Gönderen Konu: Saç Ekim Merkezi Tavsiyesi - 33 Yaş Seyrek NW4  (Okunma sayısı 3922 defa)

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Ynt: Saç Ekim Merkezi Tavsiyesi - 33 Yaş Seyrek NW4
« Yanıtla #15 : 02 Eylül 2020, 02:53:59 »
Tedavi yöntemlerine devam edin biraz daha hocam şurada mikro iğneleme ve saç masajını anlatan salvador arkadaşın linkini bırakıyorum buna uyun bakalım 4/6 ay sonra ne olacak diye https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15400.0

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 02 Eylül 2020, 03:21:15 »
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Geçen sene vertex ve tepe çok daha zayıftı. 2019 mayıs-ağustos arası 4 ay kadar bloker losyonlar, min+duta başladım fotlardaki gibi bir gelişme oldu. Sonrasında antiandrojenleri bırakıp, minox yanında seti, ru vs kullandım bir süre. Saçlar son 1 yıldır stabil gibi. Ne ileri ne geri. Dediğiniz gibi minox vs.falan tutuyor olabilir.

Fakat yazdıklarınızdan tedaviye devam mı edeyim, yoksa komple herşeyi bırakayım mı? Her iki yönde de tavsiyeniz olur gibi olmuş. O kısmı tam anlayamadım.

Donör için de zayıf mı diyorsunuz?

Donör evet bana göre zayıf gibi duruyor. Ben yerinizde olsaydım bu kadar ağır takviyeleri kullanmak yerine hiçbir takviye kullanmazdım demek istedim. Bunu yazmamın sebebi de bu takviyeleri sürekli kullanmak zorunda olacağınızdan dolayı ben olsam kullanmazdım dedim. Ama eğer uzun soluklu bu takviyeleri kullanmayı göze alıyorsanız 1 sene sonunda saçlarınız kalınlaşacak mı? Onu görmekte yarar var. Attığınız son fotoğraflarda gelişmeler olmuş, dediğim gibi ince saçlar kendi saçlarınızsa daha ne kadar kalınlaşabilir? Onu da görmek lazım. En son olarak diyelim ki tüm takviyeler yararlı oldu ve ekim yaptıracaksınız. Kullanmış olduğunuz ürünleri sürekli kullanmak zorunda olacağınız gerçeğini de unutmayın lütfen. Bana göre saçlarınız, maalesef takviye kullanmasanız nw 7 olacakmışsınız gibi gözüküyor. Yine maalesef bana donör bölgeniz de zayıf gözüküyor. Hiç sizi üzmek istemem ama ekim sonunda mutsuz olacağınıza bence baştan iyice düşünmeniz daha sağlıklı olur. Takviyeler konusunda zaten bilinçli olduğunuzu düşünüyorum. Şunu da söylemek de yarar var mevcut takviyeleri kullanmaya devam ederseniz, saçlarınızın gelişme göstermesi oldukça olağan bir durum. Çünkü kullanabileceğiniz en güçlü takviyeleri kullanıyorsunuz zaten...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 02 Eylül 2020, 09:26:23 »
Donör evet bana göre zayıf gibi duruyor. Ben yerinizde olsaydım bu kadar ağır takviyeleri kullanmak yerine hiçbir takviye kullanmazdım demek istedim. Bunu yazmamın sebebi de bu takviyeleri sürekli kullanmak zorunda olacağınızdan dolayı ben olsam kullanmazdım dedim. Ama eğer uzun soluklu bu takviyeleri kullanmayı göze alıyorsanız 1 sene sonunda saçlarınız kalınlaşacak mı? Onu görmekte yarar var. Attığınız son fotoğraflarda gelişmeler olmuş, dediğim gibi ince saçlar kendi saçlarınızsa daha ne kadar kalınlaşabilir? Onu da görmek lazım. En son olarak diyelim ki tüm takviyeler yararlı oldu ve ekim yaptıracaksınız. Kullanmış olduğunuz ürünleri sürekli kullanmak zorunda olacağınız gerçeğini de unutmayın lütfen. Bana göre saçlarınız, maalesef takviye kullanmasanız nw 7 olacakmışsınız gibi gözüküyor. Yine maalesef bana donör bölgeniz de zayıf gözüküyor. Hiç sizi üzmek istemem ama ekim sonunda mutsuz olacağınıza bence baştan iyice düşünmeniz daha sağlıklı olur. Takviyeler konusunda zaten bilinçli olduğunuzu düşünüyorum. Şunu da söylemek de yarar var mevcut takviyeleri kullanmaya devam ederseniz, saçlarınızın gelişme göstermesi oldukça olağan bir durum. Çünkü kullanabileceğiniz en güçlü takviyeleri kullanıyorsunuz zaten...

Doğru diyorsunuz. Malum finas, dutas artık bu işin en son noktası. Ve yine maalesef bir erkek için de, çok büyük riskler barındırıyor, o konuda da hiç rahat değilim. İlla ki, bir yerlerde birşeyleri bozuyor diye düşünüyorum.

Son 3-4 yıllık sürecin başındaki agresif dökülmeyi birşekilde topikal antiandrojen veya farklı çeşitli etkenlerle buraya kadar tolere edebildim. Hiç kullanmasaydım da, dediğiniz gibi havaalanı gibi olması muhtemeldi.

Ekim konusunda da, donörün kısıtlı olduğunu düşünmem, alanın genişleme ihtimali gibi konular zaten en büyük çekincelerim olduğu için, hiç ekime niyetli değildim, tedavilerle kotarabileceğimi düşünüyordum ki, pek de öyle internette veya bu forumdaki gibi ilerlemedi hikaye. Bir umut belki ekim tutar umudundaydım son zamanlarda ama sanırım o da net çözümü olmayacak bu işin.

Daha sağlıklı yaşam koşulları sağlamaya çalışıp, daha masum uygulamalar ile gittiği yere kadar ilerlemek en mantıklısı olacak sanırım.

Bakalım zaman ne gösterecek.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılar.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 02 Eylül 2020, 18:09:20 »
Doğru diyorsunuz. Malum finas, dutas artık bu işin en son noktası. Ve yine maalesef bir erkek için de, çok büyük riskler barındırıyor, o konuda da hiç rahat değilim. İlla ki, bir yerlerde birşeyleri bozuyor diye düşünüyorum.

Son 3-4 yıllık sürecin başındaki agresif dökülmeyi birşekilde topikal antiandrojen veya farklı çeşitli etkenlerle buraya kadar tolere edebildim. Hiç kullanmasaydım da, dediğiniz gibi havaalanı gibi olması muhtemeldi.

Ekim konusunda da, donörün kısıtlı olduğunu düşünmem, alanın genişleme ihtimali gibi konular zaten en büyük çekincelerim olduğu için, hiç ekime niyetli değildim, tedavilerle kotarabileceğimi düşünüyordum ki, pek de öyle internette veya bu forumdaki gibi ilerlemedi hikaye. Bir umut belki ekim tutar umudundaydım son zamanlarda ama sanırım o da net çözümü olmayacak bu işin.

Daha sağlıklı yaşam koşulları sağlamaya çalışıp, daha masum uygulamalar ile gittiği yere kadar ilerlemek en mantıklısı olacak sanırım.

Bakalım zaman ne gösterecek.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılar.

Yani sonsuza kadar bu tarz tedavilerin kullanılması hiç gerçekçi değil. Bugün bu uygulamaları aktif kullananlar ilerleyen yıllarda devam edeceklerini ben düşünmüyorum. Benimde planlarım arasında finasterid kullanımını bırakmak var. Ne kadar işe yarasa da uzun yıllar kullanmayı düşünmüyorum. Belki ara ara kullanırım ama hormon dengesini bozmayı da son zamanlarda yanlış olduğunu düşünmeye başladım. Yine de aynı yaştayız biraz süre daha gözlemleyin kullandığınız takviyeler ne kadar size fayda sağlayacak baktınız durum stabil ilerliyor tedaviyi de kesin derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 02 Eylül 2020, 20:16:48 »
Yani sonsuza kadar bu tarz tedavilerin kullanılması hiç gerçekçi değil. Bugün bu uygulamaları aktif kullananlar ilerleyen yıllarda devam edeceklerini ben düşünmüyorum. Benimde planlarım arasında finasterid kullanımını bırakmak var. Ne kadar işe yarasa da uzun yıllar kullanmayı düşünmüyorum. Belki ara ara kullanırım ama hormon dengesini bozmayı da son zamanlarda yanlış olduğunu düşünmeye başladım. Yine de aynı yaştayız biraz süre daha gözlemleyin kullandığınız takviyeler ne kadar size fayda sağlayacak baktınız durum stabil ilerliyor tedaviyi de kesin derim.

Evet hocam kesinlikle uzun süreler kullanılabilecek etkenler değil finas, dutas.

Kafa şeklim çok kötü değil, yıllardır da kısa saç kullanıyorum zaten dökülüyor diye. Hedefim geçen sene mayıs, ağustos arasında topikal losyonlar, miracle, min+dut vs ile (3lü attığım foto) yapabildiğim gelişmeyi, şu anki oral tedavi ile bir basamak daha ilerletebilmekti. Sonrasında oralı kesip, topikaller ile gidebildiği yere kadar korumak, kafa parlamayacak bir seviye tutturabilmekti. Bakalım inş umduğum gibi olur.

Ekim düşüncesine ısındıktan sonra ulan bu kadar uğraşıyorum niye daha iyisi olmasın ki diye düşünmüştüm de, pek olmayacak gibi yorumlardan anladığım kadarıyla.

