Hocam, Tamam zor bir açıklık Ve Ekim başarısı Düşük ve seyrek Olma ihtimali Olan bir ekim Olabilir, Ama Ben Bu hayatta Bi insanın Kendisini Biraz olsun Mutlu Hissettirebilecek bir Düşünceyi Aklına koyduğu zamanda Yapması gerektiğine İnanıyorum, Hocam yıllar sonra, Acaba ekim yaptırsaydım nasıl Olurdu Demek yerine, Bir kez Şansınızı deneyin..
En azından Elimden geleni Yaptım dersiniz, Belki üstte Attığınız Örneklerde ki Gibi Sonuçlanır ve İşinizi Görür, Siz şimdi Bence Düzgün Bir Ekim merkezi Araştırması Yapın, Ve Tek Şansınız Olduğunu Varsayın Ve Kesinlikle Sakal Destekli Bi Ekim Merkezinden 1000 -1500 Civarı Sakalla Birlikte Donörden Alınan Gteftle Ortalama, 4.000 - 4500 civarı Bir Ekim Plânı Yapın..
Yalnız Bu 4.500 Greft İçin Kesinlikle Vertex Bölgesi Hariç Bir Plânlama Yapın, Vertex'i Unutun Ön Ve Orta Alan da Kullanın Sadece Bu Sayıyı, Sonra Da Ekiminizi Doğru İlaç Takviye Vb.. Destekleyin, En Azından Protezle Uğraşmak Durumunda Kalmayacağınız Bir Sonuç Alabilirsiniz, Neden Olmasın.. (^_^)