Başlığa Ekim Merkezinin Adını Da Yazarsınız, İzmirde Ki Çoğu Ekim Merkezlerine Güvenim Yok, Ya Yara Bere Oluşturuyorlar, Yada Seyrek Bi Saç Ekimi Oluyor, Çok Yetenekli Eller Yok İzmirde..
Bende İlk Etapta İzmir De Düşünüyordum, 4.000 bandında Bir Kaç Yer Öğrenmiştim, Ama Süreci Ve Sonuçları Forumda Öğrenip Göz Önünde Bulundurunca, Biraz Daha Para Biriktirmek Ve Birazda Borçla Bu İşi Daha Profesyonel Ellere Emanet Etmeye Karar Verdim..
İzmir De Bu İşi Düşük Fiyatlarla Yapıyorlar, Ama Ekonomik Durumu Herkesin Farklı Tabi O' Konuda Bir Şey Söyleyemeyiz, Tabi Her Zaman Ekim Yaptırmadığımız İçin Sabır Ve Kotayı Biraz Yükseltmek En Mantıklı Olanı, Sizin Ekim Alanı Sağlıklı Görünüyor, Yara Bere Yok En Önemlisi Bu..
Ön Hat Biraz Daha Sık Yapılmış Ve Saçlı Alana Doğru Daha Seyrek Devam Edilmiş, Saç Telleriniz Zayıf Görünüyor, Güçlendirmeniz Lazım Biraz Daha Ekim Kalitesini Artırmak Adına Merkez Takviye Vb.. Önermediyse, Xpecia Tablet, Biotin Proscar 1/4 Vb. Forumda Araştırıp Kullanabilirsniz..
Ben Hafif Seyrek Ama İşinizi Görecek Bir Sonuç Alırsınız Diye Düşünüyorum, Ekiminiz Hayırlı Olsun, İnşAllah İstediğiniz Bir Sonuç Alırsınız.. (^_^)
![Onay isareti |-onayisareti-|](https://www.sacekimisonuclari.com/Smileys/default/onayisareti_.png)