Donördeki saçlar biraz uzayınca koray erdoğana göndereceğin fotoları bir de hocanın yorumlarını merak ediyorum. Denenebilir dese bile, maddi olrak kapmpanyasız vs bir asmed fiyatı karşılamam zor ama, Serkan Aydın, Asuman hanım veya Bilgehan aydın belki sibel ulusan civarında bir tutarı karşılayabilirim. İstanbuldaki belli başlı olanlarla da yine de bir görüşmek istiyorum. Senin iş yaş cümlesini bir de onlardan duyayım. Aklımda acaba mı kalmasın.

Tekrar teşekkür ederim. Saygılar.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 02 Eylül 2020, 21:09:02 »
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 03 Ekim 2021, 20:13:25 »
..
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2021, 01:35:21 Gönderen: Lauri »

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 04 Ekim 2021, 17:58:58 »
Yani ektirdin değil mi :-)

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 04 Ekim 2021, 19:12:58 »
Yani ektirdin değil mi :-)

Tabi. Foto falan eklemiştim yukarıdaki yazıda. Birkaç elemanın sözünü ciddiye alıp çok üzüldüğümü falan yazmıştım. Ekim merkezi tersini söylemese de buradaki yorumları çok ciddiye almıştım. Tabi 20 yaşıma döndürmez ekim beni ama görünüşü çok değiştirdi. Daha 4 ay oldu. Özetle, Forumda rasyonel adam sayısı az minvalinde birşeyler gevelemiştim de sonra sildim yazdıklarımı, kimseye laf anlatmaya çalışıp enerjimi tüketmek istemedim.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 04 Ekim 2021, 19:32:27 »
Ekimde kaç greft kullanıldı? Bu kalanlar ekim saçlarımı yoksa oradan da mı dökülme oldu? Konudaki yorumların hepsini okumadım.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 04 Ekim 2021, 20:46:47 »
Ekimde kaç greft kullanıldı? Bu kalanlar ekim saçlarımı yoksa oradan da mı dökülme oldu? Konudaki yorumların hepsini okumadım.

Dostum dün yazıp sildiğim posttaki fotoları da sildim. İlk sayfalarda gördüklerin eski fotolar, videolardır. Son halinin bi fotosu yok bu konuda.

Süreç biraz daha ilerlesin, vertexin geç gelişeceği söylendiği için birkaç ay daha bekleyip öyle sağı solu derli toplu bir ekim konusu paylaşmayı düşünüyorum.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 04 Ekim 2021, 20:56:52 »
Dostum dün yazıp sildiğim posttaki fotoları da sildim. İlk sayfalarda gördüklerin eski fotolar, videolardır. Son halinin bi fotosu yok bu konuda.

Süreç biraz daha ilerlesin, vertexin geç gelişeceği söylendiği için birkaç ay daha bekleyip öyle sağı solu derli toplu bir ekim konusu paylaşmayı düşünüyorum.

Anladım umarım sonuçtan memnun kalırsın.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 05 Ekim 2021, 21:27:03 »
Tabi. Foto falan eklemiştim yukarıdaki yazıda. Birkaç elemanın sözünü ciddiye alıp çok üzüldüğümü falan yazmıştım. Ekim merkezi tersini söylemese de buradaki yorumları çok ciddiye almıştım. Tabi 20 yaşıma döndürmez ekim beni ama görünüşü çok değiştirdi. Daha 4 ay oldu. Özetle, Forumda rasyonel adam sayısı az minvalinde birşeyler gevelemiştim de sonra sildim yazdıklarımı, kimseye laf anlatmaya çalışıp enerjimi tüketmek istemedim.

hocam bekliyoruz sonucunuzu umarım güzel gidiyordur.bende merak ettim şimdi bu kadar olumsuz yoruma nazaran nasıl oldu acaba durumunuz  :)

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 06 Ekim 2021, 12:58:21 »
hocam bekliyoruz sonucunuzu umarım güzel gidiyordur.bende merak ettim şimdi bu kadar olumsuz yoruma nazaran nasıl oldu acaba durumunuz  :)

Dostum paylaşmayacaktım ama bu mesajını görünce atayım dedim. 4 ay 10 gün falan oldu ama bu fotolar tam 4üncüay fotoları. Vertex bir iki tık daha kararırsa beni memnun etti derim. Şu haline de çok şükür tabi. Ben biraz vertexe takığım maalesef, bakalım artık zamanla daha da iyileşir inş.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 06 Ekim 2021, 13:40:41 »
Valla bence olmuş.Dediğin kadar olumsuz yorum atılacak birşey yokmuş.Ağzı olan konuşuyor.Bu ekim seni memnun eder.Evet vertexin biraz daha gelişmesi gerek fakat önler iyi.5 yaş gençleşmişsin.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Facebook Twitter Instagram