Testonun artmasının bana zararları neler olur?
Dht baskılanması ile vücutta testo ve östrojen salınımı artar, Dht östrojeni dengeleyen bir androjendir. Bu anabolik steroid alan vücutcular da ki meme büyümesi cinsel fonksiyon kayıpları yine aynı sebeptendir anormal seviye de artan testesteron uzun kullanımda da anrojen duyarsızlığı oluşuyor artık vucud kendinden testo üretememeye başlıyor o işler çok daha pis çamur.
O yüzden tamoxifen, novaldex gibi östrojen baskılayan ilaçlar da alırlar aynı zaman da bunu Dht baskılayan kişiler de kullanıyor tabi bu seni sadece östrojenin artmasından kaynaklı yan etkilerden korur mesela brain fog dedikleri beyin sisi gibi etkiler yaşıyorsan bu da çözüm değil, dut +tamoxifen kullanan kişiler biliyorum ama vücutda denge menge kalmıyor bu kadar müdahale doğru değil iş bu raddeye gelirse bırak ilacı saç da herşey değil.
Kulaküstü dökülmesi avantaj oldu artık benim için kilo aldık hocam yanlar makineyle alınmış gibi surat postürü oval kalıyo bu sayede artık iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. 😂
Bu arada sizde retrograde yok biliyorum konunuzu ve diffusedanda kurtulmuş gibisiniz nasıl bir vucut reaksiyonu var maşallah anlayamadım.
Var ben de retrograde' in babası var iki yanımda da saç Uzunken kamufule oluyor muhtemelen. Saç temizlen nw1.5 kirliyken nw3
Çünkü gerçekten sanki hiç içmiyormuşum gibi yine sürekli bir ereksiyon hali var eskisi gibi.
Dht seviyem normal bir insanın epey üstünde malesef, pandemiden önce ölçtürmüştüm.
Yahya sen tam bir makinesin sen dut + şap kullan seni anca keser
Şaka bir yana bir süre daha sonuç alamazsan duta geç madem öyle.