Gönderen Konu: İstanbul hairline kötü saç ekimi  (Okunma sayısı 8399 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: Bu nedir sizce bilgisi olan yazabilirmi lütfen
« Yanıtla #16 : 27 Ağustos 2020, 19:44:34 »
Aleyküm selam Hocam, O kabarık siyah olan yerler kurtulabilir nekrozdan, yalnız Ortada ki kırmızı acık yara olan yer ve onun çevresindeki koyu renkli parlak siyah gibi olan yerler malesef nekroz olmuş gibi, hatta sağ taraftaki üstte de yine parlak siyah bölge var çöküntü var, aynı durum o bölge içinde geçerli, çünkü diğer siyah kabarık bölgelere göre çöküntü var ve nekroz da bu şekilde çöküntü olur genellikle,

Benim size tavsiyem Augmentini bitene kadar kullanın ve bölgeyi kuru tutun, size losyon krem verdiyseler kullanmayın, yıkamaya ara verin ve sadece şampuanla yıkayın fazla ıslak kalmasın bölge, en azından bütün bölgenin nekroz olmasına engel olmuş olursunuz.. Geçmiş olsun Moralinizi bozmayın, Nekroz bile Olsa Çaresi var..  |-onayisareti-| (^_^)
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 20:00:23 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Ağustos 2020, 21:14:57 »
Selamün  aleyküm Cümleten
Abilerim ve arkadaşlarım ben bi hafta önce saç ektirdim ama hoşuma gitmeyen görüntüler meydana geldi bilgisi olan ne yapılması gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilirmi  yani gecermi saç cıkarmı ne kullanmam lazım ayrıyetten doktor bana ekimden ikinci gün sonra sigaramı içiyosun demişti bi tane içtim sonrasında bıraktım bi hafta oluyo bırakalı dünde augmentin ilacı verdi sadece sigaradanmı yani bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi

Nekroz %100.. mevcut karartının %40 I kadar bir nekroz olur. Sigara ile zerre alakası yok. Bunu içtiğin 1 adet sigaraya bağlayan kişinin doktorluğundan şüphe ederim.. verdikleri Hipokrat yemininin halkını versin sebep ne olursa olsun hastasını yanlış bilgilendirmesin yakan söylemesin..

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 27 Ağustos 2020, 21:30:34 »
Abilerim ve arkadaşlarım ben bi hafta önce saç ektirdim ama hoşuma gitmeyen görüntüler meydana geldi bilgisi olan ne yapılması gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilirmi  yani gecermi saç cıkarmı ne kullanmam lazım ayrıyetten doktor bana ekimden ikinci gün sonra sigaramı içiyosun demişti bi tane içtim sonrasında bıraktım bi hafta oluyo bırakalı dünde augmentin ilacı verdi sadece sigaradanmı yani bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi
kan bence bu bendede buna yakın birşey olmuştu temizlenince geçmişti kaç greft lik Ekim bu benim ekime çok benziyor

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #19 : 27 Ağustos 2020, 21:33:08 »
Nekroz %100.. mevcut karartının %40 I kadar bir nekroz olur. Sigara ile zerre alakası yok. Bunu içtiğin 1 adet sigaraya bağlayan kişinin doktorluğundan şüphe ederim.. verdikleri Hipokrat yemininin halkını versin sebep ne olursa olsun hastasını yanlış bilgilendirmesin yakan söylemesin..

Aynen, Sigara Yeteneksiz Ellerin En Çok Sahip Çıktığı Bahane Zaten..!!

Bize;

Nekroz Olabilir, Canınızı Sıkmayın Nekroz Bile Olsa Telafisini Yaparız, Gerekirse Para İadesi De Yaparız, Diyebilecek Erdeme Sahip Adam Gibi Adamlar Lazım, Ama Yok İşte.. Aslında Var Forumda Örnekleri De Var İsim Vermeye Gerek Yok, Forumu Biraz Araştırınca Çıkıyor Karşınıza Zaten.. |-onayisareti-|

Konu Sahibine Tekrar Hatırlatalım, Merkezin Adını Da Yazsın, Başkaları Daha Dikkatli Olsun Seçim Yaparken..
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 27 Ağustos 2020, 21:34:01 »
  benim hocanın Ekim çizgisine benziyor walla galiba aynı yerde ektirmis olabiliris senle

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 27 Ağustos 2020, 21:44:46 »
Ortadaki çok yüksek ihtimal nekroz. Diğer bölgelerden emin değilim.

