına sigarama içme

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 29 Ağustos 2020, 01:26:55 »
Yazık tam bir rezillik. Insanları hem madur ediyorlar hemde pisikolojisini alt üst ediyorlar birde utanmadan sigaradan şundan bundan diye madur ettikleri kişiyi suçluyorlar.

Utanmasalar birde dava açarlar bize kötü reklam yapıyor diye.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #50 : 29 Ağustos 2020, 13:38:17 »
Nekrozun en büyük sebebi sık kanal.. , ucu körelmiş slit  ve adrenalin fazla kullanmak..   

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #51 : 29 Ağustos 2020, 15:41:06 »
Krem Olarak Bacoderm Kullanabilrsin Hocam, İyileşmeyi Hızlandırır.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Qwerasdf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 29 Ağustos 2020, 18:18:29 »
Krem Olarak Bacoderm Kullanabilrsin Hocam, İyileşmeyi Hızlandırır.. |-onayisareti-|

Sağol abi

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #53 : 29 Ağustos 2020, 19:53:50 »
Dostum geçmiş olsun foruma 2 gün takılsaydınız sizin için çok iyi olacaktı nerede nasıl Ekim yaptıracağınızı az da olsa öğrenirdiniz , neyse olan oldu moralınızı bozmanın önünüze bakın.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 29 Ağustos 2020, 21:15:49 »
Arkadaşlar teyit etmek icin soruyorum bu Ertem şener in gittiği Ekim merkezi mi ?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 30 Ağustos 2020, 00:00:18 »

Hocam öncelikle ekimin hayırlı olsun , nekroz olan kısımlar için geçmiş olsun . On cizgini ben de beğenmedim . Nekrozun içtiğiniz sigara ile bir alakası yok . Öyle bir durum olsa bütün merkezler saç çıkana kadar sigara icmeme taaahutnamesi ister hastadan .

Alıntı yaptığım mesajinizdan anladığım kadarıyla saç ekim işinde çok fazla bilginiz yok gibi . Öncelikle sakaldan alınan kökler on kısma ekilmez ve dhi yöntemi alım değil kökleri yerleştirme yöntemidir ve reklamlarda anlatıldığı gibi bir yöntem değildir . Foruma biraz vakit ayırın bunu zaten anlarsınız .

Öncelikle Ekim yapılmış ve bitmiş sabırla sonucu bekleyin , sonrasında nekroz olan kısımlara ve ön çizgiye merkezinizden ücretsiz bir revizyon veya belirli bir para iadesi isteyin . Başka yerde yaptırma düşünceniz varsa Saçlarınız çıkana kadar geçecek süreçte iyice araştırın ve revizyon yaptıracağınız yeri belirleyin .

Karamsarlığa kapılmayın forumda yüzlerce nekroz vakası gördük olan olmuş artık . Geçmiş olsun ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 30 Ağustos 2020, 00:27:04 »
Baya özensiz ekmişler

sackavurma

• Full Member
« Yanıtla #57 : 13 Ekim 2020, 18:58:53 »
Nekroz olmayan yerlerdeki saçlar çıksın yeter geri kalan  revizyon ekimle  çözülür.

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #58 : 13 Ekim 2020, 19:00:46 »
 6-7 ay forumda dolaş, konuları incele, bana kalırsa bu ekimi Şahin Çelik, Serkan Aygın sanki adam eder gibime geldi özellikle ön çizgiyi çok rahat adam ederler çünkü nekroz bölgesi hariç saçlar baya iyi çıksa bile sana hem ön çizgi lazım olacak hem de nekroz olan bölge.
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2020, 21:25:20 Gönderen: PEGO »
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #59 : 16 Ekim 2020, 19:18:43 »
Son durum  nedir   bu kötü saç ekim  için  merkez ne diyor? 

Facebook Twitter Instagram