Ön Çizgiden Belli Zaten Bu Merkezin Ne Kadar Yetenekli..!! Olduğu.. Hocam Tam tahmin Ettiğim Yerlerde Oluşmuş İlk Yaptığım Yorum Bu Şekildeydi;
"O kabarık siyah olan yerler kurtulabilir nekrozdan, yalnız Ortada ki kırmızı acık yara olan yer ve onun çevresindeki koyu renkli parlak siyah gibi olan yerler malesef nekroz olmuş gibi, hatta sağ taraftaki üstte de yine parlak siyah bölge var çöküntü var, aynı durum o bölge içinde geçerli"
İnanın bu forum Bana Çok şey Öğretti, Ve Beni de Bu tür Durumlardan Kurtaran Forum Bu Zaten, Yoksa Yüksek İhtimalle Bu Durumları Bende Yaşayacaktım.. Forum Sahibine Yine Teşekkür Ederim..
Yalnız Diğer Kabarık Olan Yerlerin İyileşmesine Sevindim, Forumda Çok Daha Kötülerinide Gördük, İlk Resme Göre Az Sayılabilecek Bölge Kalmış, Ekiminiz Hayırlı Olsun Ve Geçmiş Olsun Tekrardan, Bi Revize İle Düzeltilir Sıkıntı Yok, Ama Sizden Ricam Ekimi Nere de Hangi Merkezde Yaptırdığınızı Paylaşın, En Azından Sizden Sonra Aynı Merkeze Ekim Yaptırmak İsteyenler Araştırsın.. Başlığı Güncelleyip Konu Olarak Devam Edin..