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 27 Ağustos 2020, 22:30:20 »
umarım nekroz değildir, bende nekroza benzettim açık yaralardan
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 27 Ağustos 2020, 22:33:37 »
forumdaki tecrübeli arkadaşların tavsiyeleriyle hareket et dostum, nekroz ise saç ekim merkezi yan çizecek oyalayacak gibi geliyor bana. Ekim yaptırdıgım merkezde ekim molasında 3 tane sigara içti benimle aynı gün ekim yaptıran bir abi.
  • Ekim Tarihi: 08.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd clinic
  • Greft Miktarı 1700
  • Yaşınız 28

CooLStyLe

• Sr. Member
Ynt: Bu nedir sizce
« Yanıtla #24 : 27 Ağustos 2020, 23:05:15 »
kardeşim sıgara felan hıkaye ya ben ekım gununden berı ac karnına tok karnına ıcıyorum sırf sıgara ıcıyor dıye sac cıkmıcaksa bahaneyi sıgara atıyorlar ınanma oyle seylere
Bizim milletimizin en nefret ettiğim huyu bu. Hastaneye gidersin nefes darlığı yaşarsın soru sorar tetkik bile yapmaz sigara içiyor musun ? evet dersen yandın kesin ondan, öksürürsün bakmaz aynı soru, burnun tıkanır aynı soru, saç ektirirsin aynı soru, yahu sigara zararlı eyvallah ama arkadaş sen işini doğru yap, incelemeni, araştırmanı, muayeneni, teşhisini doğru koy, en son sigarayı bahane olarak bırak. sigara zararlı evet yine söylüyorum ve ben sigara da kullanmıyorum lakin bir şampuanın saç ekimine ne kadar olumlu etkisi olabilirse ancak sigaranın da o kadar olumsuz etkisi olabilir kanımca. yaptıkları ayıbı sigaraya bağlamasalar bile bağlayacak elbet birşey buluyor ve bu ya uyku düzeni oluyor, ya yanlış beslenme oluyor, ya x birşey oluyor, ama kimse işini tam yapmıyor. Geçen sene grip gibiyim ölüyorum burnum tıkalı salya sümük dolaşıyorum kulak burun boğaza gittim gene sordu sigarayı kullanmadığımı duyunca uyduruk ve bilindik 3 5 ilaç verdi yolladı, 1 hafta kullandım ve hiç bir değişiklik olmadı. Ardından tekrar gittim solunum yollarına aldılar baktılar yine aynı şeyler yine yolladı. en sonunda bu özel hastane doktorlarının aklına gelmeyen benim aklıma geldi ve dedim bir alerjen testi yaptırayım. ne göreyim her şeye alerjim çıktı. beni alerji yapan ortamdan gerekli takviyeleri alarak uzaklaştığımda ise hiç birşeyim kalmadı.

Öncelikle konu sahibi arkadaştan çok özür diliyorum içimi buraya kustum adeta ve yazmasam olmazdı çünkü eminim burada benim ile aynı şeyleri yaşayan onlarca insan var. para verdiğiniz yerin size iyi bakmasını öyle saçma sapan sebeplerle başlarından savmamasını sağlayın ve hatalarını böyle şeyler ile örtbas etmelerine izin vermeyin.

Saygılar.
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

Qwerasdf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 28 Ağustos 2020, 00:20:00 »
Aleyküm selam Hocam, O kabarık siyah olan yerler kurtulabilir nekrozdan, yalnız Ortada ki kırmızı acık yara olan yer ve onun çevresindeki koyu renkli parlak siyah gibi olan yerler malesef nekroz olmuş gibi, hatta sağ taraftaki üstte de yine parlak siyah bölge var çöküntü var, aynı durum o bölge içinde geçerli, çünkü diğer siyah kabarık bölgelere göre çöküntü var ve nekroz da bu şekilde çöküntü olur genellikle,

Benim size tavsiyem Augmentini bitene kadar kullanın ve bölgeyi kuru tutun, size losyon krem verdiyseler kullanmayın, yıkamaya ara verin ve sadece şampuanla yıkayın fazla ıslak kalmasın bölge, en azından bütün bölgenin nekroz olmasına engel olmuş olursunuz.. Geçmiş olsun Moralinizi bozmayın, Nekroz bile Olsa Çaresi var..  |-onayisareti-| (^_^)

Valla hocam benim saç ektirmemdeki sebep farklı biraz biraz hırs birazda belki iyi olur be eskisinden diyerek ektirdim pişman oluyorum acıkcası gördükçe krem vermediler bi set verdiler sarı ozon yağ var içinde tıkamadan sonra onu kullanıyorum ama dediğiniz gibi yaparım bırakırım bi müddet yayılmaması İçin valla diyecek bişey bulamıyorum gerçekten 

Qwerasdf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 28 Ağustos 2020, 00:24:31 »
kan bence bu bendede buna yakın birşey olmuştu temizlenince geçmişti kaç greft lik Ekim bu benim ekime çok benziyor

Umarım öyledir abi 3900 greft ekildi yarın hastaneye gidicem bi yandan patla diyor Canım bi yandanda bekle biraz daha duruma göre hareket et ver diyor olmadı ver mahkemeye sikayetçi ol diyor

Qwerasdf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 28 Ağustos 2020, 00:28:47 »
  benim hocanın Ekim çizgisine benziyor walla galiba aynı yerde ektirmis olabiliris senle

Siz nerde ektirdiniz abi

Qwerasdf

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 28 Ağustos 2020, 00:31:54 »
umarım nekroz değildir, bende nekroza benzettim açık yaralardan

İnşallah değildir benimde tek isteğim bu şimdilik iyileşsinde

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları