Gönderen Konu: Finasterid spermde sıvılaşma  (Okunma sayısı 4868 defa)

ibalbayrak

• Jr. Member
  • **
Ynt: Finasterid spermde sıvılaşma
« Yanıtla #30 : 06 Haziran 2021, 20:15:22 »
Arkadaşlar sperm sıvılaşması,sperm azlığının göstergesidir DHT testosteronun daha potent formudur ve tek başına sperm hareketlerini sağlar testosteron ile beraber sperm üretimini sağlar. Size tavsiyem,
1.Öncelikle çinko seviyelerinize baktırın bunun azalması sıvılaşmaya sebep olur(çinko prostat sıvısında bulunur meniye katılık veran fruktoz vs gibi maddelerden bir tanesidir)
2. tavsiyem DHT blokerin dozunu azaltmak ya da genelde bu baskıyı azalttığımızda yan etki azalacağı için finasteridin güvenilir dozu olan günde 1 mg-1.25 mg kullanıp saçta olan etkiyi gördükten sonra dozunu azaltmak bu baskılanan dht yi de azaltacağı için yan etkileriniz azalacak/bitecektir ya da topikal DHT blocker kullanabilirsiniz

Srkm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 08 Haziran 2021, 11:23:58 »
Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum proscar, yaşadığım yan etkiler spermde sıvılaşma ve sertleşme,cinsel istek azalması diye bir durum olmadı.Bu dediğim yan etkiler 10 gün kullanmadığım zamanlarda normale dönüyor şükür.Saç'a etkisine gelecek olursak,mucize resmen!şuan 32 yaşındayım ve 20 li yaşlardaki saçlarmdan daha yoğun ve gür halde.4 veya 3 e bölüp içiyorum bazan 3 günde 1,ilacı bilmiyorum nasıl içiyorsunuz ama 4 veya 5 e bölmek yan etkiden daha az etkilenmek anlamı taşıyor bunu test ettim.

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 12 Haziran 2021, 11:01:38 »
Meni sıvılaşmadı sorunu düzenli kullanıldığında azalıyor sanırım bence arada test yaptırmak gerekiyor

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 16 Haziran 2021, 01:08:09 »
Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum proscar, yaşadığım yan etkiler spermde sıvılaşma ve sertleşme,cinsel istek azalması diye bir durum olmadı.Bu dediğim yan etkiler 10 gün kullanmadığım zamanlarda normale dönüyor şükür.Saç'a etkisine gelecek olursak,mucize resmen!şuan 32 yaşındayım ve 20 li yaşlardaki saçlarmdan daha yoğun ve gür halde.4 veya 3 e bölüp içiyorum bazan 3 günde 1,ilacı bilmiyorum nasıl içiyorsunuz ama 4 veya 5 e bölmek yan etkiden daha az etkilenmek anlamı taşıyor bunu test ettim.

Sertleşme sorunu yaptığı halde nasıl hala kullanabiliyorsunuz ki? Sertleşme olmadan cinsel birleşme olmaz. Bir anlamda erkekliği askıya almak gibi bir şey

kellerhertotoyueller

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 16 Haziran 2021, 02:07:13 »
Bir spermin sağlığı hareketli ve morfolojik olarak düzgün olması ile doğru orantılıdır. Eğer bunlar azalırsa kısırlık olasılığı artar. Finasterid sperm sayısını ve yoğunluğunu azaltır. Hareket ve morfoloji üzerine değişime dair bir bulgu kanıtlanmamıştır. Yani vakalarda kısır kaldım diyen adam neredeyse yok. Sadece eski cinsel gücümde kayıp yaşadım diyen var ama özellikle cinsel dürtüde azalma yaşadım diyenler yoğunluktadır. Bu da son derece olağandır. DHT testosteronla beraber cinsel dürtü gücünü kombine olarak fazlasıyla arttırır. Yani spermde sıvılaşma yoğunluğun az da olsa azalmasıyla ilgili olarak normal bir etki olarak kabul edilmeli, ilaca bunu kabul ederek devam edilmelidir. Yine de aklınızda soru işareti varsa bir üroloji polikliğine gözükebilirsiniz. O da bu ilacın doğal bir etkisi diyecektir. Zamanla düzelmesi gerektiğini de üzerine ekleyecektir. Çünkü vücut ilacı tolere ediyor. Bu uzun süre devam ederse o zaman sorundur.
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid, konazol, multivitaminler
Proscar Finasterid(Günlük 1.25mg 8 gün)
Avodart Dutasterid(8 günün sonunda 9 günde bir 0.5mg)
Konazol Şampuan(Haftada 2 kez)
Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan(Seboroik Dermatit dökülmesi için 3 günde 1)
Multivitaminler(B12-Çinko-Magnezyum-Omega3-D Vitamini)

Srkm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 18 Haziran 2021, 19:50:41 »
Sertleşme sorunu yaptığı halde nasıl hala kullanabiliyorsunuz ki? Sertleşme olmadan cinsel birleşme olmaz. Bir anlamda erkekliği askıya almak gibi bir şey
10 gün kullanmadığım zaman sertleşme sorunu kalkıyor ve bekarım zaten..Sinegra alıyorum cinsel birleşme durumunda bu sorunu halletmek için.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 24 Haziran 2021, 01:03:05 »
10 gün kullanmadığım zaman sertleşme sorunu kalkıyor ve bekarım zaten..Sinegra alıyorum cinsel birleşme durumunda bu sorunu halletmek için.
piti atiyorum oglani sahlandiriyorum diyorsun yani

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 24 Haziran 2021, 01:03:59 »
En iyisi sivi. Temizligi rahat. Kadinlarda sivi seviyor, kati bogazlarina yapisiyor

Facebook Twitter Instagram