Gönderen Konu: Finasterid spermde sıvılaşma  (Okunma sayısı 4862 defa)

Snowly12

• Hero Member
Ynt: Finasterid spermde sıvılaşma
« Yanıtla #15 : 05 Nisan 2021, 14:43:15 »
Spermlesmenin ne gibi zararlari olabilirki? Anladigim kadariyla finasterid kisirlik yapmiyor sadece ilacin kullanildigi sure zarfinda sperm sayilarini azaltiyor.

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 14 Nisan 2021, 15:30:28 »
Propecia 2. Ay bitti 1. Ayın sonunda spermde sıvılaşma oldu 2 haftada geçti şuan yan etki hiç yok

Uzaylı01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 18 Nisan 2021, 21:05:03 »
sıvılaşması olanlar kullanmaya devam edecekmisiniz?

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 18 Nisan 2021, 21:06:50 »
Sivilassin dostum, kati spremi kadinlar sevmiyor. En iyisi sivi

Uzaylı01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 18 Nisan 2021, 21:13:33 »
Sivilassin dostum, kati spremi kadinlar sevmiyor. En iyisi sivi

ben tam tersi düşünüyordum. yani katı olunca daha görsel olarak iyi gözükmezmiydi?

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 20 Nisan 2021, 02:24:57 »
ben tam tersi düşünüyordum. yani katı olunca daha görsel olarak iyi gözükmezmiydi?
hahahahahhahaha allahım bu finas konularındaki yorumlar beni bitiriyo ya  ;D ;D ;D ;D

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 20 Nisan 2021, 02:25:38 »
sıvılaşması olanlar kullanmaya devam edecekmisiniz?
ettim 2 haftada geçti

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 20 Nisan 2021, 04:21:36 »
Ha katı ha sıvı ne kafaya takıyorsunuz ki? Hem sıvılaşınca çok rahat çıkıyor böyle pürüzsüz.Görsel olarakta çok akınca egolanıyorsun.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 05 Haziran 2021, 00:25:49 »
Arkadaşlar kaç zamandır yazacağım fırsat bulamıyorum ya da unutuyordum. Konuyu görünce yazmak istedim. Ben aslında bunun farkına varmadım uzunca bir süre fakat son 2-3 haftadır benim de dikkatimi çekti. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum finasteridi ve eskiye oranla baya sıvılaşma mevcut. Sperm kalitesinde bir azalma olur mu bu olay yani kısırlık gibi acaba?
Yorumlarda bırakınca eskiye döndü deniliyor ama bilmiyorum bu kadar kullanmışken de bırakmak istemiyorum çünkü şu son 1 hafta hariç çok iyi etki aldım ilaçtan. Hal böyle iken bırakmayı düşünmüyorum pek.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #24 : 05 Haziran 2021, 00:51:44 »
Bence finasterid kullanan herkeste spermde sıvılaşma oluyor, ancak düzenli kullanımda kalıcı yan etki görmeyen kişilerde bu sorun tamamen olmasa da bir nokta da daha iyi duruma geliyor. Bu nedenle endişe edenler varsa doktor kontrolünde bu ilacı kullanmalı. Mesela bende libido sorunu hiç olmuyor finasterid kullanırken, ama forumda en çok bu tarz sorunlar yaşayan iletiler görüyorum. Herkes aynı sorunları yaşamıyor, bünyeler farklı. Yağlanma ve jinekomasti ama ortak problem sanırım. Çünkü Türk insanı biraz spor yapmasa hemen göbek oluşumu başlıyor. Ben bunun genetiğimizde olduğunu düşünüyorum. Tamamen herkeste bu yaşanmıyor ama bir çok insanda maalesef durum bundan ibaret. Bu yüzden yabancı forumları takip eden arkadaşlar, yabancı kişilerde jinekomasti sorunu olmadığını okuyorlarsa, işin biraz genetik yapısını da düşünmelerinde fayda olacağına inanıyorum. Genetik bir tek saçtan ibaret değildir :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 05 Haziran 2021, 01:16:01 »
Bence finasterid kullanan herkeste spermde sıvılaşma oluyor, ancak düzenli kullanımda kalıcı yan etki görmeyen kişilerde bu sorun tamamen olmasa da bir nokta da daha iyi duruma geliyor. Bu nedenle endişe edenler varsa doktor kontrolünde bu ilacı kullanmalı. Mesela bende libido sorunu hiç olmuyor finasterid kullanırken, ama forumda en çok bu tarz sorunlar yaşayan iletiler görüyorum. Herkes aynı sorunları yaşamıyor, bünyeler farklı. Yağlanma ve jinekomasti ama ortak problem sanırım. Çünkü Türk insanı biraz spor yapmasa hemen göbek oluşumu başlıyor. Ben bunun genetiğimizde olduğunu düşünüyorum. Tamamen herkeste bu yaşanmıyor ama bir çok insanda maalesef durum bundan ibaret. Bu yüzden yabancı forumları takip eden arkadaşlar, yabancı kişilerde jinekomasti sorunu olmadığını okuyorlarsa, işin biraz genetik yapısını da düşünmelerinde fayda olacağına inanıyorum. Genetik bir tek saçtan ibaret değildir :).
Hocam ben cildiye doktoru kontrolünde kullanıyorum zaten ama o karaciğer enzimlerime ve kan değerlerime bakıyor. Cinsellik ile ilgili şeylere bakmıyor, doktor da kadın soramıyorum pek. Ürolojiden alsam ve saç için finasterid kullanıyorum desem bakarlar mı acaba?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 05 Haziran 2021, 02:19:26 »
Hocam ben cildiye doktoru kontrolünde kullanıyorum zaten ama o karaciğer enzimlerime ve kan değerlerime bakıyor. Cinsellik ile ilgili şeylere bakmıyor, doktor da kadın soramıyorum pek. Ürolojiden alsam ve saç için finasterid kullanıyorum desem bakarlar mı acaba?

Evet bakarlar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 06 Haziran 2021, 17:01:52 »

Nedensaç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 06 Haziran 2021, 18:34:00 »
Evet bakarlar.
Hormonlara( dht,testo) baktirmak için endokrinoloji mi üroloji mi daha uygun olur?
  • Yaşınız 29

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 06 Haziran 2021, 19:10:34 »
Hormonlara( dht,testo) baktirmak için endokrinoloji mi üroloji mi daha uygun olur?

Ben zamanında ürolog ve cildiye doktoruna kontrole gidiyordum, ama çok bilgi sahibi olduğum söylenemez bu bölümler hakkında. Forum da sloocer nickli üye var, kendisi benden daha donanımlı bir danışın isterseniz.

Facebook Twitter Instagram