Gönderen Konu: En iyi TOPİKAL BAKIM : Vitamin ampuller, Masajlar , Bitkisel yağlar Dermaroller.  (Okunma sayısı 1703 defa)

Drkobra3563

• Jr. Member
  • **
Merhabalar tekrardan,

Topikal bakım olarak çeşitli formlarda çeşitli sitelerde ve halk arasında söylenen yüzlerce saç bakımlarından gerek şampuanlar, bıttım sabunu, vitamin ampulleri, onlarca bitkisel yağlar, , dermaroller masajlar gibi yüzlerce saça uygulanacak şeyler var.

Kafasına yüzlerce şey süren bir sürü insan vardır.(bknz : ben)  Peki bi bunları sadeleştirip en iyi saç bakım olarak şunu şunu şunu yapmak şunlara yol açar şuanda en etkili yöntem budur diyebileceğiniz en sade, en önemli ve en iyi bakım yöntemleri sunabilecek bir abimiz var mıdır? Ve varsa da bu genetik dökülme mi yoksa başka tip dökülme için mi olup olmadığını da eklerse net olabilir.

Ayrıca, ben onu bunu bilmem ben bu yöntemi kullanıyorum ve böyle tecrübeler kazandım gibi yorumlarıda bekliyorum.

Drkobra3563

• Jr. Member
  • **
Merhabalar tekrardan,

Topikal bakım olarak çeşitli formlarda çeşitli sitelerde ve halk arasında söylenen yüzlerce saç bakımlarından gerek şampuanlar, bıttım sabunu, vitamin ampulleri, onlarca bitkisel yağlar, , dermaroller masajlar gibi yüzlerce saça uygulanacak şeyler var.

Kafasına yüzlerce şey süren bir sürü insan vardır.(bknz : ben)  Peki bi bunları sadeleştirip en iyi saç bakım olarak şunu şunu şunu yapmak şunlara yol açar şuanda en etkili yöntem budur diyebileceğiniz en sade, en önemli ve en iyi bakım yöntemleri sunabilecek bir abimiz var mıdır? Ve varsa da bu genetik dökülme mi yoksa başka tip dökülme için mi olup olmadığını da eklerse net olabilir.

Ayrıca, ben onu bunu bilmem ben bu yöntemi kullanıyorum ve böyle tecrübeler kazandım gibi yorumlarıda bekliyorum.
neden kimse umursamadı yahu :D

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dermaroller (sadece kısa saclarda oneririm )dermapen hem uzun hem kısa saçlarda  kullanılabilir. Ben düzenli kullanımda faydasını gormustum.

Bunun yanında bemiks evigen bepanthen ile (ki bunlar vitamindir) hazırlanan şampuanlar kullanılabilir tabi dermatolog kontrolunde. Telogen efflivium için bunlae yazılıyo cunku.
Bunun dısında sağlam bi masaj stili var linki aşağıda

https://el2.convertkit-mail.com/c/92ukxeeq6ktdugrrxou9/g3hnh5holwx8rv/aHR0cHM6Ly92aW1lby5jb20vMzEwNDQ0MjM2L2JlZDZlYjAzYzI=

. Besleyiciyi yağlar kullanılabilir forumda konusu vardı. Bir de hafta bir ya da iki kez konazol sampuan kullabilirsin. Baska birşey yapmaya gerek yok bence
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

GaMe10

• Hero Member
Zamanında uygulamıştım bu yağları bu ampülleri dermarollersiz ama bir etki alamamıştım sanırım

Souvenir

• Jr. Member
  • **
Ne kadar doğrudur bilemem ama bu yağları çok uzun süre saç derisinde tutunca sanırım havasız bırakıyor geçen işlerimden dolayı 15 saat kadar kafamda kaldı yıkarken çok saç geldi elime. Bence çok uzun süre tutulmamalı.

GaMe10

• Hero Member
Ne kadar doğrudur bilemem ama bu yağları çok uzun süre saç derisinde tutunca sanırım havasız bırakıyor geçen işlerimden dolayı 15 saat kadar kafamda kaldı yıkarken çok saç geldi elime. Bence çok uzun süre tutulmamalı.

Ben eskiden kullandığım yağları değil de(bunları çok fazla uzun bekletmezdim) şuanda ara sıra kullandığım Dax Supergro'yu kafamda çok kez 12 saat üstü beklettim. Vazelin tarzında bir yağ. Lakin saçlarım çok kısa olduğu için yıkarken falan dökülme oluyor mu gözlemleyemiyorum

Facebook Twitter Instagram