Gönderen Konu: Finansteri, Biotin, Saw palmetto ve Xpecia ETKİLERİ VE YAN ETKİLERİ  (Okunma sayısı 2076 defa)

Drkobra3563

• Jr. Member
  • **
Merhabalar arkadaşlarım abilerim. Bu başlığı açtım bana ve belki bazı üyelere yardımı dokunabilir.  başlık daha önceden açıldımı bilmiyorum siteyi kullanmayı çözemedim hala nereye ne yazacağımı bilmiyorum :D

Duyduğum gördüğüm kadarıyla oral yoldan takiveler bunlar baş çekior. Bunlar hakkında bilgi kirliliği olduğunu düşünüyorum doğallık kimyasallık yan etkileri ve etkileri işlevleri olarak. Yoksada ben cahil kaldım. Bilgili bi abimiz bunları tüm gerçeklikleriyle yan etkilerini doğallığını ve etkilerini anlatırsa en azından benim için iyi olacak.

Finasteri yan etkisi var diye xpecia kullanan var ama xpecia kullanıp yan etki gören falan var oyuzden kafam bi hayli karıştı cahilliime verin.. Saygılarla

Edit : Aralarındaki fark nedir kısacası iyisiyle kötüsüyle yapısıyla

nickmickyok

• Sr. Member
Xpecia için kendi tecrübelerim etkisi saçı hızlı uzatma ve daha diri durması yönünde yastıkta da gördüğüm saçlar tektüktü ve inceydi gördüklerim. 2 ay kadar kullandım ilk ay günde iki gördüğüm tek yan etki sivilce yapması oldu. İkinci ay teke düşürdüm sivilce baya azaldı. Vitamin değerlerim üst sınırda olduğu için direk saw palmettoya başladım aynı verimi alamazsam günde bir devam ederim xpeciaya.

Spencer

• Hero Member
Xpecia için kendi tecrübelerim etkisi saçı hızlı uzatma ve daha diri durması yönünde yastıkta da gördüğüm saçlar tektüktü ve inceydi gördüklerim. 2 ay kadar kullandım ilk ay günde iki gördüğüm tek yan etki sivilce yapması oldu. İkinci ay teke düşürdüm sivilce baya azaldı. Vitamin değerlerim üst sınırda olduğu için direk saw palmettoya başladım aynı verimi alamazsam günde bir devam ederim xpeciaya.

Hangi marka saw Palmetto kanka
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

nickmickyok

• Sr. Member
Hangi marka saw Palmetto kanka
Voonka marka hocam. İçeriğide hoş tatmin edici en azından psikolojik olarakta iyi geliyor.

GaMe10

• Hero Member
Xpecia'da ki Soya İsoflavonu hakkında yorumunuz nedir?

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
soya da tıpkı saw palmetto gibi zayıf dht bloklayıcılardan. soyanın ister protein izolatı olsun ister isoflavonu olsun dht yi düşürdüğü çalışmalarla kanıtlanmış.

baldman

• Hero Member

yanlışın var galiba xpeciada soya yok kadın xpeciada var diye biliyorum.

Jungkook

• Sr. Member
Kadın olanın da ekstradan demir vardı sanırım soya ikisinde de var.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

GaMe10

• Hero Member

İçeriği değişmediyse var gözüküyor internette

Facebook Twitter Instagram