Dediğiniz gibide olabilir hocam, benim hem şakaklarda hemde kulak üstü bölgede dökülmeler mevcut yıllardır, size bu dökülme tipi nedir? Dupa biraz daha farklı dediğiniz gibi.
Finasterid ilk 2-3 ay muazzam bir etki yarattı duşta elime tek tel bile saç gelmemesi resmen özgüvenimi yerine getirmişti ama ne olduysa bir anda etkisi kaybetti.
Dutasterid hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kan tesi yaptırmaya gideceğim fakat pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemiyorum.
Kulak üstü yan bölgesi ve enseye şerit şerit uzanan kısmi dökülmeler retrograde diye geçiyor valla iğrenç birşey bu dediğim gibi diffuse ile birleşince kellesmenin şansımı olurmuş zaten saçım dökülüyor diyen kişi çok büyük yanılgıda kelleşmenin de şansı var en güzel kellesme ön çizgiden geriye doğru çekilmesi en leşi de bu retrograde+diffuse Alllah bin belasını versin böyle dökülmenin işin kötü kısmı ekim için de seni kötü bir aday yapıyor kafanın her yerinde minyatürlermiş saç olması ekimi de tehlikeye sokuyor, tedaviler ile iyileşme sağlıyorsan Dupa değil en büyük döne bu elinde ki.
Kellesme var mı önemli soru bu bunu sürekli fotoğraf çekerek anlayabilirsin dedikleri gibi shedding olabilir hormonal dalgalanmalar olabilir eğer yan etkiden yana derdin yoksa kullanmaya ara vermek çözüm getireceğini düşünmüyorum.
Dutas hakkında valla kullanmadım zikrim yok dolayısıyla fikrim de pek yok sadece teorik bilgim var o da herkesin bildiği prospektüs bilgilerinden ibaret, fin kullanmana rağmen kellesmeye devam ediyorsan düşünebilirsin. Fin bile benim vücudu yamulttuğu için hiç ötesine geçmeyi düşünmedim ben, kullanıp kasık ağrısı dahi çekmedim diyen üye de var 8-9 aydır.