Donör evet bana göre zayıf gibi duruyor. Ben yerinizde olsaydım bu kadar ağır takviyeleri kullanmak yerine hiçbir takviye kullanmazdım demek istedim. Bunu yazmamın sebebi de bu takviyeleri sürekli kullanmak zorunda olacağınızdan dolayı ben olsam kullanmazdım dedim. Ama eğer uzun soluklu bu takviyeleri kullanmayı göze alıyorsanız 1 sene sonunda saçlarınız kalınlaşacak mı? Onu görmekte yarar var. Attığınız son fotoğraflarda gelişmeler olmuş, dediğim gibi ince saçlar kendi saçlarınızsa daha ne kadar kalınlaşabilir? Onu da görmek lazım. En son olarak diyelim ki tüm takviyeler yararlı oldu ve ekim yaptıracaksınız. Kullanmış olduğunuz ürünleri sürekli kullanmak zorunda olacağınız gerçeğini de unutmayın lütfen. Bana göre saçlarınız, maalesef takviye kullanmasanız nw 7 olacakmışsınız gibi gözüküyor. Yine maalesef bana donör bölgeniz de zayıf gözüküyor. Hiç sizi üzmek istemem ama ekim sonunda mutsuz olacağınıza bence baştan iyice düşünmeniz daha sağlıklı olur. Takviyeler konusunda zaten bilinçli olduğunuzu düşünüyorum. Şunu da söylemek de yarar var mevcut takviyeleri kullanmaya devam ederseniz, saçlarınızın gelişme göstermesi oldukça olağan bir durum. Çünkü kullanabileceğiniz en güçlü takviyeleri kullanıyorsunuz zaten...
Doğru diyorsunuz. Malum finas, dutas artık bu işin en son noktası. Ve yine maalesef bir erkek için de, çok büyük riskler barındırıyor, o konuda da hiç rahat değilim. İlla ki, bir yerlerde birşeyleri bozuyor diye düşünüyorum.
Son 3-4 yıllık sürecin başındaki agresif dökülmeyi birşekilde topikal antiandrojen veya farklı çeşitli etkenlerle buraya kadar tolere edebildim. Hiç kullanmasaydım da, dediğiniz gibi havaalanı gibi olması muhtemeldi.
Ekim konusunda da, donörün kısıtlı olduğunu düşünmem, alanın genişleme ihtimali gibi konular zaten en büyük çekincelerim olduğu için, hiç ekime niyetli değildim, tedavilerle kotarabileceğimi düşünüyordum ki, pek de öyle internette veya bu forumdaki gibi ilerlemedi hikaye. Bir umut belki ekim tutar umudundaydım son zamanlarda ama sanırım o da net çözümü olmayacak bu işin.
Daha sağlıklı yaşam koşulları sağlamaya çalışıp, daha masum uygulamalar ile gittiği yere kadar ilerlemek en mantıklısı olacak sanırım.
Bakalım zaman ne gösterecek.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılar.